- Konu Sahibi whathappened
-
bence hedef belirlemelisin aklında bi sayı olsun ona göre diyet yap
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dikkat et sahur neyse ama iftarda kısmaya özen göstr bence canım
Sagol canim 55 kilo olduktan sonra 52 de olurum diyorum su son 3 aydir o kadar adapte oldum ki beslenmeme sanki diyet degilde dogru beslenme diyelim ...
Hm illa ki kacamaklarim oluyor onuda bi sekil dengeliyorum ama kesinlikle eski halime dönmek istemiyorum insallah kalirim bu kiloda ve insallah sizde tıkır tıkır verirsiniz ;-)
Nasip kısmet işi bunlar50-55 arası bir şey istiyorum ayni gönlümden geçiyor İçimde ukte kaldı o kilolar :) Hepimiz mutlu olacağız
tebrik ediyorum seni müthiş bi başarı bune kadar sürede yaptın bunu
10 kilo gitti kaldı 20.. inşallah gidecek.. ben 59dan 65e çıktığımda çoook kilolu görüyordum kendimi düşün 89kenki bakışımı.. mücadele etmeli evet.. zor gelmiyor çünkü sadece "kendim" için yaptığım tek şey bu bu aralar.. hoşuma bile gidiyor he he:)
başarılı olanların tavsiyelerini beklerim :)))
Şimdi sahurdan sonra hesap vereceğim buraya o yüzden ona göre hareket edicem :)))
Geveze olduğum kadar hayalperest bir kişiliğim olduğu için hepinizi hayalime davet ediyorumDüşünün şimdi bir 6-7 ay sonra hepimiz baya bir kilo vermişiz ve son bir kaç kilolarımız kalmış iyi ki başlamışız falan diyoruz Olamaz mı olabilir
hedef belirle ama gerçekçi ilerle canım.. 40 kiloyu vermek olmasın hedef.. zamana yay.. az yeme sakın başına iş alırsın.. doğru beslen..
ideal kilom 62 imiş doktora göre.. ben de 59dum zaten hep.. yine 59 olayım yeter:)))
ooo sen zoru atlatmışsın canım ben spora gittiğim halde 6 ay gram oynamamıştı bırakmadım tabii mücadeleyi..
Diyet diyince gözlerim pörtlüyor aslına bakarsanBen diyet yapmasam az yesem ama yine kilolar gitse hatta bir isim koyalım böyle zayıflamaya Senin hedef kaç ?
Şimdiden konuşmak kolay zaten o yüzden biraz sıkıntı içerisindeyim :)) Tıkır tıkır yavaş yavaş gitmeye başlasın bir 85'i göreyim ben kilo verebiliyormuşum diyeyim o zaman bakarız
spor yapamamıştım sadece dengeli beslendim 1 haftada 2 kilo verdim.. koştum doktora "çok verdim bi hata var aman sağlığım vay sağlığım" diye.. ama yağdan vermişim sorun yok hatta "aferin ne diyeyim" dedi.. metabolizmam çok hızlı imiş belki bununla ilgili.. doktora 30 kiloyu nasıl aldığımı anlattım.. "maşallah şükredin normalde 50 kilo almanız beklenirdi" dedi:) yediklerimi anlatırken midem bulandı o kadar..
inş. canım ama çabuk moralim düşer benim.. bakalım olacak mı?
Tsk ederim canim :)
Cok uzun sürdü 1 bucuk yil falan ama söyle söyleyim diyet yapiyordum 7-8 kilo verdikten sonra abaniyordum herseye hooop 2-3 kilosu geri geliyordu ve tekrar tekrar basa dönüyordum ama son 3 ayda 10 kilo verdim ;-)
Hepey bi zamanda 68 kiloda takili kaldim kendimi öyle bir sartlandirmisim ki evet sen 2 cocuk annesisin artik 68 den asaga düsemezsin diye ama veriliyormus onemli olan tek sey bunu gercekten ISTEMEK ;-)
benim de acayip gözüm korkuyor ama kilo verdigimin hayalini kuruyorum geçiyor:) 50 benim hedef 50 olmam lazım:)
acayip gaza geldim :))))))))))))))))))))))))))))))
Bir de eski günlerimizi hatırlayalım , ne kadar güzeldik zayıftık
ben yıllar sonra 7 ile başlayan kiloyu görünce tartıyı öpmüş insanım.. inan verdikçe veresin gelecek.. insanlar "zayıflamışsın" dedikçe azmin artacak..
ben hedeflerimi 85 80 75 70.. diye koydum.. ayda 5 kilo olarak..
Yani aslına bakarsan yaşımızı hesaba katınca 50 olmak lazımYapacağız biz ciddi diyorum bunu olacak bu gazla gidersek iyi bir sonu bizi bekliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?