- 15 Ocak 2010
- 7.073
- 39
-
- Konu Sahibi SevimliUye
ikisi de çok güzel olmuş
ikisi de çok güzel olmuş
özellikle bugünküler desenleriyle çok uyumlu.
4-5 aydır tırnaklardan başka bişey görmüyo gözüm artı araştırıyorum sürekli zavallıcık ve cahilde oldum :)) enteresan bu insan görünümlü şeyler :
sagol bu arada canım
fotodaki tırnaklar hatta foto sana ait degil sanırım zira bu fotodaki tırnaklar takma degil ve ince parmaklar diger foto da ise tırnakların takma oldugu ap açık belli hadi diyelimki tırnaklar takma degil ama manikür şekli oval kırmızı olanda ise küt hadi diyelimki manikürünü degiştirip küt törpüledin iki fotodaki boyutlar hemen hemen aynı türpülesen kısalırdı :))))
kendi tırnaklarını çekip koymalısın bence kimssenin tırnagı uzun die yada güzel die ödül vermiyolar
Ne ilginç insanlar var
Ben de gördüğümde anladım ama yorum yapmadım
İyi ki de yapmamışım hakaretler diz boyu (ç)alıntı resim ekleyenden de başka bir şey beklenmezdi zaten
Tırnaklarım uzun zamandan sonra kırılmaya soyulmaya başladı
Birkaç tanesi kırıldı ben de hepsini kısaltmak zorunda kaldım ve kısa tırnağa çok renkli ve koyu renk ojeler yakıştıramadığım için günlerdir rakı beyazı sürüyorum
aynen öyleee bide bildigin takma tırnaga protez demiş :))) protez hiç degilse gerçekçi durur :)))
bendede var aynı sorun hepsi olmasada bazı tırnaklarımın uçlarında soyulmalar oldu belki havalardan falandır bilemiorumkiii :)) dedigin gibi bende tırnaklarım kısalınca uçuk renklerden kaçıorumm
Bir de tesettürlü olduğunu söylemiş ama eklediği resim mini etekli bir bayanın resmi
Koyu renkler tırnağı daha kısa gösteriyor sanki
Bakım malzemelerim de yok evimde kaldı
Bugün sedefli gri oje var
aaa ben yeni gördümmm tesettürlümüymüşş bideeee tırnaklarıda uzunmuş vay anasını
benimde bu varrrr ama bu eski foto