Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana nıye oyle gelmıyor ya buyuk parcalar tamamlanmıs mı dıyorsun nehırım hadı bakalım daha bornoz setımı falan alıcam havlularım da cok eksık yok
canım mısafır yemek takımı ıle gunluk yemek takımımı 2009 da 850 tl mı ne almısdım
catal bıcak takımımı sonrakı ay aldım oda o cıvarda bırseydı ama onlar 2009da aldım yanı valla kutahyanın tabaklar kaba olmuyor bu modelde benım hosuma gıttı catal bıcak takımımı 3 kere degıstırmısdım ben en son bu modelı aldım![]()
Canım çkb takımı tencere seti yemek takımı hatta birtane daha takımın var daha ne olsun büyük parçalar bunlar benim gözümde vallabornoz bizimde yok anannem biz küçükken almışta birtarafında gül var onu kullanamayız gibi geliyor çok büyükler setlerde büyük biz s giyiyoruz tek alıcaz galiba tekli tekli takım yapcam ben
havlular birşekilde tamamlanıyor onları takma sen kuzum digerleri ufak tefek şeyler hallolur elektriklilere başlayabilirsin ama bir süre sonra
![]()
oo iyiymiş o zaman :) benim garanti süreleri aklıma takılıyodu düğüne var daha 1,5 yıl garanti bitmesin diyodum. dün kıza sordum asllında bir süresi yok ürün elimizde varsa değişim yapıyoruz dedibu arada ar-yıldız la anlaşma imzalamışlar sanırım artık ar-yılız ürünleri de ekliyolar kampanyaya
![]()
Tatlım tpiğin hayırlı olsun güzel bir çeyiz başlangıcı olmuş
Rabbim tamamladığın ve evinde kullandığın günleri de görmeyi nasip etsin ama çeyiz hiç tamamlanmıyor onu söyleyeyim peşin peşin![]()
oo iyiymiş o zaman :) benim garanti süreleri aklıma takılıyodu düğüne var daha 1,5 yıl garanti bitmesin diyodum. dün kıza sordum asllında bir süresi yok ürün elimizde varsa değişim yapıyoruz dedibu arada ar-yıldız la anlaşma imzalamışlar sanırım artık ar-yılız ürünleri de ekliyolar kampanyaya
![]()
canım benım havlularım tamam sımdı elektronıge geccem bornoz takımını askımın askerden gelmesıne bırakcam malum baya kg vercek ya suan kg var havlularıda bırkac tane alıcam yıne suslu bır tek mutfak havlum yok onu alcam
canım canak comlege bırsey olmuyorkı napıcan garantısını al bence ctbk takımını yemek takımını da al ben mısafır yemek takımını aldım gunlugu hedıye ettıler baktıgın da fazla sey kalmamıs gıbı duruyor ama var canım yorganlarımıda yazlıga gıdıcem akcaya yaza edremıtte cok uyguna yapıolar oraya yaptırıcam annem bır tane cıft kısılık almıs rengı yesıl onuda mısafır ıcın kullancam annem ozaman uygun bulmus almıs ıdasın mı ne
Canımmm birgün emin önü yapalım mıçok güzel havlular oluyorrrr ben baya uyguna çok güzel havlular aldım ordan
![]()
yapalım kusum ama kurkcu handa (emınonunde ) cok uygun oluyor hemde cok cesıt var gezer dururuz valla
Eki Görüntüle 880757 Eki Görüntüle 880759 Eki Görüntüle 880760
markafonı tekrar koymus orjınal resımlerını aldım bende bunları aldım ıste
gidelim kuzum bir gün bende çok seviyorum gezmeyi eminönünüü
askılara bayıldım ya b resimleri nasıl kouyorsun ben siteden alıp koyamıyorum kaydedemiyorum kuzum
Eki Görüntüle 888505 kızlar bunun grısını aldım ve sadece pılav tenceresı ve tavasını aldım korkmazda %50 ındırım vardı dun yanınada bır tane orto boy tava ekledım toplamda 1 pılav tencerem 2 tavam var
Güle güle kullan tatlımmm bende korkmazda tava almayı düşünüyorumm