• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bugüne kadarki boyalarımdan hangisi?

ya siyah gibi olan çok yakışmış ama 4 de süper bence.. bişey sorucam kızıldan sonra mı o kumtaşı kızılına boyadın? sarıya yakın çok hoş olmuş benim de saçım kızıl kumtaşı kızılı boyasam öyle olur mu seninki gibi acaba?

koyu kahveye boyamıştım ilk önce direk kızıldan geçmek çok zor cnm

ben 4. ve 5. yi çok beğendim. tarçın bakır da sana çok yakışır bence

5.resim yazin acilmis saclarimin aralarina platine yakin açiklikta sari attirilmis hali:D herkes siyah diyor ama ben açik renk saça bayiliyorummm ve olu renkleri çok seviyorum.artik herkeste benzer parlak renkler var.belkide saçimi 5.resimdeki haline geri dondurmeliyim.aslinda dorduncu resimdeki kumtasi kizili daha guzel duruyodu ama akinca altindaki sarilar çikti:s simdi sacima yine kahveye boyadim ve siyah oldu ama aninda akiyo ve alttaki açik kahveler ortaya çikiyo ne yapsam bilemedim kizlar:s

tabiki siyah saçlı halin.
fahriye evcen sandım orda..sonradan kilo da vermişsin.

zaten o saçimin dogal rengi:Dsadece aralarina sari attirdim.kizilida begenen ya çok begeniyo yada hiç begenmiyo:D arada bisey soylediklerini daha hiç duymadim:D

saçimin kahveye boyanmis halide siyah oluyor.

Eklentiler

• $15832_191271778535_662503535_2954565_718807_n.jpg
    $15832_191271778535_662503535_2954565_718807_n.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 37
walla bende dogal rengine donmeyi çok istemeye basladim :D ama saçlarim çok uzun ve kiyamiyorum kestirmeye :S ustelikte biliyorum kendimi ben yine dayanamicam açik haline dondurunce yine bal kopugu istemeye baslicam:D

Back