Saç Rengi ve Saç Boyama bugüne kadarki boyalarımdan hangisi?

bende kzıl kullanıyorum bia llık ve ruj yetıyo..inan ki kızılın çok yakısmış beklioyrum numarasını yazarsan çok sevincem

kızlar çok teşekkürler:))bu arada loreal casting in siyah ışıltılı kızılıydı ama çok fazla akyo

ben 4. resmdekini begendm bence cokk yakısmıs en guseli o..benm istedigim renk de o cnm ne renk sen mi boyatın boyatttın mı???

o 4 numara kolestonun kumtaşı kızılı 2 defa boyaım ama akmış hali

kızıl süper yakışmış canım kolay kolay kızıl rengini pek beğenmem ama çok harika durmus sende :lepi:

ama bence yine de siyah yapma canım koyu kahve yaparsan yine siyah gibi durur ve açmak istediğinde daha kolay açılır

cnm zaten boyadığımda koyu kahveydi siyah durdu.yine aynısını yapıcam:)))

canım siyah dediğin resimdeki çok yakışmış koyu renk saç.ama siyah deil gibi o ya koyu kahve gibi geldi banaCADIARZU

kızlar çok teşekkürler:))bu arada loreal casting in siyah ışıltılı kızılıydı ama çok fazla akyo

canıöm kızılın bu mu emn olmam lazım boyuycam da.cvp verersen sevinirim

Eklentiler

• $HCo1_22.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 58
evetcnm kızılım o.bu arada o ilk başta siyahtı ama ilk halimin fotosunu çekmemişim ondan aktıktan sonra çektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…