Saç Rengi ve Saç Boyama bugüne kadarki boyalarımdan hangisi?

kızlar bu güne kadar saçımı çok farklı renklere boyattım sarı hariç.gene boya vakti geldi.sizce hangi renge boyiyim?lütfennnn yardımcı olunn.çok ihtiyacım var:))))

bence ikinci ve son renk hele son saç rengi harika olmuş senin ten renginle bütünleşmiş valla. nedir bu son fotodaki renk yazabilir misin.

ikinci renk palette nin altin sarili kahveler serisinin en açigiydi yanlis hatirlamiyorsam.o besli gruptaki son resim ise kendi saç rengime sari attirdim

4. ve siyah saçlı halin süper bence siyah daha canlı göstermiş.. ama sşyahtan şaşma derim

canım siyah sana çok yakışmış ama siyaha boyarsan sonra bu renkten kurtulman çok zor derim ben. yüzün çok güzel maşallah. aşkı memnudaki nihal gibi yapsana. diplerini kumral aşagı indikçede altın kumral veya kumral dore tarzı boyarsın.

zaten ben saçımı kahveye veya koyu kahveye boyuyorum oda siyah oluyo kaşlarımda iyice kalınlaştırdım birde kullandığım yağlar yüzünden iyice koyulaştı ondan artık koyu renk saçtan vazgeçemicem sanırım:)))))) firuze112cim çok saol cnmmmmm:)))

birde nasıl boyamıştım ki saçlarımı :S nihal'in saçları nasılki belkide yeniden kahveye dönmeliyim... çok karrsızımmm

herkes öle diyo nerdeyse zaten:)))ama ben genede kararsızım yaaaaaaa

tabii kii kızııııııılllllllllllllllllllll
kızıl her zaman tapılasıdır
kızıla saygıbuyrunnnnnnnnn

kizili pek begenmiyorlar acaba yeni bisiler mi denesem diyorummmm içinde parilti kizil dore bulunmuyan bi renk mesela daha olu

4 diyorum canım ben.. Dore bir harika durmuş sende :)

SıYAH SıYAH:lepi:
Çok tatlı duruyorsun ayrıca sexyde..LOLıTA yerimseniben
Bu arada bence kızıl tonlarını deneme..Pek gitmemiş sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…