Bugün zafere giden yolun ilk günü. Haydi bismillah.

benimkine benziyor canım biraz..çok teşekkürler paylaşım için..evet ekmek yersem yemiyordum makarne vs..boyun kaç hedefin kaç kiloda..

ben hayatımda hiç zayıf olmadım kendimi bildiği bileli az veya çok fazlam vardı o yüzden zayıf olmak imkansız geliyo aslında:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ablamda hayatında hiç zayıf olmamıştı ama 64 ü gördü pes etmese daha da düşecekti sakın boş yere olumsuz düşünme :)

Yok vallahi yarıda bıraktım içmicem ablama iç dedim o da içmezse mecbur çöpe gitcek :))))
İnşallah vericez , ben ip atlama ve kızlı yürüş düşünüyorum sen spor düşünyor musn

benimkine benziyor canım biraz..çok teşekkürler paylaşım için..evet ekmek yersem yemiyordum makarne vs..boyun kaç hedefin kaç kiloda..

herşeyden az ve aralıklı yediysen merak etme canım güzelce gitmiştir kilolar.. ama analizi yaptır yağlar ne durumda baktır tamam mı için rahat eder..

boyum 1.66 hayatım boyunca (28 sene) 59un üstüne çıkmadım.. 89dan 3 ayda 79a geldim yine 59 olmayı istiyorum.. 20 kilo için 5 ay verdim kendime.. yılbaşında 59 olmak istiyorum.. (ocak şubatta olur razıyım:)

18-şimdiki yaşın arası en düşük kilon ile en yüksek kilona bakıyorlar.. mesela ben ez az 53 oldum 20lerin başında.. doktor eğer hedefin 50 ise boşa uğraşma hem çok zor olur hem gereksiz dedi..

Şubatta olur diye ne güzel demişsin öyle :))

Yok vallahi yarıda bıraktım içmicem ablama iç dedim o da içmezse mecbur çöpe gitcek :))))
İnşallah vericez , ben ip atlama ve kızlı yürüş düşünüyorum sen spor düşünyor musn

canım kızım 2 yaşında kimseye bırakıp spora gidemiyorum ama fırsat oldukça yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama az oluyor..
evde leslie walk at home videosu ile hareket ediyorum çok işe yarıyor..

çöpe gitsin artık napalım:) sokma eve öyle şeyler.. oldu mu insan dayanamıyor..

işe buzdolabından başla.. sağlıklı buzdolabı varsa kaçamak yapamazsın..

tabi ev kaç kişi sana uyarlar mı yaş kaç vs bilmeden söyledim..

Yok canım hiç korkma :) Allahın izniyle hiç bir sorun olmadan geldikleri gibi gidecek bu kilolar Zaten vücudumuz el vermez sarkmaya falan yaşımız çok genç

bence de sporla hallederiz sarkmalari zaten kiloları sporla vereceğimiz için çok sarkma olmaz:)

yeme alışkanlığını eğiştiremezsen 53 e inersin sedacım görürsün bak..56 ideal kilon oluyor galiba ama 59 dada sıska görünmezsin o açıdan iyi olur canım..bende nsib olursa baktırmayı düşünüyorum merak ettim..ama ben arada ferplex..fol kullandım..demir folik asid şurubu..bizde değin gibi vitaminli şeylerde yemek gerekiyor..yoksa vitamin mineral değerleir düşerse her türlü rahatsızlığa sebeb olur değilmi

Kızlarrr,
Ben sahuru yaptım
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 hurma
biraz salatalık ve domates
biraz peynir
bir bardak şekersiz çay

aramızda kalsın Mart da olur :))))

3 senedir kiloluyum artık 1-2 ay daha beklerim napalım :)

Zaten kısa süreli olması gerekmiyor şuan 31 yaşındasın en geç bak o da en geç yani 33 yaşında tabi kızında 4 yaşında olacak Bu kız senin mi falan diyecek herkes inanamayacak anne olduğuna kimse

doktora göre ideal kilom 62.. doktor "ya hayat boyu spor yapmışsınız ya genetik miras" dedi kas kütlem için... genetik bizde.. büyük dedem bile olimpiyat sporcusu imiş.. ben de 100 metreciydim gençken 2 yıl kadar.. asıl sebep genetik.. yoksa o yıldır totomu kaldırmadım:)))

59 iken tabiri caizse bi deri bi kemik idim aslında,,, 36 beden bol gelirdi.. ama 59 içimde uhde kalır.. bi göreyim sonra 62 ile hayat geçsin:)

benim mineral değerim düşük çıktı mesela.. günde 1 bardak su içen biri olarak şaşırmadım.. onu da düzeltmeye çalışıyorum bu arada..

çok güzel diyosun ya şimdi ben uyuyorum sahurda neler yediğinizi yazın siz, yarın görüşürüüz

O değil içimden gelerek diyorum bunları Bende tam sahura gidecektim ama yarın adet olma ihtimalimde var karışık yani benim iş ben gitmeden yazayım tahmini 1 kepçe çorba 2 kaşık bulgur pilavı yerim belki onuda yiyemem 2 litre su içtim ayaklı damacana gibiyim şuan Gelirim tekrar görüşürüz :) Hepinizi öpüyorum :* Mutlu kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…