• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
.. sehitlerin kemikleri sizliyacak mezarinda sizin hdpye oy vermeniz dgl beni sinirlendiren o isareti yapmaniz. Sehit dusenlerden biri sizin kocaniz veya abiniz babaniz olabilirdi. Sadece sehitlerin dgl o yetim masumlarin hakkini nsl odeyecegiz bakalim.
BUNLAR KANLA BESLENEN KATILLER PLANLARI BASLARINA KOPAR İNŞALLAH KARDEŞİM

BUNLAR KANLA BESLENEN KATILLER PLANLARI BASLARINA KOPAR İNŞALLAH KARDEŞİM

Hayir anlamadigim illa akpye verilsin oylar demiyorum ama bile bile yasananlara ragmen nsl hala Hdp deyip o kopasica parmak gosterilir. Aklim almiyor. Gunahtir ya gunah adamlar boyleleri yuzunden tekrar kuduracak k...larinin dibinde bomba patlasa neolur acaba

Hayir anlamadigim illa akpye verilsin oylar demiyorum ama bile bile yasananlara ragmen nsl hala Hdp deyip o kopasica parmak gosterilir. Aklim almiyor. Gunahtir ya gunah adamlar boyleleri yuzunden tekrar kuduracak k...larinin dibinde bomba patlasa neolur acaba
Bunların dibinde patlasin da o bomba kurtulalim pisliklerden

bir kadinin akp yi desteklemesi cok sacma.
a) yavrunuz 10 sene sonra avrupali firmalarin, turkiyede, baslarina avrupali yoneticiler, muhendisler atayarak islettikleri firmalarlarda, "ara eleman" bile degil, cayci, kat gorevlisi, guvenlik gorevlisi vs olup 1000 lira maasla calissin istiyorsaniz,
b) kocaniz, eve yorgun, argin, 14 saatlik mesaiden sonra "dur iki dakika yahu isten geldim yorgunum" halinde gelsin istiyorsaniz, borclarini donduremesin, yuzu hep asik olsun, is korkusu olsun, taseronda calissin istiyorsaniz,
c) bir tatile cikmayi, disarida bir kac yemek yemeyi hala luks gormeye devam etmek istiyorsaniz,

akp ye destek vermeniz cok mantikli. ama bunlar olmasin istiyorsaniz, neden destek veresiniz ki? Bunlar hepinizin her gun yasadigi sorunlar. gormemeniz imkansiz. Sizi akp'ye baglayan sey,
A) korkulariniz, "onlar giderse ne olur? oldururler beni" Olmaz. buna inanmaniz oncelikle kendinize bir hakaret.
b) gururunuz, "ben nasil geri donerim akp'den?" diye kendinize yedirememeniz, halbu ki, bundan daha dogal bir sey yok ki, gorevi devletin idari kurumlarini yonetmekten ibaret bir takim "adamlara" oy vermeyeceksiniz. 10 saniyelik bir sey.

Gercekten cok ilginc... 13 senelik iktidarin sonucunda geldigimiz yer, dunya'nin butun gelismekte olan ulkelerinden geri kalmis, Ilk 10 ekonomi arasina girecekken, G17'den cikartilarak G20 ye itilmis (18.lige dusmus) parasi bir senede %35 deger kaybetmis, surekli "2001 krizi gelir haaa" diye korkutulurken, 2001'den krizinden daha yuksek issizlik oranina sahip olmus bir ulke.... (Resmi rakamlara gore %12, genc issizligi %30 , "yavrunuz" kismini bir daha dusunmeniz icin iyi bir neden.)

Sorunlar cok basit, cozum daha da basit. Mutlu olmadiginiz bir sey varsa, baska alternatif bakarsiniz.

Kendinizi bu kadar aciz hissetmeyin, Turk'ler olarak 3000 senedir variz, ve va olmaya devam edecegiz. Varligimin teminati APK degildir.

