- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.101
- 498
ne yani,nerede yaşıyordun ki,tüp kuyruğu bekledin 10 yaşında.Oraya ne yazdım hatırlamıyorum muhtemelen doğru yazmışımdır 1977 doğumluyum 2 değil 10 yaşlarımda çokkkk tüp bekledim bunda çok samimiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yani,nerede yaşıyordun ki,tüp kuyruğu bekledin 10 yaşında.Oraya ne yazdım hatırlamıyorum muhtemelen doğru yazmışımdır 1977 doğumluyum 2 değil 10 yaşlarımda çokkkk tüp bekledim bunda çok samimiyim
sare bir anlket şeklinde konu açsammı. ne dersin.hakaret beddua küfür vs ye eskiden olduğu gibi cezalar gelsin diye.bir oylama yapılsın bakalım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/sitede-yasadiginiz-sorunlar.341/
buraya açmayı düşünüyorum
Oraya ne yazdım hatırlamıyorum muhtemelen doğru yazmışımdır 1977 doğumluyum 2 değil 10 yaşlarımda çokkkk tüp bekledim bunda çok samimiyim
bende aynını düşünüyorum. polemik dışında her türlü ban geri gelmeli. kazenede bunu yazdım. umarım kabul eder. yoksa burası bitip okeye dönecek.Polemik disinda her turlu ban geri gelsin.En makul bu sekilde olabilir.
Akp gerçekten çok güzel bir döneme denk gelmiş burda dünya ekonomisinden bihaber insanları gördükçe anlıyorum.
kedi sen 13 yaş öncesini hatırlamıyor musunNe alaka salak mı dedim ^size^ ? Bence hatırlamaz dedim hatırlıyorsan ne mutlu !
: ) bir steve jobs'un sirf pazarlamadan yurudugu dusunulurse, bunu bir iltifat olarak addediyorum :)Aslında okunur da bu iki gündür yorum patlaması olmuş bir sürü güzel yorum kaynamış. Böyle hem seviyeli hem yedire yedire bir yorum olmuş, üslubun hoşuma gitti. Pazarlamacı gibi.
Ben şuan hatırlamıyorum 13 yaşından önce ne yapıyordum biraz kafa yorsam belki ben daha 20lerin yeni başındayım ama o bayan 40 yaşında o yaşları hatırlaması daha zor .kedi sen 13 yaş öncesini hatırlamıyor musun
o arkadaşta hatırlıyor da atıyor birazcık.
bende aynını düşünüyorum. polemik dışında her türlü ban geri gelmeli. kazenede bunu yazdım. umarım kabul eder. yoksa burası bitip okeye dönecek.
kesinlikle, bunu "hakaret" sinifinda degerlendirmemek lazim, bu bir tespittir. 2011'den sonra, Akp gemisinde kalanlar arasinda, tartistigim hic birisinin 5 tane mantiksal orgu iceren cumleyi pes pese siralayamadiklarina hayretle sahit oluyorum. ilginc gercekten. genelde 3. cumleden sonra, "ama chp de camileri ahir yapti" cizgisine geliniyor. hayret-i mucip.Dunya ekonomisini anlamalarini gectim duzgun fikir paylasamiyorlar daha..
ben taa başından beri bunu düşündüm ve dile getirdim.Ben kazene de mune ablaya da bu durumu 2 -3 defa sikayet ettim zaten.Ama madem karisilmayacak ve ne yaparsaniz yapin dendi o zaman kisitlama getirilsin.Polemik serbest,hakarat,beddua da şutlansin kim ediyorsa bu laflari.
Muthis bir yorum, foruma yeniyim, "Kadinlarimiz boyle dusunuyorsa biz bitmisiz, bir ulkenin seviyesini kadinlar belirler, erkekler seviyeyi takip eder" derken, bu tur yorumlari gorunce icimi sebebsiz bir sevinc kapliyor. daha olumlu bakmaya basliyorum. tesekkurler : )87de imkansız.
Türkiyede yaşanan olayları kendi küçük dünyanızdan yorumlayıp düz mantık yapmayın rica edicem.
Kuyruk bekledik. Ama beklemiyoruz oyum akpye. Ya bu ülkede kuyruk beklendiyse niye beklendi. Dünya ne haldeydi. Hangi krizle pençeleşiyolardı.
Dünyadaki ekonomi politikalarından haberiniz var mı? Artık borçlanmaya dayalı bir ekonomik düzen hakim. Teknoloji gelişti. Ülkeler de kişiler de borçlanabiliyor. Ve aıkıntıya girmiyor kimse.
Sırf kredi çekebildiğimiz için yavan yapmış ev fiyatları gözünüzü korkutmuyor ama..
kedi sen 13 yaş öncesini hatırlamıyor musun
o arkadaşta hatırlıyor da atıyor birazcık.