Bugün zafere giden yolun ilk günü. Haydi bismillah.

bence hedef belirlemelisin aklında bi sayı olsun ona göre diyet yap

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Diyet diyince gözlerim pörtlüyor aslına bakarsan Ben diyet yapmasam az yesem ama yine kilolar gitse hatta bir isim koyalım böyle zayıflamaya Senin hedef kaç ?

başarılı olanların tavsiyelerini beklerim :)))
Şimdi sahurdan sonra hesap vereceğim buraya o yüzden ona göre hareket edicem :)))

İnsan birde alışır ya kilo vermeye Azıcık daha vereyim falan yani ben öyle olurdum herhalde

Nasip kısmet işi bunlar 50-55 arası bir şey istiyorum ayni gönlümden geçiyor İçimde ukte kaldı o kilolar :) Hepimiz mutlu olacağız

hedef belirle ama gerçekçi ilerle canım.. 40 kiloyu vermek olmasın hedef.. zamana yay.. az yeme sakın başına iş alırsın.. doğru beslen..

ideal kilom 62 imiş doktora göre.. ben de 59dum zaten hep.. yine 59 olayım yeter:)))

tebrik ediyorum seni müthiş bi başarı bu ne kadar sürede yaptın bunu

Tsk ederim canim :)

Cok uzun sürdü 1 bucuk yil falan ama söyle söyleyim diyet yapiyordum 7-8 kilo verdikten sonra abaniyordum herseye hooop 2-3 kilosu geri geliyordu ve tekrar tekrar basa dönüyordum ama son 3 ayda 10 kilo verdim ;-)

Hepey bi zamanda 68 kiloda takili kaldim kendimi öyle bir sartlandirmisim ki evet sen 2 cocuk annesisin artik 68 den asaga düsemezsin diye ama veriliyormus onemli olan tek sey bunu gercekten ISTEMEK ;-)

ooo sen zoru atlatmışsın canım ben spora gittiğim halde 6 ay gram oynamamıştı bırakmadım tabii mücadeleyi..

başarılı olanların tavsiyelerini beklerim :)))
Şimdi sahurdan sonra hesap vereceğim buraya o yüzden ona göre hareket edicem :)))

Geveze olduğum kadar hayalperest bir kişiliğim olduğu için hepinizi hayalime davet ediyorum Düşünün şimdi bir 6-7 ay sonra hepimiz baya bir kilo vermişiz ve son bir kaç kilolarımız kalmış iyi ki başlamışız falan diyoruz Olamaz mı olabilir

kızlar bildiğiniz şeyler mi bilmiyorum ama uyarıda bulunmak istiyorum
tuzlu şeyler gereksiz şişkinlik yapıyormuş
limonlu su zayıflamada yardımccıymış
galeta,kuru ekmek gibi şeyler vucuttaki gerekisz sıvıları alıyormuş
Belki yardımcı olur bizlere

acayip gaza geldim :))))))))))))))))))))))))))))))
Bir de eski günlerimizi hatırlayalım , ne kadar güzeldik zayıftık

Şimdiden konuşmak kolay zaten o yüzden biraz sıkıntı içerisindeyim :)) Tıkır tıkır yavaş yavaş gitmeye başlasın bir 85'i göreyim ben kilo verebiliyormuşum diyeyim o zaman bakarız

ooo sen zoru atlatmışsın canım ben spora gittiğim halde 6 ay gram oynamamıştı bırakmadım tabii mücadeleyi..

spor yapamamıştım sadece dengeli beslendim 1 haftada 2 kilo verdim.. koştum doktora "çok verdim bi hata var aman sağlığım vay sağlığım" diye.. ama yağdan vermişim sorun yok hatta "aferin ne diyeyim" dedi.. metabolizmam çok hızlı imiş belki bununla ilgili.. doktora 30 kiloyu nasıl aldığımı anlattım.. "maşallah şükredin normalde 50 kilo almanız beklenirdi" dedi:) yediklerimi anlatırken midem bulandı o kadar..

inş. canım ama çabuk moralim düşer benim.. bakalım olacak mı?

Diyet diyince gözlerim pörtlüyor aslına bakarsan Ben diyet yapmasam az yesem ama yine kilolar gitse hatta bir isim koyalım böyle zayıflamaya Senin hedef kaç ?

benim de acayip gözüm korkuyor ama kilo verdigimin hayalini kuruyorum geçiyor:) 50 benim hedef 50 olmam lazım:)

Şimdiden konuşmak kolay zaten o yüzden biraz sıkıntı içerisindeyim :)) Tıkır tıkır yavaş yavaş gitmeye başlasın bir 85'i göreyim ben kilo verebiliyormuşum diyeyim o zaman bakarız

ben yıllar sonra 7 ile başlayan kiloyu görünce tartıyı öpmüş insanım.. inan verdikçe veresin gelecek.. insanlar "zayıflamışsın" dedikçe azmin artacak..
ben hedeflerimi 85 80 75 70.. diye koydum.. ayda 5 kilo olarak..

canım lütfen anlatırmısın yağdan nasıl verdin ne yedin içtin..ben sadece karbonhitratı kestim..acaba yağdan vermişmiyimdir:44:

siz böyle anlatınca o kadar özeniyorum ki size kahramanım olarak sizleri seçicem:)

benim de acayip gözüm korkuyor ama kilo verdigimin hayalini kuruyorum geçiyor:) 50 benim hedef 50 olmam lazım:)

Yani aslına bakarsan yaşımızı hesaba katınca 50 olmak lazım Yapacağız biz ciddi diyorum bunu olacak bu gazla gidersek iyi bir sonu bizi bekliyor :)

acayip gaza geldim :))))))))))))))))))))))))))))))
Bir de eski günlerimizi hatırlayalım , ne kadar güzeldik zayıftık

ben hayatımda hiç zayıf olmadım kendimi bildiği bileli az veya çok fazlam vardı o yüzden zayıf olmak imkansız geliyo aslında:)

Ayda 5 kilo bana biraz zor geliyor işte Ben 92 den 89'a düştüğüm gün 5 defa tartıya çıktım indim tekrar çıktım Bakalım canım nasip artık ama olur gibi bu sefer hissediyorum :))

Yani aslına bakarsan yaşımızı hesaba katınca 50 olmak lazım Yapacağız biz ciddi diyorum bunu olacak bu gazla gidersek iyi bir sonu bizi bekliyor :)

bence de ya bugünden sonra hayatımız eskisi gibi olmasın birkaç ay sonra birbirimize before-after fotoğrafları atabilelim:) yapalım bunu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…