Bugün Tırnağında Ne Renk Oje Var?

Tam olarak yeme sayılmazdı aslında tırnağım çok güçsüz olduğu için soyulurdu hep ben de onları soyardım
Tırnaklarımu güçlendirdikten sonra kalmadı bu sorunum

Demişsin canım nasıl güçlendirdin acaba benimde aynı senin gibi oluyo da merak ettim

Tırnaklarım küçük yapılı olduğu için koyu renk oje yakıştıramam genelde kırık beyaz kullanırım veya pembenin tonlarını,şu an flormar 397 var toz pembe gibi.

Demişsin canım nasıl güçlendirdin acaba benimde aynı senin gibi oluyo da merak ettim

Ben aynı anda bi çok ürün kullandım hangisi bana iyi geldi ya da hepsi topluca mı iyi geldi bilemiyorum
Hemen yazayım Neutrogena el ve tırnak kremi kullandım gün içinde aklıma geldikçe tırnaklarıma onunla masaj yaptım
Bi de avonun bi tırnak güçlendiricisi vardı parlatıcı gibi değil tırnakta kalmıodu tırnak onu emio bi süre sonra ürünün adını unuttum :/
Oje sürmesem bile hep flormar tırnak sertleştiricisi oluodu tırnağımda
Oje sürünce de altına yine tırnak sertleştirici sürüodum
Çok fazla oje değiştirmezdim güçlenene kadar aseton zararlı çünkü
Tırnakların suda aşırı kalmasını engelliodum su uzatıo ama çok da güçsüzleştirio
Benim uyguladıklarım bunlar
Bi de yine buradan bi arkadaş dax sulphur ve menekşe yağını şiddetle önerio
Dax sulphur hakkında bi bilgim yok netten araştırırsın
Ben denemedim ama onun da tırnaklarındaki değişim resimlerde gözle görülür bi şekilde fark edilio
Gece gece (hatta sabah sabah) ne çok konuştum değil mi
Umarım yardımcı olabilmişimdir

Son düzenleme:
bu rengi ilk defa deniyorum sürerken berbat ettim çünki evde küçük bir yaramaz var

Eklentiler

• $DSCN0876.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 42
oyyyyyyyyyyy ben yerim o kapluşuuuuuuuuuu:76::76::76::76::76::76::76::76::76:

benimkiler dana kadar elime sığmazlar yoksa ben de poz verirdim.

tırnakların da çok hoş ayrıca,ellerine sağlık.

teşekkür ederim canım.mavi ve mor mat oje.böyle ince işçiliklerde mat oje daha iyi oluyo,diğerlerinde katları yaptıkça bozuldu.kalan renklerin matını clariesten almayı düşünüyorum

Çok konuştuysan bile ben farkına varmadım çünkü çok dikkatle okudum bunları bi değerlendircem çok çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…