Bugün Tırnağında Ne Renk Oje Var?

sana bırsey ıspat edecek halım yok sen kımsın kı polemık yaratıyorsun kıskanma senıde olur hahahah artı takma deıl protez cahılsın hemde cok zavallıcık

cekım acısı ve ısık olayını neden hesaba katmadın bukadar bılıosun ıste

arkadaşlar bu konu başlığı bugün tırnağında ne renk oje var
yani beğendiğimiz tırnak desenleri değil
eğer netten alıntı ekleyeceksek alıntı olduğunu belirtelim
ayrıca saygı sınırlarını zorlayan hakaretlerde bulunmayalım rica ediyorum

4-5 aydır tırnaklardan başka bişey görmüyo gözüm artı araştırıyorum sürekli zavallıcık ve cahilde oldum :)) enteresan bu insan görünümlü şeyler :
sagol bu arada canım

rica ederim canım

mylovem bu aralar ben de o tonlarda birşeyler bakıyorum.

Ne ilginç insanlar var
Ben de gördüğümde anladım ama yorum yapmadım
İyi ki de yapmamışım hakaretler diz boyu (ç)alıntı resim ekleyenden de başka bir şey beklenmezdi zaten

Tırnaklarım uzun zamandan sonra kırılmaya soyulmaya başladı
Birkaç tanesi kırıldı ben de hepsini kısaltmak zorunda kaldım ve kısa tırnağa çok renkli ve koyu renk ojeler yakıştıramadığım için günlerdir rakı beyazı sürüyorum

aynen öyleee bide bildigin takma tırnaga protez demiş :))) protez hiç degilse gerçekçi durur :)))

bendede var aynı sorun hepsi olmasada bazı tırnaklarımın uçlarında soyulmalar oldu belki havalardan falandır bilemiorumkiii :)) dedigin gibi bende tırnaklarım kısalınca uçuk renklerden kaçıorumm

Bir de tesettürlü olduğunu söylemiş ama eklediği resim mini etekli bir bayanın resmi

Koyu renkler tırnağı daha kısa gösteriyor sanki
Bakım malzemelerim de yok evimde kaldı

Bugün sedefli gri oje var

aaa ben yeni gördümmm tesettürlümüymüşş bideeee tırnaklarıda uzunmuş vay anasını

benimde bu varrrr ama bu eski foto

Eklentiler

• $SDC14047.JPG
    85,1 KB · Görüntüleme: 74
  • $SDC14056.JPG
    95 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…