- Konu Sahibi whathappened
-
ben hayatımda hiç zayıf olmadım kendimi bildiği bileli az veya çok fazlam vardı o yüzden zayıf olmak imkansız geliyo aslında:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence de ya bugünden sonra hayatımız eskisi gibi olmasın birkaç ay sonra birbirimize before-after fotoğrafları atabilelim:) yapalım bunu:)
canım lütfen anlatırmısın yağdan nasıl verdin ne yedin içtin..ben sadece karbonhitratı kestim..acaba yağdan vermişmiyimdir:44:
Lütfen imkansız kelimesini luğatımızdan kaldırıyoruz :)) Vereceğiz olacak hatta bir gün oldu diyeceğiz bizde herkese zayıflama anımızı anlatacağızİyi ki vermişiz diyeceğiz
Aklımı okudun yeminle
o gün gelsin allahım ne kadar mutlu olurum ya :) :)
Ayda 5 kilo bana biraz zor geliyor işteBen 92 den 89'a düştüğüm gün 5 defa tartıya çıktım indim tekrar çıktım Bakalım canım nasip artık ama olur gibi bu sefer hissediyorum :))
o kilolari verelim before-after yapıp birbirimize aticaz tamam midir:)
Gelecek gelecek o günlerde gelecekSen 6-7 ay ben 1-1,5 yıl gibi bir sürede kesin olarak veririz gibi :) Yan kısaca önümüzdeki yıl kimse tanıyamayacak bizi
Gelecek gelecek o günlerde gelecekSen 6-7 ay ben 1-1,5 yıl gibi bir sürede kesin olarak veririz gibi :) Yan kısaca önümüzdeki yıl kimse tanıyamayacak bizi
ayda 4 kilodan fazlası iyi değil diyor doktorlar.. ben 5 dedim ama 4 verdim hep:)
oturmuş kilolarda ilk 10 gün zordur sonra açılır vücut.. olacak canım inşallah neden olmasın? haftada 1 kilo inan sağlıklı beslenince gidiyor hemen..
Tabi ki tamamo gün gelsin ilk işim o fotoğrafları paylaşmak olacak
ya şöyle bi durum var 2 yıl önce çok yakın bi arkadaşım 2 ayda 17 kilo verdi ve geri de almadı planım onun yolundan gitmek ama onun kadar spor yapamam:)
Yani olmaması için bir sebep yok :) Geçen yıldan biliyorum benim metebolizma benim gibi deliAma öyle yada böyle gidecek bu kilolar :) Bu arada inşallah çocuğunla eşinle beraber çok güzel günler geçirirsin :) Kalbimden geçenler bunlar :) Hep mutlu ol
Tamam kilo vermek önemli ama yağları kasa dönüştürmek de önemliBuna dikkat etmemiz lazım
metabolizmanın tavan yaptığı yaştasın canım eminim gidecek.. sağol amin inşallah.. sen de çok mutlu ol canım..
kasa dönüştürmek çok önemli ama bi korkum da bacaklar kas olur da kalın olarak kalırsa 😱
Kızlar konuyu okudum yorumlara bakmadım.
Zayıflamak isteyenler bu yolda arkadaş arıyorlarsa ben varım.
1.57 boy 62 kiloyken ilaçlarla bir yılda 81 kilo oldum
heryerim çatlak içinde , moralim çok bozuk
spor ve yememe dikkat edicem ama ben de arkadaş aıyorum
not: tüm bunları bir paket çekirdeği bitirmiş ve elimde bir didi'yle yazıyorum(((
Hep bu yaşta kalayım diyorumHali hazırda reşit olmuşken metebolizmam da hızlıyken durayım ben bu yaşta
Tövbe yarabbiYok o kadar da değil ben sadece sarkmadan tırsıyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?