- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi whathappened
-
benimkine benziyor canım biraz..çok teşekkürler paylaşım için..evet ekmek yersem yemiyordum makarne vs..boyun kaç hedefin kaç kiloda..canım naçizane doktorun dedikleri ve yıllar süren araştırmalarım ışığında:)))) şöyle ki.. komple karbonhidratı kesmek güzel zayıflatıyor ama sağlıklı değil.. vücudun ihtiyacı var.. boyuna ve kilo fazlana vs göre ihtiyaç durumu değişir ama.. benim günde 3 dilim ekmek hakkım var.. ama makarna bulgur pilavı vs yersen ekmek hakkın gidiyor.. yağdan vermenin yolu yağ almamak vücuda.. ki vücut olanı yaksın.. ama sıfır yağ da olmamalı.. 6 kaşık zeytinyağlı yemek yeniyor günde.. basit olarak yazayım canım belki arkadaşlardan da faydalanan olur..
herkesin diyeti kendine özgü o yüzden miktar yazmadım besin gruplarından bahsettim sadece.. ilk haftaki program böyle idi.. sonra ufak değişiklikler oldu..
sabah.. domates peynir ekmek yumurta/beyaz peynir
ara.. meyve belli miktarı geçmeden
öğle.. salata et,balık,tavuk ekmek yoğurt
ara.. galeta
akşam.. sebze yemeği salata ayran ekmek
ara.. meyve süt
dur canım walla yapabilirsen :) kiloları ver öyle dur:)
ben hayatımda hiç zayıf olmadım kendimi bildiği bileli az veya çok fazlam vardı o yüzden zayıf olmak imkansız geliyo aslında:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iki türlü de korkutuyo beni:)
arkadaşım gel verelim beraberce..
ilaçlar hamilelik vs çok fena oluyor canım anlıyorum seni..
çatlakları boşver kiloları ver sonra düşün onları.. ben zayıfken de vardı onlar ayrı bir alem zaten..
beraberce vereceğiz inşallah..
bırak o didiyi hemen elinden diyeceğim ama çoktan bitti sanırım:)
sigarayı bırakmayı düşünürken hemen yakardım bi tane oluyor öyle.. stres en çok yediren şey..
benimkine benziyor canım biraz..çok teşekkürler paylaşım için..evet ekmek yersem yemiyordum makarne vs..boyun kaç hedefin kaç kiloda..
herşeyden az ve aralıklı yediysen merak etme canım güzelce gitmiştir kilolar.. ama analizi yaptır yağlar ne durumda baktır tamam mı için rahat eder..
boyum 1.66 hayatım boyunca (28 sene) 59un üstüne çıkmadım.. 89dan 3 ayda 79a geldim yine 59 olmayı istiyorum.. 20 kilo için 5 ay verdim kendime.. yılbaşında 59 olmak istiyorum.. (ocak şubatta olur razıyım:)
18-şimdiki yaşın arası en düşük kilon ile en yüksek kilona bakıyorlar.. mesela ben ez az 53 oldum 20lerin başında.. doktor eğer hedefin 50 ise boşa uğraşma hem çok zor olur hem gereksiz dedi..
Yok vallahi yarıda bıraktım içmicem ablama iç dedim o da içmezse mecbur çöpe gitcek :))))
İnşallah vericez , ben ip atlama ve kızlı yürüş düşünüyorum sen spor düşünyor musn
Ablamda hayatında hiç zayıf olmamıştı ama 64 ü gördü pes etmese daha da düşecekti sakın boş yere olumsuz düşünme :)
Şubatta olur diye ne güzel demişsin öyle :))
Yok canım hiç korkma :) Allahın izniyle hiç bir sorun olmadan geldikleri gibi gidecek bu kilolarZaten vücudumuz el vermez sarkmaya falan yaşımız çok genç
herşeyden az ve aralıklı yediysen merak etme canım güzelce gitmiştir kilolar.. ama analizi yaptır yağlar ne durumda baktır tamam mı için rahat eder..
boyum 1.66 hayatım boyunca (28 sene) 59un üstüne çıkmadım.. 89dan 3 ayda 79a geldim yine 59 olmayı istiyorum.. 20 kilo için 5 ay verdim kendime.. yılbaşında 59 olmak istiyorum.. (ocak şubatta olur razıyım:)
18-şimdiki yaşın arası en düşük kilon ile en yüksek kilona bakıyorlar.. mesela ben ez az 53 oldum 20lerin başında.. doktor eğer hedefin 50 ise boşa uğraşma hem çok zor olur hem gereksiz dedi..
aramızda kalsın Mart da olur :))))
3 senedir kiloluyum artık 1-2 ay daha beklerim napalım :)
bence de sporla hallederiz sarkmalari zaten kiloları sporla vereceğimiz için çok sarkma olmaz:)
Yaniiii :) Olacak olacak çok güzel bir gelecek çok güzel bir vücut çok güzel bir hayat olacak
yeme alışkanlığını eğiştiremezsen 53 e inersin sedacım görürsün bak..56 ideal kilon oluyor galiba ama 59 dada sıska görünmezsin o açıdan iyi olur canım..bende nsib olursa baktırmayı düşünüyorum merak ettim..ama ben arada ferplex..fol kullandım..demir folik asid şurubu..bizde değin gibi vitaminli şeylerde yemek gerekiyor..yoksa vitamin mineral değerleir düşerse her türlü rahatsızlığa sebeb olur değilmi
canım keşke çay yerine süt içseydin..Kızlarrr,
Ben sahuru yaptım
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 hurma
biraz salatalık ve domates
biraz peynir
bir bardak şekersiz çay
canım keşke çay yerine süt içseydin..
çok güzel diyosun yaşimdi ben uyuyorum sahurda neler yediğinizi yazın siz, yarın görüşürüüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?