BIZ ALLAHTAN BAŞKA KİMSEDEN KORKMAYIZ .. AK PARTİ DAVA MESELESİDİR HAK İLE BATILIN DAVASIDIR. DAVASI OLMAYANLAR BUNU ANLAYAMAZLAR ! YAPILAN BUNCA HİZMETLERİ GORMEYEN NANKORLER ELLERINDEKI SON SİSTEM TELEFONLA BU YAZILARI YAZARKEN HEM DIKTATORLUKTEN HEMDE FAKIRLIKTEN BAHSEDIYORLAR NE GARİP ! EN KÖTÜ TARAFIDA TASLADIKLARI PARTİNİN HIZMETINDEKI ULAŞIM ARACLARİNİ YOLLARI HASTANELERI VS VS KULLANIYORLAR
siyasi polemik cok sonuc vermez, en iyisi madde madde yazalim,
a) bir siyasi parti hak ile batil savasi veremez, Islam verir. Siyasi partilerin temsilcileri, devletten maas aldiklari icin, hak ile batil noktasinda, isteseler de hak saflarinda olamazlar. Dar'ul harb'da bile bu boyle degildir. Dar'ul harb'ta bir musluman zaruret miktarinca haram cizgisine kayabilir, ornek oalrak bir akinci, bizans topraklarinda, zaruret miktarinca sarap icebilir, (gizlenmesi gerekiyorsa) fakat, Bizans tekfurundan altin alan akinci olabilir mi? Siyasi partilerin calisanlari, "batil" diye addediginiz bati degerleri ongorusunce, maaslarini tikir tikir alir. bu maaslar da, faiz parasindan, alkol vergisinden, bati ile yapilan anlasmalardan, ozellestirmelerden gelir. Dolayisi ile, Islam'da siyasi parti yoktur, islam'da siyaset, emevi adetidir. Sunnet farklidir. acin okuyun. amaciniz hak ile batil davasi vermekse,
-cihad'a katilin, burada insanlari CAPS LOCKLA yazarak yanlis bilgilendirmeyin, Allah korusun kufre dusersiniz. AKP yi hak ile batil davasi olarak gormek, gunahi sizin boynunuza, buyuk bir vebal yaratir uzerinize, once hakkinda konustugunuz dinimizi iyice bir ogrenin. Bakara Suresi, 268. ayet ile baslamaniz guzeldir. amacim size ogretmek degil, haddime de degil, aam dediginiz yanlis. kimbilir bu yanlis bilgiyi toplantilarda kac kadina soylediniz. dusundukce ben kahroluyorum, ben uzuluyorum, yukunuzu ben sirtimda hissediyorum. Allah'im, korkunc bir azap olmali bunun yuku.
b) Turkiye'de, 2002-2015 arasinda toplanan vergi, 1910-2002 arasinda toplanan tum verginin, tami tamina 3 katidir. 1950 de toplanan verginin ise, ornek olarak, 15 katidir. Size eksponansiyel fonksiyon, sayilarin artimi, ustel fonksiyon, global konjuktur vs anlatacak degilim. Ama 15 kat rakamindan bir sey anliyorsaniz, 1910-2002 arasinda 1 kopru yapilmissa, 2002-2015 arasinda 15 kopru yapilmasi olmasi gerektigini anlayabilirsiniz. yapilanin 10 oldugunu gorunce de, "e 5 nereye gitti kardesim?" diye sormaya baslarsaniz, bizi anlamaya baslariniz.
c) Akilli telefonu AKP icat etmis sanirim, pardon bilemedim. Sanirim bizzat Ali Babacan yazmisti kodunu?
Akilli telefonlari, esinizin, kendinizin gunluk 14 saat emegi karsiligi. kazandiniz Turk lirasini "batili guclere" dolar cinsinden kaptirip, turkiye'nin toplam borcunu arttirarak ediniyorsunuz, AKP ile bir alakasi yok.
d) ulasim araclarini bir siyasi parti uretmez, yapmaz. Siyasi partiler, devletin idari birimlerini yonetmekle mukelleftir. Ben senelik toplam 120,000 lira vergi oduyorum. istesem otobus alirim, sizin mahallenize de gonderirim. O zaman bana mi oy vereceksiniz? Hayir tabii ki. Cunku siz de vergi vriyorsunuz. Vergi veren bir vatandasin bindigi otobus icin sukretmesi kadar sacma bir seyi, sanirim sadece bu topraklar gordu.
Halimize yazik. Bize de mustehak.
Ya Hak ile harsolacagiz,
Ya da batil ile yok olacagiz,
Size emevi siyaseti ile hak (!) davanizda basarilar, yavrunuz 10 sene sonra "anne biz neden aciz, neden benim firmamda Ingilzi yonetici aylik 6000 $ alirken ben 1000 lira aliyorum" diye sormayi akil edebilrise,
yavrum biz hak (!) ile batil savasi verdik, 13 sene boyunca ulkenin buyumesini, son 200 snenin dibine iteleyen adamlari hak (!) gorup, oylarimizi verdik. dersiniz.
bu bir vicdan meselesidir.
Alim olmak her kula nasip olmaz, Allah ilmi diledigine verir, ama Arif olmak, her kulun isidir, Arif olmak da, vicdanla baslar.
Varalim Alim olmayalim, ama Arif insan, Bakara 268'yi okuyunca, neyle nasil korkutuldugunu anlar. (AKP olmasa otobuse binemezsiniz!!! sukredin!! hayir dediginiz, gibi, biz sadece Allah'a sukrederiz.)