• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
İşte bazı cevaplar böyle bacım senin soruların her zaman havada kalır tıpkı ben gibi :KK70:
Bu seçimde Devlet Bahçeli mitinglerde oy istemesin bence.5 dakikada 4 koalisyon şartını tekrarlasın sonra da kime oy verirseniz verin Allah bildiği gibi yapsın sizi siz akillanmazsiniz desin bitirsin mitingi.Aynı tas aynı hamam herşey kendimizi yormamıza gerek yok canım cevap bekleme boşa

Ben şu an iktidardaki partiyi (gerçi şu an iktidarda parti yok da anladınız siz onu:KK53:) şımarık bir çocuğa benzetiyorum, şımarık çocuk nasıl istediği olmayınca ağlayıp ortalığı kırıp geçiriyor bu parti de öyle sonra ebeveynleri de (halk) aman sus sus ağlama ne istiyorsan sana onu vereceğiz diyorlar. Bizzat ailem sırf daha fazla kırıp geçirmesin diye BİLE BİLE o partiye oy verecek. Kesinlikle pedagogların incelemesi gereken bir durum. Daha ne kadar istediğini vermemiz gerekiyor, bir doyum noktası var mı yoksa hep başka başka şeyler mi isteyecek açıklama yaparlarsa çok sevinirim:KK51:
Doyum noktası yok çünkü padişahlık babadan oğula geçiyor sırada oğlu var daha onun istekleri var oooo

Normalde Chp'ye oy vermeyi planlıyorum ancak seçime yaklaşırken Hdp'nin baraj altında kaldığını görürsem gider Hdp'ye oy veririm, daha önce de belirttiğim gibi. Akp'nin tek başına iktidar olması benim açımdan en kötü senaryo, stratejik ilerleyeceğim bu nedenle. İster vatan haini ilan edin, ister Pkk'lı deyin bence bunun adı akılcılık.
aynen....

Bu seçimde Devlet Bahçeli mitinglerde oy istemesin bence.5 dakikada 4 koalisyon şartını tekrarlasın sonra da kime oy verirseniz verin Allah bildiği gibi yapsın sizi siz akillanmazsiniz desin bitirsin mitingi.Aynı tas aynı hamam herşey kendimizi yormamıza gerek yok canım cevap bekleme boşa
Haklısın bacı...
Nasıl cevabım hiç cevap vermemkten iyidir gene...

ben chpye vereceğim. ama sephoranın dediği gibi eğer akpnin oylarının yükselmesi söz konusuysa bu ihtimali düşünürüm. çünkü onun alacağı yüksek oy cumhuriyetin sonudur.tek adam iktidarına geçiştir. stratejik oy kullanmak zorunda kalacağız.

Cevap tatmin etmese de arkadaş yine de sağolsun görmemezlikten gelmeyip cevaplüadı
neyi tatmin etmedi arkadasim yaptığı hatanın bedelini %50 den %40 a düşerek ödedi. Akp nin bunca hatasına rağmen hâla oyumuzu akp ye vermemiz şaşırtıcı demi :)

Şu yazdığınız cümle ile bir önceki çok çelişiyor aslında. Söz konusu partinin istekleri neden yerine getirmediği çok bariz değil mi? Ben şimdi sizin hakkınızda soruşturma başlatıyorum desem korkunuz olmaz, kabul edersiniz. Bir şey yapmadım ki istedikleri kadar soruştursunlar dersiniz değil mi?
Orasi oyle kabul edilebilir seyler oldugunu soyledim zaten demek ki korkulari var keske mhp biraz azimli ve guclu olsa da bizi inandirsa da ona versek oyumuzu ben koru korune akp demiyorum belki oy verme esnasinda karar degistirp mhp ye bile verebilirim ama onun haricinde chp ye o vermem hdp yi saymiyorum bile

50 kere neden gerekirse Hdp'ye oy verilebileceğini anlattık, hala bu nasıl akılcılık oluyor anlayamıyorum diyenlere yapacak bir şey yok artık, mesajları dikkatlice tekrar okuyun ne diyeyim:)

Bir de tekrarlamakta fayda var Pkk'nın kurşunları terörle alakalı partiye oy verenleri bulacaksa sizler de baya tehlike altında kalırsınız sevgili ak yürekler ki bunun daha Işid'i var mazallah, beddualarınızı dikkatli edin bence :)

Orasi oyle kabul edilebilir seyler oldugunu soyledim zaten demek ki korkulari var keske mhp biraz azimli ve guclu olsa da bizi inandirsa da ona versek oyumuzu ben koru korune akp demiyorum belki oy verme esnasinda karar degistirp mhp ye bile verebilirim ama onun haricinde chp ye o vermem hdp yi saymiyorum bile
reyimizi kesinlikle chp ye vermeliyiz zira seçim kazanmak için çok demokratik yöntemler kullanıyorlar

Hala hdp ye oy vereniniz varsa ve hala vatanim diyebiliyorsaniz deneck hicbirsey yok.:KK67:
Ben niye böyle göremiyorum anlamadım. Algılama sorunu mu yaşıyorum acaba?
HDP'nin 80 Milletvekili çıkardığı ve çıtasının giderek yükseleceğinin anlaşıldığı bir dönemde
patlak veren terör olayları kime hizmet etmiş oluyor?
Düz mantıkla baktığımda, her Vatansever sen gibi değerlendirmiş olsa HDP barajı geçemez.
Peki HDP yi PKK nın uzantısı olarak değerlendirirsek PKK, terör olaylarını köpürtmekle HDP'ye zarar
vereceğini düşünemedi mi?

Back