• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bugüne kadarki boyalarımdan hangisi?

bende kzıl kullanıyorum bia llık ve ruj yetıyo..inan ki kızılın çok yakısmış beklioyrum numarasını yazarsan çok sevincem

kızlar çok teşekkürler:))bu arada loreal casting in siyah ışıltılı kızılıydı ama çok fazla akyo

ben 4. resmdekini begendm bence cokk yakısmıs en guseli o..benm istedigim renk de o cnm ne renk sen mi boyatın boyatttın mı???

o 4 numara kolestonun kumtaşı kızılı 2 defa boyaım ama akmış hali

kızıl süper yakışmış canım kolay kolay kızıl rengini pek beğenmem ama çok harika durmus sende :lepi:

ama bence yine de siyah yapma canım koyu kahve yaparsan yine siyah gibi durur ve açmak istediğinde daha kolay açılır

cnm zaten boyadığımda koyu kahveydi siyah durdu.yine aynısını yapıcam:)))

canım siyah dediğin resimdeki çok yakışmış koyu renk saç.ama siyah deil gibi o ya koyu kahve gibi geldi banaCADIARZU

kızlar çok teşekkürler:))bu arada loreal casting in siyah ışıltılı kızılıydı ama çok fazla akyo

canıöm kızılın bu mu emn olmam lazım boyuycam da.cvp verersen sevinirim

Eklentiler

• $HCo1_22.jpg
    $HCo1_22.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 58
evetcnm kızılım o.bu arada o ilk başta siyahtı ama ilk halimin fotosunu çekmemişim ondan aktıktan sonra çektim.

Back