• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Okypete hanim .. bence seviye düşürme gibi bisey yok en azindan kendi tarafmdan soyleyeyim bunu :) benim adima konusmayin lutfen . Kufurmu etmisim kavga mi etmisim demokratik sekilde ben dusuncelerimi paylaşıyorum bunun neresi seviyesizlesme kalite dusurme ? Siyaeet konusu acilmis ben kendi fikrimi soyledm ordan insanin biri baana gelip beni sorgularsa ben susmam . Bak arkadas size karsi cikti nasil haddini bil diye sinirlendiniz ? . Empati :) . Iyi gunler :)

bir kac gundur boyle. bizler guzel güzel fikirlerimizi sekilde savunurduk burada.en son bu konuyla bolum mahvoldu
.yazmaya bile icim elvermiyor artik.birbirinize hakaret etmeden kufretmeden yazamiyorsunuz.siyaseti mahvettiniz.bunu kisi olarak yazmiyorum.her iki taraftan hakarete kufre giren her kimse onlara yaziyorum.

Son düzenleme:
hiçbir partiden umudum yok ama şehit haberleri duymayı artık istemediğim için oyum MHP ye :)
hayırlı sabahlar herkese :)
hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun :)

Hz Ömer r.a. nin bir sözü var ve cok hosuma gitmiştir Bir devlet başkanı elinizden Kur'an ı alıp namazınızı engellemiyorsa hakkında çıkan dedikodular

kesinlikle. konusmak, kelimeleri kullanmak, kisilerin artik ruhuna zarar verecek seviyede ise, bunun bir cezasi olmali. aksi takride iletisim, bir faydadan cok, zarar haline gelir.
iletişim kalmamışki. geceden beri bakıyorum küfürler hakaretler beddualar havada uçuşuyor. 2 gündür böyle site. ama gece sınırı aştı iyice. düşüncelerimizi insanlara hakaret etmedende savunabiliriz ama olmuyorsa ceza şart

Evet o konuda bencede haklisiniz . Yasinin insanlari olamiyorlar ..umarim insanlar birbirlerini kirmadan guzel guzel tartisabilecekleri olgunluga bir an once gelirler :) iyi gunler :)

Normalde Chp'ye oy vermeyi planlıyorum ancak seçime yaklaşırken Hdp'nin baraj altında kaldığını görürsem gider Hdp'ye oy veririm, daha önce de belirttiğim gibi. Akp'nin tek başına iktidar olması benim açımdan en kötü senaryo, stratejik ilerleyeceğim bu nedenle. İster vatan haini ilan edin, ister Pkk'lı deyin bence bunun adı akılcılık.

BÖYLE AKILA...........

bende girmem. daha dün anneme hayat kadını örneği verdi biri. hala yüzsüzce gelmiş yazıyor
ya tamam burda herkes karşıt görüşte, ama bukadarı fazla, kavga etmek istesem gider mahallelinin saçını başını yolarım, bu ne sokak kavgasından beter. herkes bi belden aşağı vurma derdinde
seviye yerlerde falan değil, komple yok.

Back