• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Oraya ne yazdım hatırlamıyorum muhtemelen doğru yazmışımdır 1977 doğumluyum 2 değil 10 yaşlarımda çokkkk tüp bekledim bunda çok samimiyim

87de imkansız.:KK53:

Türkiyede yaşanan olayları kendi küçük dünyanızdan yorumlayıp düz mantık yapmayın rica edicem.

Kuyruk bekledik. Ama beklemiyoruz oyum akpye. Ya bu ülkede kuyruk beklendiyse niye beklendi. Dünya ne haldeydi. Hangi krizle pençeleşiyolardı.

Dünyadaki ekonomi politikalarından haberiniz var mı? Artık borçlanmaya dayalı bir ekonomik düzen hakim. Teknoloji gelişti. Ülkeler de kişiler de borçlanabiliyor. Ve aıkıntıya girmiyor kimse.

Sırf kredi çekebildiğimiz için yavan yapmış ev fiyatları gözünüzü korkutmuyor ama..

bende aynını düşünüyorum. polemik dışında her türlü ban geri gelmeli. kazenede bunu yazdım. umarım kabul eder. yoksa burası bitip okeye dönecek.

Ben kazene de mune ablaya da bu durumu 2 -3 defa sikayet ettim zaten.Ama madem karisilmayacak ve ne yaparsaniz yapin dendi o zaman kisitlama getirilsin.Polemik serbest,hakarat,beddua da şutlansin kim ediyorsa bu laflari.

Dunya ekonomisini anlamalarini gectim duzgun fikir paylasamiyorlar daha..
kesinlikle, bunu "hakaret" sinifinda degerlendirmemek lazim, bu bir tespittir. 2011'den sonra, Akp gemisinde kalanlar arasinda, tartistigim hic birisinin 5 tane mantiksal orgu iceren cumleyi pes pese siralayamadiklarina hayretle sahit oluyorum. ilginc gercekten. genelde 3. cumleden sonra, "ama chp de camileri ahir yapti" cizgisine geliniyor. hayret-i mucip.

Ben kazene de mune ablaya da bu durumu 2 -3 defa sikayet ettim zaten.Ama madem karisilmayacak ve ne yaparsaniz yapin dendi o zaman kisitlama getirilsin.Polemik serbest,hakarat,beddua da şutlansin kim ediyorsa bu laflari.
ben taa başından beri bunu düşündüm ve dile getirdim.
polemik yasaklanmasın ,çünkü fikirler tartışılmalı.
ama hakaret ,küfür beddua yasaklanmalı.
zaten dine konuyu getirmekte yasak. dini mesaj yani. o belli ceza sebebi.,ama küfür hakaret beddua oldumu seviye yok oluyor. bunu yapan her kimse şşutlanmalı zaten.

87de imkansız.:KK53:

Türkiyede yaşanan olayları kendi küçük dünyanızdan yorumlayıp düz mantık yapmayın rica edicem.

Kuyruk bekledik. Ama beklemiyoruz oyum akpye. Ya bu ülkede kuyruk beklendiyse niye beklendi. Dünya ne haldeydi. Hangi krizle pençeleşiyolardı.

Dünyadaki ekonomi politikalarından haberiniz var mı? Artık borçlanmaya dayalı bir ekonomik düzen hakim. Teknoloji gelişti. Ülkeler de kişiler de borçlanabiliyor. Ve aıkıntıya girmiyor kimse.

Sırf kredi çekebildiğimiz için yavan yapmış ev fiyatları gözünüzü korkutmuyor ama..
Muthis bir yorum, foruma yeniyim, "Kadinlarimiz boyle dusunuyorsa biz bitmisiz, bir ulkenin seviyesini kadinlar belirler, erkekler seviyeyi takip eder" derken, bu tur yorumlari gorunce icimi sebebsiz bir sevinc kapliyor. daha olumlu bakmaya basliyorum. tesekkurler : )

neden şıkların içinde hiçbiri yok.d elbette hiçbiri. e şıkkı

kedi sen 13 yaş öncesini hatırlamıyor musun:KK14:
o arkadaşta hatırlıyor da atıyor birazcık.:KK51:

Abla o arkadaş ssk var zanneden kendini sigortasız zanneden asgari ücreti devlet değil işveren belirliyor tarzı laflar eden bir arkadas, Tanrı diye birşey yok dedi dün gece sinirim bozuldu çıktım

Bu özgüven hep bilgisizlikten

Back