sare bir anlket şeklinde konu açsammı. ne dersin.hakaret beddua küfür vs ye eskiden olduğu gibi cezalar gelsin diye.bir oylama yapılsın bakalım.enem! nolmuş burda!
valla bence kesinlikle açmalısın ve banlar kesinlikle gelmeli. yoksa buralarda durulmaz.sare bir anlket şeklinde konu açsammı. ne dersin.hakaret beddua küğfür vs ye eskiden olduğu gibi cezalar gelsin diye.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/sitede-yasadiginiz-sorunlar.341/
buraya açmayı düşünüyorum
aynen. oylama yapalım. ben kazene bir sorayım. çünkü siyaset bölümünün cılkı dün geceden itibaren çıkmış durumdavalla bence kesinlikle açmalısın ve banlar kesinlikle gelmeli. yoksa buralarda durulmaz.
bi göz gezdirdim felaket şeyler yazılmış yazık.
kesinlikle. konusmak, kelimeleri kullanmak, kisilerin artik ruhuna zarar verecek seviyede ise, bunun bir cezasi olmali. aksi takride iletisim, bir faydadan cok, zarar haline gelir.sare bir anlket şeklinde konu açsammı. ne dersin.hakaret beddua küfür vs ye eskiden olduğu gibi cezalar gelsin diye.bir oylama yapılsın bakalım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/sitede-yasadiginiz-sorunlar.341/
buraya açmayı düşünüyorum
iletişim kalmamışki. geceden beri bakıyorum küfürler hakaretler beddualar havada uçuşuyor. 2 gündür böyle site. ama gece sınırı aştı iyice. düşüncelerimizi insanlara hakaret etmedende savunabiliriz ama olmuyorsa ceza şartkesinlikle. konusmak, kelimeleri kullanmak, kisilerin artik ruhuna zarar verecek seviyede ise, bunun bir cezasi olmali. aksi takride iletisim, bir faydadan cok, zarar haline gelir.
yok kontesim ya, böyle olursa ben girmem şahsenYok yok böyle kalsın
Arada tepem atıyor, yazıp yazıp çiziyorum
Normalde Chp'ye oy vermeyi planlıyorum ancak seçime yaklaşırken Hdp'nin baraj altında kaldığını görürsem gider Hdp'ye oy veririm, daha önce de belirttiğim gibi. Akp'nin tek başına iktidar olması benim açımdan en kötü senaryo, stratejik ilerleyeceğim bu nedenle. İster vatan haini ilan edin, ister Pkk'lı deyin bence bunun adı akılcılık.
yok kontesim ya, böyle olursa ben girmem şahsen
bende girmem. daha dün anneme hayat kadını örneği verdi biri.hala yüzsüzce gelmiş yazıyoryok kontesim ya, böyle olursa ben girmem şahsen
ya lütfen insanların oylarını sorgulamayınBÖYLE AKILA...........
oo kime yazacaksın. o kadar fazlalarki şu an.ya lütfen insanların oylarını sorgulamayın
ya tamam burda herkes karşıt görüşte, ama bukadarı fazla, kavga etmek istesem gider mahallelinin saçını başını yolarım, bu ne sokak kavgasından beter. herkes bi belden aşağı vurma derdindebende girmem. daha dün anneme hayat kadını örneği verdi biri. hala yüzsüzce gelmiş yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?