- 5 Eylül 2011
- 15.574
- 9.582
- Konu Sahibi SevimliUye
- #1.101
kız anam yirim ben seni gulibik harika bişiy bu ellerin tırnmakların ne kadan güzelll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende benden çok daha güzel tırnak olduğundan mütevellit sen daha güzelini yaparsın hayyalim
kız anam yirim ben seni gulibik harika bişiy bu ellerin tırnmakların ne kadan güzelll
Teşekkür ederim canım ama mat oje denen illetten sürdüm hem de turuncu bundan 1,5 ay önce çıkmadı tırnağımdan ilkokul çocukları gibi kısacık kesiyorum bir süredir hala da tamamen kaybolmadı tırnaklarımda ama çok beğendim maşallah
Aaaa hangi markanındı Hayyalcim ya bende de mat ojeler var ama böyle bir sorun yaşamadım :26:
Flormar M16 Mat Turuncu gulibikcim Google'a yazınca aynı sorunla karşılaşan kaderdaşlarıma rastladım bile. :26:
Flormar M16 Mat Turuncu gulibikcim Google'a yazınca aynı sorunla karşılaşan kaderdaşlarıma rastladım bile. :26:
Eki Görüntüle 808717 umarım olmuştur. golden rose 242 harika bir renk elde de ayakta da çoook güzel duruyor.
oyyy anamm bu nasıl bişey eridim yok oldum
parmakların, tırnakların yapısı çok güzel, çok bakımlı duruyor
muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
enfessssssssssssssssss
süper otesi
oyyy anamm bu nasıl bişey eridim yok oldum