Bugüne Kadar Okuduğunuz En Harika Kitap Nedir?

Dan Brown - Da Vinci Şifresi
Dan Brown - Melekler Ve Şeytanlar
Burçak Çerezcioğlu'nun günlüğü olan Mavi Saçlı Kız

şimdi'nin gücü

bence buna kişisel gelişim kitabı denemez

Pek çok var elbette lakin bugün bitirdiğim için olsa gerek, favorilerimin zirvesine yerleşen kitap

Serenad / Zülfü Livaneli

Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bir değil birden fazla çok beğendiğim kitap var.
-Olasılıksız
-Zar adam
-Martı Jonathan Livingston
-Adı Aylin
-Baba ve Piç

bunları çok beğenmiştim. Ama özellikle "Martı Jonathan Livingston"ı herkese öneririm.

Son düzenleme:
Fırsat buldukça kitap okurum ilkokuldan beri alışkanlık olmuştur bende . önceden kıtaba para vermezdım arkadaşlarımla değiştirirdim son 1 yıldır kitap alıyorum ve evlendiğimde bunlarla bir köşe yapacağım evimde :)

Şöyle bir düşündüm 'Beyaz Gemi-Cengiz AYTMATOV' bence okunması gereken en güzel kitaplardan biri
Canan Tanın kitaplarıda çok güzel genelde ağlatıyorlar beni ama vazgeçemiyorum :)

bir kaç tane var

sphokles : medea
nikos kazancakis :Allah'ın garibi
jonh milton : kayıp cennet

Sabahattin Ali : kürk mantolu madonna
İhsan oktay anar : puslu kıtalar atlası

aklıma gelenler...

o kadr çok var ki ?
reşat nuri güntekin çalıkuşu 10 kere okumuşumdur herhalde nedense bana çok hoş gelen bir kitap.
rus yazarların hastasıyım dünya kasikleri :) anna karenina çok ağlatmıştı beni. sefiller her okuyuşumda içim acır
cengiz aytmatov tüm kitapları muhteşem. stephin king kitapları dean kortz harika korku yazarları.
yine klasiklerden ANA suç ve ceza,dantenin cennet cehennem ve arafı
ütopya, oooo kadar çok kitap var ki aklımda yazamadım yav :)

Pek çok var elbette. Ancak en beğenerek okuduğum Cristy Brown-Sol ayağım ve Dostoyevski-Suç ve ceza.

her sene muhakkak jane eyre ve uğultulu tepeleri okurum, ama her sene, bıkmadan usanmadan. bu 2si dışında tekrar tekrar okuduğum yüksek topuklar var(murathan mungan), her sene okumuyorum onu ama dönüp dönüp okuyorum. bir erkek hayatı kadın gözüyle bu kadar nasıl güzel ve doğru anlatabilir şaşıyorum.

bunlar dışında genelde stephen king severim, biraz gerilim olacak. dokuzlar yasası, ejderha dövmeli kız serisi, açlık oyunları, dean koontz kitapları...

eşimse empati ve olasılıksız kitaplarını herkese öneriyor, ama ben içlerinden 1 tanesini beğenmemiştim hangisi hatırlamıyorum.

o kadar çok okuyorum ki isimleri kalmıyor aklımda

ha bir de grange kitaplarını severek okudum/okurum

Son düzenleme:
MARTI
UÇURTMA AVCISI
Bin muhteşem güneş
Sefiller
Batı cephesinde yeni birşey yok
john cristoph garange bütün kitapları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…