Bugün Tırnağında Ne Renk Oje Var?

herksin tırnakları da elleri de çok güzel maaşallah benim tırnaklarım pek güzel ve biçimli değildir o yüzden foto ekleyemiyorum utanıyom belki biraz uzar da şekle girerlerse o zaman

ben birşey soracaktım kızlar sizlerin de manikürden sonra tırnak kenarlarındaki derileriniz soyuluyor mu ? benim çok soyuluyor ve çok kötü görünüyor pek el kremi falan kullanmam ben huylanır hemen gider yıkarım krem sürmediğim için olabilir mi ? bu sorunu yaşayıp çözen varsa yazarsa çok sevinicem de

sürekli suyla temas ediyorsa, ondandır canım. lush lemony flutter kullanıyorum ben, tırnak etleri kuruduğunda ya da soyulmalar olduğunda.. memnunum.

sürekli suyla temas ediyorsa, ondandır canım. lush lemony flutter kullanıyorum ben, tırnak etleri kuruduğunda ya da soyulmalar olduğunda.. memnunum.

evetcanım suyla çok temas ediyor ellerim ondan galiba :S çok teşekkür ederim çıktığımda alayım hemen o lushtan bir tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…