Bugün Tırnağında Ne Renk Oje Var?

Bende sadece french var :KK9:
$IMG15616.jpg

Renkli French çalışmalarım vol1.

Sanırım bir kat flormar 319 sürülüp onun üstüne uygulanmalı böyle birazcık silik oldu. Olsun :)

$IMG_2024.jpg $IMG_2025.jpg

Eki Görüntüle 768585

bu rengi alın mutlaka, çok güzel :KK16:

alix avien 60, ama bi tuhaflık var çünkü alix avien'in kireç beyazı da 60 numara :44:

alix avien tavşan logosu basmaya başladı. hayvanlar üzerinde deney yapmıyor :KK16:

Harika olmuş gerçekten, benim de en cok sevdiğim renklerden biri, kurtarıcı gibi :)

Tırnaklarım ne zaman bu boya gelse kata ayrılıyor yaa bir türlü uzatamıyorum, senin tırnakları görünce imrendim:nazar:

Harika olmuş gerçekten, benim de en cok sevdiğim renklerden biri, kurtarıcı gibi :)

Tırnaklarım ne zaman bu boya gelse kata ayrılıyor yaa bir türlü uzatamıyorum, senin tırnakları görünce imrendim:nazar:

teşekkür ederim :KK55: çok seviyorum ben de bu rengi

tırnakların ayrılmaması için cam törpü kullanıyorum bi de sulu işlerde eldiven takmaya çalışıyorum

kullandığım tek krem de lush lemony flutter ayrılmaya iyi geliyo mu tam bilmiyorum ama tırnak etleri için süper bişi :KK16:

tırnakların ayrılmaması için cam törpü kullanıyorum bi de sulu işlerde eldiven takmaya çalışıyorum

kullandığım tek krem de lush lemony flutter ayrılmaya iyi geliyo mu tam bilmiyorum ama tırnak etleri için süper bişi :KK16:

Cam törpü mü, ilk defa duyuyorum, hemen arastırayım :)

Ben bu alix avien 60 numerodan bulamadım :26:

X