Yöresel Tarif Bükme (Afyon yöresi) (minik kızımın sponsorluğunda:))

Yöresel Yemekler
Eskişehirli bir arkadaşım getirmişti de yemiştim.
Güzel kelimesi küçük kalır buna.
En sevdiğim lezzetlerden biridir, hatta Komşu Fırın satar.
Çok lezzetli olur ev yapımı ayrı tabii ki.
Elinize sağlık!

Teşekkür ederim :) tadan herkes begeniyor gerçekten

yaklaşık 20 sene önce yemiştim bu güzel bükmelerden afyonda 1 sene çalışmıştım çok sevdiğim bir arkadaşımın annesi yapardı gecen sene arkadaşımı lanet bir kanser hastalığından kaybettikten sonra bu tarifi nerden bulurum diyordum elinize sağlık en kısa sürede deneyeceğim

Başınız sağolsun teşekkür ederim deneyip begenirsiniz inşallah

katreee cm çekti nolcak şimdi:) ama ellerine sağlık çok güzel görünüo arkadaşım. ben ki mercimekle çok arası olmayan birisiyim ama bu lezzet başka... kütahyada okurken afyonlu arkadaşımda getirirdi çooookkk severk yerdik. ellerine sağlık. buarada kütahyada da tosunum diye satan yerler vardı bu böreği:)

ben üniversiteyi afyon kocatepe üniversitesin de okumuştum,sizin yazınızı okuyunca geçmişe gittim,hey gidi günler heyy.orada yemek konusunda tek aklımda kalan herşeyin etli olmasıydı,sanırım soğuk olduğu için.Ama sizin tarifiniz harika gözüküyor,börek,çörek,bükme hepsine bayılırımellerinize sağlık,yarışmada başarılar.

eyvaahh napcaz şimdi. Yakin olsakta yapip getirseydim sana. Hafta sonu yap bari canim ya üzüldüm bak

Teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…