- 27 Aralık 2014
- 126
- 36
- 28
- 38
cevap vermeye bile degmez sana ve senin gibi düsuncede olanlara.ama ben dayanamadim yine.yaahu bu saydiklarin nerdeee.kim okuyamiyo kim ac ve daha kim kim kim?turbanimizla okuyabildiysek imam hatipler kuran kurslari bu kadar rahat nefes alabiliyosa biz okumusuzdur.hee ben yetisemedim bu doneme o ayri tabii.suanki cocuklarin agziyla konusuyorum.benim zamanimda kuran kurslari kapatildi turbanli lara yobaz dendi.suan nerdeyse carsafimizla okula gidicez.hatta belki giden bile vardir bilemicem.bu arada sehitlerimizi de agziniza almayin bi kere. yollara dogu illerinde mayini döseyen hdp li belediye baskanlari diilmi.onlarin icinde istiklal marsini bilmeyenler var cok normal cunku hic biri türk diil.ya bizzat ermeni ya da kokenli.kurtleri de kandiriyorlar kürt partisi diye ama baariz ermeni partisi pkk partisi...onlara verilecek oylarin hakki ahirette sorulacak o kimselere. ulkemizi suriye gibi yapmaya calisiyolar.bizlere de rus askerleri allah korusun saklasin tecavüz etttiginde bakalim kacicak bi yerimiz olcakmi.turkiye olarak suriyeye sahip ciktik ama bize kimse cikmicak...aklinizi basiniza toplayin hdp ne yaa.kardeslik partisiymis hahahhahaha ben buna gulerim iste.dunya savasina diil...