Teşekkür ederim. Size de başarılar:)ellerinize sağlık emeğinize sağlık
bol şanslar
Yaa çok şaşırdım ben de afyonu temsil edeyim diye düşünmüştüm. Ama başka temsil edecekler de varmış:)) Ben acemiyim biraz becerebilmis miyim:)Bende katılırsam bükmeyle katılacaktımmm bayılırımmm
Ellerinize sağlıkk of olsa diyet miyet dinlemem yerim şimdi
Sağolun teşekkür ederim. Allah bağışlasin yavrunuzu da:) O minnaklardan iyi sponsor mu bulcaz:)))Ellerinize sağlıko minnak kızdan bende de var bir tane. Kurabiye yarışmasında bana da sponsor olmuştu. Başarılar diliyorum
Sagolun teşekkür ederim:)elinize sağlık ben de yarışmaya katılırsam bu tarifle katılmayı düşünmüştüm harika görünüyor başarılar
ben de afyonluyum ama sizin kadar becerikli değilim korktum yapamazsam diye ama sizinki tam sevdiğim gibi çıtır çıtır duruyorSagolun teşekkür ederim:)
Yaa çok şaşırdım ben de afyonu temsil edeyim diye düşünmüştüm. Ama başka temsil edecekler de varmış:)) Ben acemiyim biraz becerebilmis miyim:)
Ilkde ben de cesaret edemiyordum ama cok zor degil siz de cok güzel yaparsiniz eminim. Begenmenize cok sevindim:)ben de afyonluyum ama sizin kadar becerikli değilim korktum yapamazsam diye ama sizinki tam sevdiğim gibi çıtır çıtır duruyor
Cok tesekkur ederim. Cok sevindim begenmenize:)Bende acemiyim
Ama gayet guzel ve cıtır cıtır gorunuyor
sagolun teşekkür ederim. Deneyin pişman olmazsinizhaşhaş ve mercimek uyumunu merak ettim..ellerinize sağlık çok güzel görünüyor başarılar dilerim
Sağol canım benim. Sponsorum hasta oldu bugün teyzesiKatrecimm basarilar tatlim super görünüyor. ....minik berraya tesekkurler o zaman:)
Teşekkür ederim canim sana da başarılar:)Ayyy ben bunada bayiliyorunmmm hashasa heleee ellerine saglik cnm.basarilarr
Sağol canim benim teşekkür ederimBaşarılar canim cok güzel gorunuyor ellerine saglik Afferin berra ma yoksa mahrum kalacaktık bu tarihten