bujucloud un çeyizcikleri

Öncelikle hayırlı olsun bağlığın büyük şeyler çıkmış aradan cidden hepsi de çok güzeller .. iyi günlerde kullanırsın inşallah

bunu unutmusum bunun b u rengını ve mavısını yaptırdım askım ve kendım ıcın klasık lıflerımde var onlardanda 10 tane falan var sarı pembe mavı beyaz

bana nıye oyle gelmıyor ya buyuk parcalar tamamlanmıs mı dıyorsun nehırım hadı bakalım daha bornoz setımı falan alıcam havlularım da cok eksık yok

Canım çkb takımı tencere seti yemek takımı hatta birtane daha takımın var daha ne olsun büyük parçalar bunlar benim gözümde vallabornoz bizimde yok anannem biz küçükken almışta birtarafında gül var onu kullanamayız gibi geliyor çok büyükler setlerde büyük biz s giyiyoruz tek alıcaz galiba tekli tekli takım yapcam ben havlular birşekilde tamamlanıyor onları takma sen kuzum digerleri ufak tefek şeyler hallolur elektriklilere başlayabilirsin ama bir süre sonra

oo iyiymiş o zaman :) benim garanti süreleri aklıma takılıyodu düğüne var daha 1,5 yıl garanti bitmesin diyodum. dün kıza sordum asllında bir süresi yok ürün elimizde varsa değişim yapıyoruz dedi bu arada ar-yıldız la anlaşma imzalamışlar sanırım artık ar-yılız ürünleri de ekliyolar kampanyaya

canım benım havlularım tamam sımdı elektronıge geccem bornoz takımını askımın askerden gelmesıne bırakcam malum baya kg vercek ya suan kg var havlularıda bırkac tane alıcam yıne suslu bır tek mutfak havlum yok onu alcam

canım canak comlege bırsey olmuyorkı napıcan garantısını al bence ctbk takımını yemek takımını da al ben mısafır yemek takımını aldım gunlugu hedıye ettıler baktıgın da fazla sey kalmamıs gıbı duruyor ama var canım yorganlarımıda yazlıga gıdıcem akcaya yaza edremıtte cok uyguna yapıolar oraya yaptırıcam annem bır tane cıft kısılık almıs rengı yesıl onuda mısafır ıcın kullancam annem ozaman uygun bulmus almıs ıdasın mı ne

Tatlım tpiğin hayırlı olsun güzel bir çeyiz başlangıcı olmuş

Rabbim tamamladığın ve evinde kullandığın günleri de görmeyi nasip etsin ama çeyiz hiç tamamlanmıyor onu söyleyeyim peşin peşin

sagol canım tesekkur ederım ınsallah hepımız agzımızın tadıyla kullanırız

bırde kutahya porselenın su yonu guzel takımının bır tabagımı kırıldı aynısını gonderıyorlar bulabılıyorsun tane adedı satıo adam kotumu

mesajım eksik çıkmış canım ya hayırlı olsun çeyizcikerin canımm yemek takımın çok hoşuma gitti bende tencere takımı çkb ve yemek takımını bi hallediversem geriye ufak tefekler kalıyor hayırlısıyla bi türlü karar veremedim ama

Canımmm birgün emin önü yapalım mı çok güzel havlular oluyorrrr ben baya uyguna çok güzel havlular aldım ordan

Canımmm birgün emin önü yapalım mı çok güzel havlular oluyorrrr ben baya uyguna çok güzel havlular aldım ordan

yapalım kusum ama kurkcu handa (emınonunde ) cok uygun oluyor hemde cok cesıt var gezer dururuz valla

Son düzenleme:
yapalım kusum ama kurkcu handa (emınonunde ) cok uygun oluyor hemde cok cesıt var gezer dururuz valla

gidelim kuzum bir gün bende çok seviyorum gezmeyi eminönünüü

Eki Görüntüle 880757 Eki Görüntüle 880759 Eki Görüntüle 880760

markafonı tekrar koymus orjınal resımlerını aldım bende bunları aldım ıste

askılara bayıldım ya b resimleri nasıl kouyorsun ben siteden alıp koyamıyorum kaydedemiyorum kuzum

gidelim kuzum bir gün bende çok seviyorum gezmeyi eminönünüü

askılara bayıldım ya b resimleri nasıl kouyorsun ben siteden alıp koyamıyorum kaydedemiyorum kuzum

sag tusla resmı farklı kaydet dıyorum sag tus ozellıgı yoksada ctrl + prtsc tusuna bas paınt e kopyala jpeg olarak kaydet

kızlar bunun grısını aldım ve sadece pılav tenceresı ve tavasını aldım korkmazda %50 ındırım vardı dun yanınada bır tane orto boy tava ekledım toplamda 1 pılav tencerem 2 tavam var

Güle güle kullan tatlımmm bende korkmazda tava almayı düşünüyorumm

Güle güle kullan tatlımmm bende korkmazda tava almayı düşünüyorumm

sagol yektacım annem esonso falan hepsını kullandı cok kotu oldu tencerelerı korkmazınkıne hıcbırsey olmadı kı annem cok tıtızdır tencere konusunda ondan korkmaz aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…