• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Evet sizin gibilerin yanına koymasin inşallah katile destek verip Kuran ı Kerîm i agziniza oy almayın. 400 vekil olayı işinize gelmediği istediğiniz gibi at kosturamayacaginiz için böyle ceviriyorsunuz değil mi yahu bomba patlamadan birgün önce tweetler atan hdpliler cumhurbaşkanı değildi. Iyi yapmışlar ses etmeyerek birçok pislik temizlendi. Ama halk gerçeği anladı önemli olan bu.. Barış mitinginde bu meydan kanlı meydan dersen sonun kanlı olur işte
bana öyle geliyor ki siz ters psikoloji yapmak için bu msjları atıyorsunuz
ben akp yi sevmem ama daha da sevmediğim şey toplum üzerinde uygulanan kandırma politikaları
HDP zaten kazandı,mhp kadar oy kitlesi var,belki daha fazla,pkk da kazandığı zaferi de anadolu çocuklarının kanıyla mühürledi...ne diyebilirim ki biz haketmişiz ki bu başımıza gelmiş...hdp nin zaferini tebrik ederim ama böyle ters oynamaya gerek duymayın.doğrudan ben hdp yi destekliyorum diyebilirsiniz,barış adalet kalkınma sizinle olsun...
bu arada düşündüklerim doğru değilse kusura bakmayın,sadece bende uyandırdığınız izlenimi yansıttım

ya tamam burda herkes karşıt görüşte, ama bukadarı fazla, kavga etmek istesem gider mahallelinin saçını başını yolarım, bu ne sokak kavgasından beter. herkes bi belden aşağı vurma derdinde
seviye yerlerde falan değil, komple yok.
ya senle ben farkklı düşünmedikmi sare. iki farklı görüş, bazen tartıştıkta.
ama küfrettikmi, beddua ettikmi,. hakaret ettikmi birbirimize.
asla.
şu an bak yine senle derdimi paylaşıyorum. böyle olmalı asolan. ben kazene özel mesaj yazarım birazdan.
şu konyu açmak için izin isteyeceğim

Ben dün şiirden gülmë krizine girdim çıktım forumdan, hala ssk diyen SGK nın genel sağlık sigortasının ne olduğunu bilmeyen, benim sigortam yok diyen, asgari ücreti devlet belirlemiyo diyen şahsa ne anlatırsınız, işte bunlar hep bilmemenin verdiği özgüven

İnanın dün açtım ben tekrar baktım GSS mevzuatına ki sağlık sektöründeyim kendimden şüphe ettim ama adam kendinden şüphe etmiyor, gene yazayım da kendini sigortasız zannetmesin, vatansızlar dahi şu an sigorta kapsamında, evli isen eşinden Bekarlar babadan yararlanıyosun, çalışıyorsan zaten sigortan var

ya senle ben farkklı düşünmedikmi sare. iki farklı görüş, bazen tartıştıkta. ama küfrettikmi beddua ettikmi. hakaret ettikmi birbirimize. asla. şu an bak yine senle derdimi paylaşıyorum. böyle olmalı
yok anacım yok, ben böylesini görmedim, hep derim karşı görüşten arkadaşlarım olsun ama kendi gibi olmayanı yerden yere vuruyolarsa, düşman gibi görüyolarsa olmasın arkadaşım falan.
burda kaç zıt görüşlüyle bi şekilde bi ortak noktada buluşuyoruz. ama bu nedir ya sayfalar dolusu hakaret, aşağılama.
ayıp. günah.

Surada insanlar birbiriye konusuyor siz hala orada diyorsunuz ki Allah basimiza vermis
yok anacım yok, ben böylesini görmedim, hep derim karşı görüşten arkadaşlarım olsun ama kendi gibi olmayanı yerden yere vuruyolarsa, düşman gibi görüyolarsa olmasın arkadaşım falan.
burda kaç zıt görüşlüyle bi şekilde bi ortak noktada buluşuyoruz. ama bu nedir ya sayfalar dolusu hakaret, aşağılama.
ayıp. günah.

