:))) teşekkür ederim cok sevindim:) böyle yorumlar mutlu ediyor. Yarışma nin en güzel yani da bu olsa gerek:) denerseniz sonucu yazarsaniz sevinirimYarismada basarilar guzel gozukuyorlar deniycem
Ins siz kazanirsiniz cunku ben sizo tutuyorum
Teşekkür ederimEllerine sağlık. Bol şans
Teşekkür ederim. Gercekten vazgeçilmez:) afyonlu olanlar yada afyonda oturanlar daha iyi bilir vazgeçilmezligini:)katmer ve bükme vaz geçilmez
Su an verilmiyor. Oylama baslamadi dahayarışmaya nasıl oy veriliyor
Teşekkür ederim :) tadan herkes begeniyor gerçektenEskişehirli bir arkadaşım getirmişti de yemiştim.
Güzel kelimesi küçük kalır buna.
En sevdiğim lezzetlerden biridir, hatta Komşu Fırın satar.
Çok lezzetli olur ev yapımı ayrı tabii ki.
Elinize sağlık!
Yeşil mercimeğini yemekte, çorbada hamur işinde her türlü severim.Teşekkür ederim :) tadan herkes begeniyor gerçekten
Başınız sağolsunyaklaşık 20 sene önce yemiştim bu güzel bükmelerden afyonda 1 sene çalışmıştım çok sevdiğim bir arkadaşımın annesi yapardı gecen sene arkadaşımı lanet bir kanser hastalığından kaybettikten sonra bu tarifi nerden bulurum diyordum elinize sağlık en kısa sürede deneyeceğim
teşekkür ederim canım ama inan bu tarifi görünce çok mutlu oldum ellerinize sağlıkBaşınız sağolsunteşekkür ederim deneyip begenirsiniz inşallah
katreee cm çekti nolcak şimdi:) ama ellerine sağlık çok güzel görünüo arkadaşım. ben ki mercimekle çok arası olmayan birisiyim ama bu lezzet başka... kütahyada okurken afyonlu arkadaşımda getirirdi çooookkk severk yerdik. ellerine sağlık. buarada kütahyada da tosunum diye satan yerler vardı bu böreği:)
Teşekkür ederim:)ben üniversiteyi afyon kocatepe üniversitesin de okumuştum,sizin yazınızı okuyunca geçmişe gittim,hey gidi günler heyy.orada yemek konusunda tek aklımda kalan herşeyin etli olmasıydı,sanırım soğuk olduğu için.Ama sizin tarifiniz harika gözüküyor,börek,çörek,bükme hepsine bayılırım ellerinize sağlık,yarışmada başarılar.