• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Yılların chp li seçmeni olarak geçen seçimde verdiğim emanet oyu bu kez bile isteye yine hdp den yana kullanacağım. Isteyen buyursun katil, pkk, terörist desin. Ciddiye alıp cevap verip açıklama yapmaktan vazgeçeli çok oldu. Bu ülkede demokrasi için barış için uzlaşmanın şart olduğunu anlaması gerek artık herkesin...

Oyumu AK Parti'ye vereceğim. Ak Parti gitsin diye eli HDP'ye gidenlere eeee evet diyecek bir şey bulamadım. Dilerim bir yakınınız askere gider, sevdiğiniz, sevdiceğiniz. Yo, hayır, sağ salim dönsün, çocukcağızın bir suçu yok ama o oradayken sizin kalbiniz çalan her telefonda küt küt atsın, atsın da şehit annelerinin ahı öbür tarafta sizi yakmasın, bu tarafta çekin...

CHP'ye, MHP'ye oy verecek arkadaşlara da sevgilerimi iletiyorum. İyi ki varsınız. İyi olan, hak eden, ülkeye hayırlı olacak olan kazansın.

He, olur da AK Parti tek başına gelirse, 7 Haziran'da "göstere göstere oy çalan HDP'ye" ses çıkarmayanlar... Artık tabanınızın aklıyla dalga geçmeyin! Oyunuza, çuvalınıza, sandığınıza sahip çıkın!

Ben mi yanlis okudum yoksa iscilerin son model esyalari, evleri ve 2 arabalari mi varmis? Isvec den bildirdi arkadas herhalde.. biriniz sevabina sokaga cikarin kizi evde her seyden bi haber kalmis yaw yazik..
Ah şu sen yokmusun galp galp galp :KK200::KK200: bide şu yurt dışında yaşanlar yokmu onlar ayrı ni oşay davulun sesi uzaktan nasılda hoş geliyor :KK45:

oo fişleme ^^

Oyum Ak Parti'ye. Partilere geleneksel kemiklesmis zihniyetle bakmıyorum. Hepsinin bir vadesi olduğunu düşünüyorum. Ne yazık ki listedeki çoğu partinin vadesinin dolduğunun veya dolmak üzere olduğuna inanıyorum. Artık yeni partilere de ihtiyacimiz var.
Türk'üm fakat bu ülkede bu topraklarda yaşayan herkesin din dil ırk gözetilmeksizin eşit yaşamasını isterim. Hiç bir ırk bir diğerinden üstün değildir. Bizi üstün kılacak şey ancak vasıflarımız karakterimiz olabilir. Veya inançlarımız gereği müslümanlığımız. Ki tabi önce insanliğımizdir. AKP ye oyumu vermem her icraatlerini savunduğumu göstermez. Erdoğan'ın önce etrafındaki Yiğit Bulut gibi şak şakçılarını temizlemesi gerektiğini düşünüyorum. Bakara muhabbetini yapan Egemen Bağış mesela neden uzaklastirilmadi? Bakanlar hakkında yedilerse yediler işte cezası da bu yemedilerse de yemediler neden net bir şekilde denmedi? Neden bu paralellesmeye izin verildi? Müsamaha gösterildi? Vs bunların cevaplarını öğrenmek istiyorum.
Sürü deyip hakaret etmedim ki diyenlere de bir sözüm var. O öyle olmuyor. Gayet te inceden hakaret oluyor. Herkes sizin baktığınız çerçeveden bakmak zorunda değil hayata. Herkes sizin saygı duyduklariniza sevgi duymak zorunda değil. Bu hakaretvari konuşma tarzınız yüzünden sol görüş ne yazık ki muhalefette kalmaya devam edecek. Çünkü sağ görüş hep cahil okumamış kesim size göre. Ne deseler inanır,ohooo saf onlar iki kömür bi makarna tamam. Birbirimize saygı duymayı ogrenmedigimiz sürece bu bölünme ne yazık ki devam edecek. Biri benim eteğime biri de senin başörtüsü laf edecek. Iki tarafın haddini bilmezleri yüzünden toplum bu halde. Çok karışık yazdım belki, ama içimden bunlar döküldü.
Birbirimize saygı duyabildigimiz aklını fikrini küçümsemek yerine; anlayabildigimiz günlerin dileğiyle.

Apolitik biri olarak benim de bir dusuncem var. Simdi bakiyorum da bir cok kisi malum kisinin koltugunu bir turlu birakmadigini, padisahlik pesinde kostugunu, hatta diktatorluk yaptigini soyluyor. Buraya kadar ben de bazi hususlara katiliyorum. Fakat bakiyorum da bu iddialarda bulunan Kilicdaroglu ve Bahceli nedense kendi partileri icinde diktatorluk pesinde. Chp icinde Emine Ulker Tarhan ismi one cikmaya baslayinca Kilicdaroglu bu kadinin cogu yetkisini alip etkisizlestirmedi mi? Kusturup baska parti acip oylarin bolunmesine sebep olmadi mi? Emine Ulker Tarhan durusuyla kararliligiyla karizmasiyla cok daha iyi bir basbakan adayiydi bence. Ayni seyi Bahceli Meral Aksener'e yapmadi mi? Bahceli idaresindeki mhp nin gidisatini begenmeyenler alternatif olarak onu gorunce direkt kadini saf disi etmedi mi? Ayrica kendisi su anki hukumete cok guzel bir alternarifti ve tecrubesiyle durusuyla Aksener'li mhp nin ciddi bir oy alacagina o kadar eminim ki. Bakin bu hukumeti yikmak elinizde. Ama yapmiyorsunuz, zira sizsiz olacak bu. Ama koltuk tatli malum. Sonra falanca diktator filanca padisah...