Suan gercekten böyle insanlarin oldugunu bilmiodum bu sitede ve bu dusuncenizi okuyunca mutlu oldum .. bencede o konu acilsin ve kufur edenler sizin dediklerinizg bi assalayanlar felan atilsin . Ve gercekten tebrik ediiyorum bu dusuncenizi . Bravo . Aslinda tebrik edilcek bi dusunce degil herkezin boyle olmasi lazim ama okadar az rastlaniyorki biz artik tebrik ediyoruz mutlu oluyoruz :)

bir kadinin akp yi desteklemesi cok sacma.
a) yavrunuz 10 sene sonra avrupali firmalarin, turkiyede, baslarina avrupali yoneticiler, muhendisler atayarak islettikleri firmalarlarda, "ara eleman" bile degil, cayci, kat gorevlisi, guvenlik gorevlisi vs olup 1000 lira maasla calissin istiyorsaniz,
b) kocaniz, eve yorgun, argin, 14 saatlik mesaiden sonra "dur iki dakika yahu isten geldim yorgunum" halinde gelsin istiyorsaniz, borclarini donduremesin, yuzu hep asik olsun, is korkusu olsun, taseronda calissin istiyorsaniz,
c) bir tatile cikmayi, disarida bir kac yemek yemeyi hala luks gormeye devam etmek istiyorsaniz,

akp ye destek vermeniz cok mantikli. ama bunlar olmasin istiyorsaniz, neden destek veresiniz ki? Bunlar hepinizin her gun yasadigi sorunlar. gormemeniz imkansiz. Sizi akp'ye baglayan sey,
A) korkulariniz, "onlar giderse ne olur? oldururler beni" Olmaz. buna inanmaniz oncelikle kendinize bir hakaret.
b) gururunuz, "ben nasil geri donerim akp'den?" diye kendinize yedirememeniz, halbu ki, bundan daha dogal bir sey yok ki, gorevi devletin idari kurumlarini yonetmekten ibaret bir takim "adamlara" oy vermeyeceksiniz. 10 saniyelik bir sey.

Gercekten cok ilginc... 13 senelik iktidarin sonucunda geldigimiz yer, dunya'nin butun gelismekte olan ulkelerinden geri kalmis, Ilk 10 ekonomi arasina girecekken, G17'den cikartilarak G20 ye itilmis (18.lige dusmus) parasi bir senede %35 deger kaybetmis, surekli "2001 krizi gelir haaa" diye korkutulurken, 2001'den krizinden daha yuksek issizlik oranina sahip olmus bir ulke.... (Resmi rakamlara gore %12, genc issizligi %30 , "yavrunuz" kismini bir daha dusunmeniz icin iyi bir neden.)

Sorunlar cok basit, cozum daha da basit. Mutlu olmadiginiz bir sey varsa, baska alternatif bakarsiniz.

Kendinizi bu kadar aciz hissetmeyin, Turk'ler olarak 3000 senedir variz, ve va olmaya devam edecegiz. Varligimin teminati APK degildir.
Bu topik böyle yorum görmedi. :confused:

GURURLA SOYLUYORUM OYUM AK PARTIYE !vatan hainlerine ssk soyguncularina şehit katillerine konuşmayı bile beceremeyenlere verdiği sözden çark eden dansozlere FIRSAT VERMEYECEGİZ TEKRAR IKTIDARIZ KISKANANLAR CATLASIN
2 kasım'da da gel konuş nolur. :)

Bu topik böyle yorum görmedi. :confused:
hahah evet ama 3-5 kisi anca okumustur, genel tepki "ofhhh ne okuyacagim yaaa" olur bu gibi seylere, neyse hayirlisi olsun :)

en temizi sloganlarla konusmak : )

"Overlok makinasi ayaginiza geldi" o yuzden bu kadar bilinen bir sloganken, su yazdigim uzun mesajin hic bir kiymeti yok : )

Bence herkes kendi partisine oy versin bu seçimde. Emanet oylar geri gelsin. AKP li, ChpP li Mhp li ama herkes kendi partisine.
Sizden rica ediyorum Hdp ye oy vermeyelim. Maalesef aramızda hala onları sempatik görenler var.

