- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
bana öyle geliyor ki siz ters psikoloji yapmak için bu msjları atıyorsunuzEvet sizin gibilerin yanına koymasin inşallah katile destek verip Kuran ı Kerîm i agziniza oy almayın. 400 vekil olayı işinize gelmediği istediğiniz gibi at kosturamayacaginiz için böyle ceviriyorsunuz değil mi yahu bomba patlamadan birgün önce tweetler atan hdpliler cumhurbaşkanı değildi. Iyi yapmışlar ses etmeyerek birçok pislik temizlendi. Ama halk gerçeği anladı önemli olan bu.. Barış mitinginde bu meydan kanlı meydan dersen sonun kanlı olur işte
ben akp yi sevmem ama daha da sevmediğim şey toplum üzerinde uygulanan kandırma politikaları
HDP zaten kazandı,mhp kadar oy kitlesi var,belki daha fazla,pkk da kazandığı zaferi de anadolu çocuklarının kanıyla mühürledi...ne diyebilirim ki biz haketmişiz ki bu başımıza gelmiş...hdp nin zaferini tebrik ederim ama böyle ters oynamaya gerek duymayın.doğrudan ben hdp yi destekliyorum diyebilirsiniz,barış adalet kalkınma sizinle olsun...
bu arada düşündüklerim doğru değilse kusura bakmayın,sadece bende uyandırdığınız izlenimi yansıttım