Son 10 yıldan fazladır ki Sadece Türkiye de değil tüm dünyada siyaset kirlenmiş ve siyaseti yalnızca eline kan bulaşanlar yapabilir olmuştur. Ben bu Dinozorların hiçbirine oy vermeyi doğru bulmuyorum. Kimse ülkesi ve vatandaşı için çalışmıyor artık. Aç gözleri ve hasta ruhları için süslü koltuk savaşı yapıyorlar sadece. Hangi siyasi parti olursa olsun hiç biri benim adayım değildir.
Barış, kardeşlik ve insanlık için daha iyi yaşam koşulları sağlayabilecek mantıklı akılcı planları olan bi adem var ise ve içi küflenmemiş ise oyu ve desteğim onundur.

bir kadinin akp yi desteklemesi cok sacma.
a) yavrunuz 10 sene sonra avrupali firmalarin, turkiyede, baslarina avrupali yoneticiler, muhendisler atayarak islettikleri firmalarlarda, "ara eleman" bile degil, cayci, kat gorevlisi, guvenlik gorevlisi vs olup 1000 lira maasla calissin istiyorsaniz,
b) kocaniz, eve yorgun, argin, 14 saatlik mesaiden sonra "dur iki dakika yahu isten geldim yorgunum" halinde gelsin istiyorsaniz, borclarini donduremesin, yuzu hep asik olsun, is korkusu olsun, taseronda calissin istiyorsaniz,
c) bir tatile cikmayi, disarida bir kac yemek yemeyi hala luks gormeye devam etmek istiyorsaniz,

akp ye destek vermeniz cok mantikli. ama bunlar olmasin istiyorsaniz, neden destek veresiniz ki? Bunlar hepinizin her gun yasadigi sorunlar. gormemeniz imkansiz. Sizi akp'ye baglayan sey,
A) korkulariniz, "onlar giderse ne olur? oldururler beni" Olmaz. buna inanmaniz oncelikle kendinize bir hakaret.
b) gururunuz, "ben nasil geri donerim akp'den?" diye kendinize yedirememeniz, halbu ki, bundan daha dogal bir sey yok ki, gorevi devletin idari kurumlarini yonetmekten ibaret bir takim "adamlara" oy vermeyeceksiniz. 10 saniyelik bir sey.

Gercekten cok ilginc... 13 senelik iktidarin sonucunda geldigimiz yer, dunya'nin butun gelismekte olan ulkelerinden geri kalmis, Ilk 10 ekonomi arasina girecekken, G17'den cikartilarak G20 ye itilmis (18.lige dusmus) parasi bir senede %35 deger kaybetmis, surekli "2001 krizi gelir haaa" diye korkutulurken, 2001'den krizinden daha yuksek issizlik oranina sahip olmus bir ulke.... (Resmi rakamlara gore %12, genc issizligi %30 , "yavrunuz" kismini bir daha dusunmeniz icin iyi bir neden.)

Sorunlar cok basit, cozum daha da basit. Mutlu olmadiginiz bir sey varsa, baska alternatif bakarsiniz.

Kendinizi bu kadar aciz hissetmeyin, Turk'ler olarak 3000 senedir variz, ve va olmaya devam edecegiz. Varligimin teminati APK degildir.
BIZ ALLAHTAN BAŞKA KİMSEDEN KORKMAYIZ .. AK PARTİ DAVA MESELESİDİR HAK İLE BATILIN DAVASIDIR. DAVASI OLMAYANLAR BUNU ANLAYAMAZLAR ! YAPILAN BUNCA HİZMETLERİ GORMEYEN NANKORLER ELLERINDEKI SON SİSTEM TELEFONLA BU YAZILARI YAZARKEN HEM DIKTATORLUKTEN HEMDE FAKIRLIKTEN BAHSEDIYORLAR NE GARİP ! EN KÖTÜ TARAFIDA TASLADIKLARI PARTİNİN HIZMETINDEKI ULAŞIM ARACLARİNİ YOLLARI HASTANELERI VS VS KULLANIYORLAR

Tek başına iktidar olamazsam istifa edicem deyip olamayinca kiviran Ke mal a bile inananlar var hala ya yazık çok yazık

1 delille 40 alimi yendimde 40 delille 1 cahili yenemedim demis mevlana .. siyaset yuzunden kimsenin kalbini kirmiycam kimseylede tartismicam . Iyi gunler :)

Düne kadar tüp kuyruklarinda beklerken insanlar muayene olmak için günlerce beklerken ilaç almak için gece yarilari yollara düşüp gunlerce bekledikten sonra ilaç kalmamisken ekmege muhtacken bu kadar cigirmiyordunuz ama ben tüp kuyruklarini istemiyorum tüp gecitlerde yolculuk yapmak istiyorum. Ve daha önce yasamadigim başörtüsü özgürlüğünü serbestce yaşamaya devam etmek istiyorum OYUM AK PARTIYE

1 delille 40 alimi yendimde 40 delille 1 cahili yenemedim demis mevlana .. siyaset yuzunden kimsenin kalbini kirmiycam kimseylede tartismicam . Iyi gunler :)
KATILE DESTEK VERMEKTENSE CAHİL OLURUM DAHA İYİ. GORUYORUM KI SIZ CAHİLLİKTE SINIR TANIMIYORSUNUZ BU KADAR İNSAN OLDUREN BIR TERÖR ÖRGÜTÜNU BARIŞ KELEBEGİ OLARAK GORUYORSUNUZ PES !