BIZ ALLAHTAN BAŞKA KİMSEDEN KORKMAYIZ .. AK PARTİ DAVA MESELESİDİR HAK İLE BATILIN DAVASIDIR. DAVASI OLMAYANLAR BUNU ANLAYAMAZLAR ! YAPILAN BUNCA HİZMETLERİ GORMEYEN NANKORLER ELLERINDEKI SON SİSTEM TELEFONLA BU YAZILARI YAZARKEN HEM DIKTATORLUKTEN HEMDE FAKIRLIKTEN BAHSEDIYORLAR NE GARİP ! EN KÖTÜ TARAFIDA TASLADIKLARI PARTİNİN HIZMETINDEKI ULAŞIM ARACLARİNİ YOLLARI HASTANELERI VS VS KULLANIYORLAR

O ulaşım araçları yollar hastaneler türkiye cumhuriyetine aittir. Hiçbir partinin tekelinde değil. A partisine oy verenler kullanacak diye bir şart yoktur. Bizim devletimizin paralarıyla yapılmış hizmetlerdir. A ya da b partisi cebinden vermemiştir parasını.

Anket sonuçlarına bir baktım da nedense inandırıcı gelmedi bana. Yani inşallah bu şekilde çıkar ama yine de şüphelerim var.
Kaç seçimdir seçim öncesi AKP yuhalanıyor, sonrası sandıktan farklı sonuç çıkıyor. Hiç beklenmedik semtlerden, beklenmedik sonuçlar.. Bizim ülkemizde insanlar konuşmaya korkuyor, aslında bu aileden gelen bir şey çocuklukta hep ayıplanmış ve susturulmuş bir kuşağın çocuklarıyız. Bir kısım AKP yandaşı olsa da kendince mimlenmemek için farklı gösteriyor kendini. Sadece siyasette değil tüm forumda bu algı var.

Bence herkes kendi partisine oy versin bu seçimde. Emanet oylar geri gelsin. AKP li, ChpP li Mhp li ama herkes kendi partisine.
Sizden rica ediyorum Hdp ye oy vermeyelim. Maalesef aramızda hala onları sempatik görenler var.
Rica minnet olsaydı bu iş..
Millet odun, kömür dağıtıyor...

Aslında okunur da bu iki gündür yorum patlaması olmuş bir sürü güzel yorum kaynamış. Böyle hem seviyeli hem yedire yedire bir yorum olmuş, üslubun hoşuma gitti. Pazarlamacı gibi. :D
hahah evet ama 3-5 kisi anca okumustur, genel tepki "ofhhh ne okuyacagim yaaa" olur bu gibi seylere, neyse hayirlisi olsun :)

en temizi sloganlarla konusmak : )

"Overlok makinasi ayaginiza geldi" o yuzden bu kadar bilinen bir sloganken, su yazdigim uzun mesajin hic bir kiymeti yok : )

Kendi partim diye bir şey yok ki. Bu konuda anlaşamıyoruz. Çoğumuzun kendi partisi yok. Fanatik değiliz. Dönemin şartlarında kim mantıklı gelirse ona oy veririm. Hdpye giden oylar ne yazık ki emanet değil. Bu ülkede yoğun bir kürt nüfusu var. Hdp onlara ilaç gibi geldi.

Ayrıca ülkede sol bi parti yok. Sol görüşlü insanların hdpyi desteklemesinde anormallik göremiyorum.

Bunu bu noktaya getiren de kürtlere zamanında sempatik gözükmeye çalışan cumhurbaşkanımızın ta kendisidir.

ülkemde insanlar aç,
ülkemde çocuklar okuyamıyor,
ülkemde her gün şehit haberi alıyorum,
ülkemde şehit babasına saygı yok,
ülkemde istiklal marşı bilmeyen adamlar var,
ülkemde analar ağlıyor,
ülkemde bissürü yol yapılıyor ama altına tonlarca mayın döşeniyor.
CANIM ÜLKEM
şimdi kime oy versem?
hahahaha ikinci dünya savaşına çok güldüm:KK70::KK70: çok haklısın kendisi çok

HDP'ye oy vermesinler de AKP'den kurtulamayalım değil mi. :KK70: ben milliyetçi bir insanım ama şu HDP'ye vermeyin diyenleri hiç samimi bulmuyorum. Vatanını milletini seven şu an HDP'nin siyasi gücünün AKP'ninkinin yanında esamesinin okunmayacağının farkındadır. Evet AKP her şeyi satabilir ama HDP %12-13 lerle anca yancı parti olur, hiçbir şey yapamaz. Korkmayın bu kadar HDP'den. HDP'den önce terör yok muydu?

Son düzenleme:
Back