Çünkü ben de bir manada senin yazdıklarında kendimi gördüm.Güya sevgili değiliz biz ama gel Gör ki hayatimin tam ortasında çünkü en değer verdiğim arkadasım o benim en başta. Insanlar zannediyorlar ki, o dünyasını senin Etrafında döndürüyorlar ya sen çok bundan vazgeçemediğin için onu bırakmadığını, bırakamadığını zannediyorlar. Işin aslı şu bilmiyorlar: aslında sen ona karşı birşeyler hissediyorsun, yanında çok mutlu olduğun zamanlar oluyor çünkü bir baksana dört dönüyor nerdeyse Etrafında! Bir insan başka ne ister ki! Sevmek ister işte, onun seni sevdiği gibi, aşkla baktığı gibi bakmak istiyor. O sana 100 yaparken senin ona ancak 1 yapabilmen onun olduğu kadar senin de canını yakıyor. Bencil insan böyle hisseder mi? Sen kesinlikle bencil değilsin. Aksine, çok fazla düşündüğün için bu kadar karışmışsın. Belki bazen aradığında seni konuşmak istemiyorsun, güzel sözler söylediğinde, Gözlerine aşkla bakarak karşılık vermek istiyorsun ama gelmiyor işte o kalpten birşey. 93' lüysen 1 yaş büyüğüm senden sadece ve diyorum ki, böyle düşünüyorsan birşeyler ters. Bazen kendini ona gereksiz yere kızardın buluyorsan birşeyler ters, o çok üzülür diye gidemiyorsun, çünkü o hep senin içinde kendisini sevebilme ihtimaline tutunuyor. Belki sen ayrılsan da o senden vazgeçip, umudu kesmeyecek. Ama şu anda tamamen bitirme derim. yalnız kalıp düşünmekle en iyisini yaparsın. Sadece kendini dinle. Ve şunu sor: O bana karşı bu kadar iyi olmasaydı, kaprislerime bile aşık olmasaydı, benim için Bir sürü şey yapmasaydı, böyle aşık bakmasaydı, ben onu sever miydim? Yoksa onun bana olan bu büyük sevgisi mi bizi buraya kadar getirdi.. Bu kadar üzülüp de kendine hayatı zindan etme.