Olduren biri varsa oda cumhurbaskaniniz herseye muhalifet olan kisidir ... sehitler piyon olarak kullaniliyor kendi oglu niye gitmiyor acaba hani sehitlik buyuk mertebe ya sehitlik Allah yolunda can verendir bu olen insanlar kurban . Sizin gibileer oldukca bu kan bitmez . Bende suna sasiyorum Kur an i Kerim i tek eliyle sallaya sallaya konusan bir adami nasil hala din adami olarak goruyirsunuz hayret dogrusu diyor 400 milletvekili verseydiniz boyle olmazdi dedi acik acik . Hdp ankara baris mitingine olacak saldiri 20 gun obce istihbarat tarafndan biliniyordu neden kimse uyarmadi ? Onca can bosuna gitti ! Rabbim yanlarina koymasin !

Evet sizin gibilerin yanına koymasin inşallah katile destek verip Kuran ı Kerîm i agziniza oy almayın. 400 vekil olayı işinize gelmediği istediğiniz gibi at kosturamayacaginiz için böyle ceviriyorsunuz değil mi yahu bomba patlamadan birgün önce tweetler atan hdpliler cumhurbaşkanı değildi. Iyi yapmışlar ses etmeyerek birçok pislik temizlendi. Ama halk gerçeği anladı önemli olan bu.. Barış mitinginde bu meydan kanlı meydan dersen sonun kanlı olur işte

Sizlere inanamıyorum bizim iktidar sorunumuz yoktu ki bizdeki muhalefet sorun. Adam gibi bi muhalefetimiZ olsa bu gun bu sacmaliklar yasanmiyor olurdu. Azcik gundem siyaset takip eden insan gidip bugun muhalefet partilerinin hicbirine oy vermez azcik fikri varsa tabii. Bu is cocuk oyuncgi degil okuyun takip edin oyle oyunuzu kullanin hdp bugun baraji gecebildiyse ulkemizde ne denli bir bozulma oldugunu gozler onune seriyor ahlaki yapimiza varincaya kadar sorgulamamiz lazim kendimizi

Seviyesi olmayanlar seviyeden bahseder ahlaksizin ahlâk dersi vermesi gibi ssk yı soyan Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a hırsız demesi gibi

Seviyesi olmayanlar seviyeden bahseder ahlaksizin ahlâk dersi vermesi gibi ssk yı soyan Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a hırsız demesi gibi
haddini bil.kelimelerinize dikkat edin.insan gibi tartismayi bile bilmiyorsunuz siz.bu konuyu acip yonetime haber verecegim.cezalar gelsin diye

BIZ ALLAHTAN BAŞKA KİMSEDEN KORKMAYIZ .. AK PARTİ DAVA MESELESİDİR HAK İLE BATILIN DAVASIDIR. DAVASI OLMAYANLAR BUNU ANLAYAMAZLAR ! YAPILAN BUNCA HİZMETLERİ GORMEYEN NANKORLER ELLERINDEKI SON SİSTEM TELEFONLA BU YAZILARI YAZARKEN HEM DIKTATORLUKTEN HEMDE FAKIRLIKTEN BAHSEDIYORLAR NE GARİP ! EN KÖTÜ TARAFIDA TASLADIKLARI PARTİNİN HIZMETINDEKI ULAŞIM ARACLARİNİ YOLLARI HASTANELERI VS VS KULLANIYORLAR

