• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bugüne kadarki boyalarımdan hangisi?

kesinlikle 4 numara çok yakışmış...bi de yaşını küçük göstermiş..yüzünü açmış..benimde istediğim renk üstelik o renk..kumtaşı kızılı demişsin...bende beyaz tenliyim..o rengi yapmak istiyorum..şu an saçımda çikolata kahve var..aksın..yaza kadar o renk yapmak istiorum...

cnm 2 numara ve 4 numara yakışmış güzel duruyo ilk fotoğraftaki saçın tam olarak hangi renk bende o renge yakın bi renk istiyorum ama hala rengi bulmuş değilim:(

cnm ben beyaz tenliyim ama kaşım kirpiklerim çok koyu ondan açık renkler fotodaki gibi durmuyo malesef o ilk fotodaki ise kumtaşının üstüne boyanmış casting çikolata kahvenin baya bi akmış hali cnm

evetcnm kızılım o.bu arada o ilk başta siyahtı ama ilk halimin fotosunu çekmemişim ondan aktıktan sonra çektim.

canum kızıl siyah resimde bayagı koyu çıkmış akmış hali edin ya hiç dibin de gelmemiş resimde sanki boyandıgı gun çekmişsin gibi.nekkadar zamada o renge döndü acaba ben de boyuycam da koyu istemiyorum tam resmindeki benim ardıgım renk benim de akınca ötyle olur deme.nekadar zamanda o renge döner

Canım tüm renkler çok yakışmış.Sana yakışan renkler kızıl ve siyah olmuş.Ama 4. resimdeki kumtaşı kızılına bayıldım.Altındaki renk neydi?Benim saçım koyu kestane sence aynı renk olur mu ki ayrıca buğday tenliyim.Yardımcı olursan sevinirim

son resimdeki süper bende o renk istiyorum. aşkı memnuda ki peykerinki gibi uçlara doğru git gide renk açılıyor.

Canım tüm renkler çok yakışmış.Sana yakışan renkler kızıl ve siyah olmuş.Ama 4. resimdeki kumtaşı kızılına bayıldım.Altındaki renk neydi?Benim saçım koyu kestane sence aynı renk olur mu ki ayrıca buğday tenliyim.Yardımcı olursan sevinirim

canım bu kukupte kumtası kızılına baktım ben bi arkadas kestanenin üstüne boyamıs ve güzel tutmuş.2 .de daha iyi tutuyormuş

canım zaten amonyaksız boyalar çok çabuk akıo diplerindende çok az gelmişti ama ışık yansımasıyla pek belli olmuo 5.boyamada falan açılıo anında:s

canım onun altındaki renk kahve üzerine sarı röfle gibi bişi vardı o.saçım üç renk olmuştu.turuncumsu tonlarda vardı aralarında.ki ben bayılıorum o tonlara:))))çok açık olunca ama malesef sarısı çok açık oldu diye koyu kahveyle kapattım o iyice aktıktan sonra kumtaşı kızılı yaptım.

Son düzenleme:
4. resimde saç tonun çok hoş ama arkadaşlara katılıyorum siyah süper olmuş...
cilt rengin koyu diil (resimde öle görünüo) ve beyaz tene siyah saç süper oluo bence ;)

ve kesinlikle ırmak ünala bensiosun :D

Son düzenleme:
canım zaten amonyaksız boyalar çok çabuk akıo diplerindende çok az gelmişti ama ışık yansımasıyla pek belli olmuo 5.boyamada falan açılıo anında:s

canım cok saol ya en kısa zamanda boyuycam tesekkur ederim.çünkü ben hayatta koyu kızıl boyamam cünkü turuncu-kırmızı istiyodum akmıs hali tam benlik saol

birincisi ve siyah olan halin diyorum
siyah herkese hos durmaz seninki cok cok guzel

siyah saçlı halin çok hoş ama tam siyah değil sanırım koyu kumral uçları daha açık ... üzerindeki badi den bendede var görünce hemen dikkatimi çekti :)

teşşekkür ederim kızlar saolun 4ün rengi kumtaşı kızılı.bu arada saçımı koyu kahveye boyamıştım ilk başta bildiğiniz siyah oldu.sonra sürekli yıkamayla akıttım onları:))))zaten altındaki renk çok açık olduğu için ilk boyamada bende asla tutmuyo.

Back