- 28 Mart 2015
- 50
- 77
- 34
Konunu görür Görmez yazmak istedim. hayır arkadasım sen bulmuşta bunmuyorsun. seni çok iyi anlıyorum çünkü Kısmen seninle benzer bir şey yaşıyorum. Biliyorum ki dünyada beni ondan çok kimse sevmeyecek kanıtladı bunu bana. Vazgeç dedim vazgeçmedi, kaç defa sana çok değer veriyorum ama bak seninle bir şeylere başlayacak kadar sevgi hissetmiyorum içimde dedim, üzüldü, Kırıldı vazgeçmedi. seni o kadar iyi anlıyorum ki, o şu anda üzülüyorsa eminim sen de en az onun kadar üzülüyorsun. Sana olumsuz eleştiriler gelecektir hatta dozunu arttırıp 'ayrıl, sen onu haketmiyorsun' diyenler olacaktır ne yaşadığını bilmeden, sakın bunlara takılıp bir de bunlar için üzülme. seni çok seviyor olabilir. bir dünya fedakarlık yapmış olabilir. ama unutma en başta seni çok sevdiği için yaptı bunları. Kendi isteyerek yaptı yani. Hayat bu! Herşey olabilir. bir an ona çok yoğun duygular hissedip, bir anda hissedemeyebilirsin. Bu çok Üzücü evet ama kalbine vurarak zorla ona karşı heyecanla atmasını sağlayamazsın ki! Vicdanını rahat tut. Sadece biraz uzak dur ondan ve düşün. Ve ben eminim sen bunu onu kırmayarak yapabilirsin. 'Onu kırma.' ,'bunu yapıp onu üzme.' Hayat kendinden bu kadar fedakarlık yapıp, karşı taraf üzülmesin diye düşünecek kadar uzun değil. Sensin önemli olan. Çünkü herkes Mutluluğun peşinde koşuyor. Belki o hayatının Mutluluğunu seninle buldu. Peki sen? Bu önemli. Evet insan biraz bencil olmalı çoğu zaman yapamasak da.