Bugün Tırnağında Ne Renk Oje Var?

kıslarrr resım nası eklıyoruz foto eklıcemm

Canım msj yazdıgımız panel varya oradan yapıyoruz metini renklendirmek icin '' A '' var hemen onun altındaki sembollerden cerceve gbi durana tıkla ordan yükleyecegin yere göre secim yaparak yükleyebilirsin..

Canım msj yazdıgımız panel varya oradan yapıyoruz metini renklendirmek icin '' A '' var hemen onun altındaki sembollerden cerceve gbi durana tıkla ordan yükleyecegin yere göre secim yaparak yükleyebilirsin..

canım bende son katı sürüyordum senın msj ı gordum nassıl olmus begendın mı

Rengini begendim canımda tırnakların bana göre biraz fazla uzun ama tabii zevk meselesi..

ya hayatım esım uzun tırnaga hasta oluyor bende kabullendım tesetturlu olmam sıkıntılı oldu ama evlılıgım ıcın evet

ha unutmadan acrylic bu eşim le karar verdik ve yaptırdım nedndir bilmiyorum bu tırnaklarla guvenım ıkı kat arttı

cumhurıyet bayramı nedenı ıle dun beyaz bugun de kırmızı
Eki Görüntüle 280829

fotodaki tırnaklar hatta foto sana ait degil sanırım zira bu fotodaki tırnaklar takma degil ve ince parmaklar diger foto da ise tırnakların takma oldugu ap açık belli hadi diyelimki tırnaklar takma degil ama manikür şekli oval kırmızı olanda ise küt hadi diyelimki manikürünü degiştirip küt törpüledin iki fotodaki boyutlar hemen hemen aynı türpülesen kısalırdı :))))

kendi tırnaklarını çekip koymalısın bence kimssenin tırnagı uzun die yada güzel die ödül vermiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…