siyasi polemik cok sonuc vermez, en iyisi madde madde yazalim,
a) bir siyasi parti hak ile batil savasi veremez, Islam verir. Siyasi partilerin temsilcileri, devletten maas aldiklari icin, hak ile batil noktasinda, isteseler de hak saflarinda olamazlar. Dar'ul harb'da bile bu boyle degildir. Dar'ul harb'ta bir musluman zaruret miktarinca haram cizgisine kayabilir, ornek oalrak bir akinci, bizans topraklarinda, zaruret miktarinca sarap icebilir, (gizlenmesi gerekiyorsa) fakat, Bizans tekfurundan altin alan akinci olabilir mi? Siyasi partilerin calisanlari, "batil" diye addediginiz bati degerleri ongorusunce, maaslarini tikir tikir alir. bu maaslar da, faiz parasindan, alkol vergisinden, bati ile yapilan anlasmalardan, ozellestirmelerden gelir. Dolayisi ile, Islam'da siyasi parti yoktur, islam'da siyaset, emevi adetidir. Sunnet farklidir. acin okuyun. amaciniz hak ile batil davasi vermekse,
-cihad'a katilin, burada insanlari CAPS LOCKLA yazarak yanlis bilgilendirmeyin, Allah korusun kufre dusersiniz. AKP yi hak ile batil davasi olarak gormek, gunahi sizin boynunuza, buyuk bir vebal yaratir uzerinize, once hakkinda konustugunuz dinimizi iyice bir ogrenin. Bakara Suresi, 268. ayet ile baslamaniz guzeldir. amacim size ogretmek degil, haddime de degil, aam dediginiz yanlis. kimbilir bu yanlis bilgiyi toplantilarda kac kadina soylediniz. dusundukce ben kahroluyorum, ben uzuluyorum, yukunuzu ben sirtimda hissediyorum. Allah'im, korkunc bir azap olmali bunun yuku.
b) Turkiye'de, 2002-2015 arasinda toplanan vergi, 1910-2002 arasinda toplanan tum verginin, tami tamina 3 katidir. 1950 de toplanan verginin ise, ornek olarak, 15 katidir. Size eksponansiyel fonksiyon, sayilarin artimi, ustel fonksiyon, global konjuktur vs anlatacak degilim. Ama 15 kat rakamindan bir sey anliyorsaniz, 1910-2002 arasinda 1 kopru yapilmissa, 2002-2015 arasinda 15 kopru yapilmasi olmasi gerektigini anlayabilirsiniz. yapilanin 10 oldugunu gorunce de, "e 5 nereye gitti kardesim?" diye sormaya baslarsaniz, bizi anlamaya baslariniz.
c) Akilli telefonu AKP icat etmis sanirim, pardon bilemedim. Sanirim bizzat Ali Babacan yazmisti kodunu?

Akilli telefonlari, esinizin, kendinizin gunluk 14 saat emegi karsiligi. kazandiniz Turk lirasini "batili guclere" dolar cinsinden kaptirip, turkiye'nin toplam borcunu arttirarak ediniyorsunuz, AKP ile bir alakasi yok.

d) ulasim araclarini bir siyasi parti uretmez, yapmaz. Siyasi partiler, devletin idari birimlerini yonetmekle mukelleftir. Ben senelik toplam 120,000 lira vergi oduyorum. istesem otobus alirim, sizin mahallenize de gonderirim. O zaman bana mi oy vereceksiniz? Hayir tabii ki. Cunku siz de vergi vriyorsunuz. Vergi veren bir vatandasin bindigi otobus icin sukretmesi kadar sacma bir seyi, sanirim sadece bu topraklar gordu.

Halimize yazik. Bize de mustehak.

Ya Hak ile harsolacagiz,
Ya da batil ile yok olacagiz,

Size emevi siyaseti ile hak (!) davanizda basarilar, yavrunuz 10 sene sonra "anne biz neden aciz, neden benim firmamda Ingilzi yonetici aylik 6000 $ alirken ben 1000 lira aliyorum" diye sormayi akil edebilrise,

yavrum biz hak (!) ile batil savasi verdik, 13 sene boyunca ulkenin buyumesini, son 200 snenin dibine iteleyen adamlari hak (!) gorup, oylarimizi verdik. dersiniz.

bu bir vicdan meselesidir.

Alim olmak her kula nasip olmaz, Allah ilmi diledigine verir, ama Arif olmak, her kulun isidir, Arif olmak da, vicdanla baslar.

Varalim Alim olmayalim, ama Arif insan, Bakara 268'yi okuyunca, neyle nasil korkutuldugunu anlar. (AKP olmasa otobuse binemezsiniz!!! sukredin!! hayir dediginiz, gibi, biz sadece Allah'a sukrederiz.)

Back