Bugün zafere giden yolun ilk günü. Haydi bismillah.

ben hayatımda hiç zayıf olmadım kendimi bildiği bileli az veya çok fazlam vardı o yüzden zayıf olmak imkansız geliyo aslında:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lütfen imkansız kelimesini luğatımızdan kaldırıyoruz :)) Vereceğiz olacak hatta bir gün oldu diyeceğiz bizde herkese zayıflama anımızı anlatacağız İyi ki vermişiz diyeceğiz

canım lütfen anlatırmısın yağdan nasıl verdin ne yedin içtin..ben sadece karbonhitratı kestim..acaba yağdan vermişmiyimdir:44:

canım naçizane doktorun dedikleri ve yıllar süren araştırmalarım ışığında:)))) şöyle ki.. komple karbonhidratı kesmek güzel zayıflatıyor ama sağlıklı değil.. vücudun ihtiyacı var.. boyuna ve kilo fazlana vs göre ihtiyaç durumu değişir ama.. benim günde 3 dilim ekmek hakkım var.. ama makarna bulgur pilavı vs yersen ekmek hakkın gidiyor.. yağdan vermenin yolu yağ almamak vücuda.. ki vücut olanı yaksın.. ama sıfır yağ da olmamalı.. 6 kaşık zeytinyağlı yemek yeniyor günde.. basit olarak yazayım canım belki arkadaşlardan da faydalanan olur..

herkesin diyeti kendine özgü o yüzden miktar yazmadım besin gruplarından bahsettim sadece.. ilk haftaki program böyle idi.. sonra ufak değişiklikler oldu..

sabah.. domates peynir ekmek yumurta/beyaz peynir
ara.. meyve belli miktarı geçmeden
öğle.. salata et,balık,tavuk ekmek yoğurt
ara.. galeta
akşam.. sebze yemeği salata ayran ekmek
ara.. meyve süt

o gün gelsin allahım ne kadar mutlu olurum ya :) :)

Gelecek gelecek o günlerde gelecek Sen 6-7 ay ben 1-1,5 yıl gibi bir sürede kesin olarak veririz gibi :) Yan kısaca önümüzdeki yıl kimse tanıyamayacak bizi

Ayda 5 kilo bana biraz zor geliyor işte Ben 92 den 89'a düştüğüm gün 5 defa tartıya çıktım indim tekrar çıktım Bakalım canım nasip artık ama olur gibi bu sefer hissediyorum :))

ayda 4 kilodan fazlası iyi değil diyor doktorlar.. ben 5 dedim ama 4 verdim hep:)

oturmuş kilolarda ilk 10 gün zordur sonra açılır vücut.. olacak canım inşallah neden olmasın? haftada 1 kilo inan sağlıklı beslenince gidiyor hemen..

Gelecek gelecek o günlerde gelecek Sen 6-7 ay ben 1-1,5 yıl gibi bir sürede kesin olarak veririz gibi :) Yan kısaca önümüzdeki yıl kimse tanıyamayacak bizi

lise sonum zaten bu yıl üniversite geçince farklı biri olarak adım atcam bu yıl bile farklı olacak

ya şöyle bi durum var 2 yıl önce çok yakın bi arkadaşım 2 ayda 17 kilo verdi ve geri de almadı planım onun yolundan gitmek ama onun kadar spor yapamam:)

Yani olmaması için bir sebep yok :) Geçen yıldan biliyorum benim metebolizma benim gibi deli Ama öyle yada böyle gidecek bu kilolar :) Bu arada inşallah çocuğunla eşinle beraber çok güzel günler geçirirsin :) Kalbimden geçenler bunlar :) Hep mutlu ol

Tamam kilo vermek önemli ama yağları kasa dönüştürmek de önemli Buna dikkat etmemiz lazım

metabolizmanın tavan yaptığı yaştasın canım eminim gidecek.. sağol amin inşallah.. sen de çok mutlu ol canım..

arkadaşım gel verelim beraberce..
ilaçlar hamilelik vs çok fena oluyor canım anlıyorum seni..
çatlakları boşver kiloları ver sonra düşün onları.. ben zayıfken de vardı onlar ayrı bir alem zaten..
beraberce vereceğiz inşallah..

bırak o didiyi hemen elinden diyeceğim ama çoktan bitti sanırım:)

sigarayı bırakmayı düşünürken hemen yakardım bi tane oluyor öyle.. stres en çok yediren şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…