Bugün Tırnağında Ne Renk Oje Var?

Ne güzel tırnaklarınız var
Benimkini göstertmem
Kısa ve yuvarlak elim de minnacık
Açık renk sürüyorum, koyu gitmiyo
Küçük kız çocuklarına oje sürersin ya onun gibi olmuşsun diyolar bana

sende benden çok daha güzel tırnak olduğundan mütevellit sen daha güzelini yaparsın hayyalim

Teşekkür ederim canım ama mat oje denen illetten sürdüm hem de turuncu bundan 1,5 ay önce çıkmadı tırnağımdan ilkokul çocukları gibi kısacık kesiyorum bir süredir hala da tamamen kaybolmadı tırnaklarımda ama çok beğendim maşallah

kız anam yirim ben seni gulibik harika bişiy bu ellerin tırnmakların ne kadan güzelll

Fallen ablaaa ne zamandır karşılaşamıyoduk özlemişim seniiii

Teşekkür ederimmmmm

Aaaa hangi markanındı Hayyalcim ya bende de mat ojeler var ama böyle bir sorun yaşamadım :26:

Flormar M16 Mat Turuncu gulibikcim Google'a yazınca aynı sorunla karşılaşan kaderdaşlarıma rastladım bile. :26:

Evet sen söyleyince baktım şimdi ne kadar kötü iz bırakmış tırnaklarda :26: Ben her gördüğüm ojeyi alıyorum iyi oldu bunu almayayım bari.

bugün kırmızıyım:)flormar 321

Eklentiler

• $IMG_20131011_094501.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Flormar M16 Mat Turuncu gulibikcim Google'a yazınca aynı sorunla karşılaşan kaderdaşlarıma rastladım bile. :26:

Kırkda yılda bir oje alam dedim geçen kız dediki abla xx marka al ttırnakda sarı leke yapmıo dedi
flormar çok yapıomuş heral bende p...tel aldım

fakat bir sorun sürdünmü die yoooooo etejerde beklio öyle

Eki Görüntüle 808717 umarım olmuştur. golden rose 242 harika bir renk elde de ayakta da çoook güzel duruyor.

muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

golden rose matte - 04

muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Eki Görüntüle 814400

enfessssssssssssssssss

Flormar Matte serisi M12

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Eki Görüntüle 816444

süper otesi

oyyy anamm bu nasıl bişey eridim yok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…