Suan mecliste Turkiye'nin cikarlari icin calisan kimseyi goremiyorum. Herkes koltuk pesinde. Iktidar bile olamasam mecliste otururum, cayimi getirsinler, arada iktidara giydireyim yeter mantigindalar. Kimse kendini duzeltmeden baskasini duzeltemez.

Alınan hizmetlere yapilan icraatlara rağmen...en önemlisi verilen şehitlere ağlayan yüreği yanan analara rağmen..hâlâ HDP diyebilen insan CHP yi MHP yi geçtim artik onlar bile bir AK parti seçmeni olarak gözüme batmıyor ama teröre oy vermek asla ve asla kabul edemeyegim bir durum kolumun kesilmesine razi olurum ama AK partiden başkasına oy vermem

Normalde Chp'ye oy vermeyi planlıyorum ancak seçime yaklaşırken Hdp'nin baraj altında kaldığını görürsem gider Hdp'ye oy veririm, daha önce de belirttiğim gibi. Akp'nin tek başına iktidar olması benim açımdan en kötü senaryo, stratejik ilerleyeceğim bu nedenle. İster vatan haini ilan edin, ister Pkk'lı deyin bence bunun adı akılcılık.
Olen askerimize yazik degilmi kardesim bumu akil anlayisin akp geldiginde en azindan cocuklari daglara kacirmaz bombalar patlatmaz askerine polisine esinin cocugunun kursun sikmaz.ama illede vericem diyorsan o senin vicdani meselen sirf ak parti basa gelmesin gerekirse vatan elden gitsin gerekirse asker polisin olup gitsin diyorsun yani.yazik tek kelimeyle yazik insanin ak partiye olan hincinin kininin vatan sevgisinin onune gecmis olmasi ne aci.askerimiz polisimiz oldugunden uzuldugunuzdende supheliyim su durumda malum siz bilincli sivazliyorsunuz bu teroristlerin sirtini.siz elinizdekiyle yetinemeyen elindeki vatanini korumaya calisan yoneticinin kiymetini bilmeyen insanlar yarinlara bakmakta sorunlusunuz vatan gidiyor vatan suriye gibi elinizde cocukla yasayacak guvenli yermi aramak istiyorsunuz rahatlikmi batiyor size.allah bildigi gibi yapsin gozlerini kulaklarini kapatana aylarca anlatsan para etmez rabbim vicdan versin vicdani sorgulayarak oylarinizi verdirtsin ins

Gün gelecek, Turan kurulacak! Ve işte o zaman bu vatan haini köpekleri barındırmayacağız. Bozkurtlar ulusun, Tengri Türk ırkını korusun...
En Büyük TÜRKİYE

Oyum cani gonulden olmasa da CHP'ye. Akp nin betoncu, din sömürcü, hakaretci zihniyetinden usandik. Bence değişiklik iyidir iyi:KK22::KK39:

Avrupada yasiyorum oyumu kullandim bile.

Tabiki AK partiye verdim Kim ne dusunurse dusunsun adam ne yapsa yaranamiyor bu millete. Chpye Hdpye oy verecegime hic vermem daha iyi cöpe atsam daha hayirli oyumu. Mhpye tutardim coooook eskiden ama oda gozumden dustu artik konusmayi bile beceremeyen birine asla turkiyeyi emanet etmek istemem.

Vatana millete hayirli ugurlu olsun bu secimler insallah

Oy kullanmaya lar oyunuzu kullanin yoksa kullanilmayan pusulalarda iktidar olan partiye gidiyor ...

Normalde Chp'ye oy vermeyi planlıyorum ancak seçime yaklaşırken Hdp'nin baraj altında kaldığını görürsem gider Hdp'ye oy veririm, daha önce de belirttiğim gibi. Akp'nin tek başına iktidar olması benim açımdan en kötü senaryo, stratejik ilerleyeceğim bu nedenle. İster vatan haini ilan edin, ister Pkk'lı deyin bence bunun adı akılcılık.
Hala hdp ye oy vermeyi düşünen varsa yazıklar olsun diyorum. Ve bu zihniyette insanlara bizim maasimizdan kesilen vergilerde haram olsun. Vatan haini demek az kalır şehit katilisiniz siz ve sizin gibiler !

Terbiyesiz misin ? Sanane kime oy verirse verir . Asil vatan haini koltuk sevdalilarina hala iy veren şakşakcilar . Demokrasi ozgurluk diyorsunuz ama hala baskasi istemesiginiz bir partiye oy verince kuduruyorsunuz . Cahiller . Inadina baris inadina hdp ✌

Terbiyesiz misin ? Sanane kime oy verirse verir . Asil vatan haini koltuk sevdalilarina hala iy veren şakşakcilar . Demokrasi ozgurluk diyorsunuz ama hala baskasi istemesiginiz bir partiye oy verince kuduruyorsunuz . Cahiller . Inadina baris inadina hdp ✌
KATILLER SIZI ALLAH SIZI HELAK ETSİN

.. sehitlerin kemikleri sizliyacak mezarinda sizin hdpye oy vermeniz dgl beni sinirlendiren o isareti yapmaniz. Sehit dusenlerden biri sizin kocaniz veya abiniz babaniz olabilirdi. Sadece sehitlerin dgl o yetim masumlarin hakkini nsl odeyecegiz bakalim.

Back