- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakaret mi Eleştiri mi amore_donna?Yahu bu chpliler ak partiye hakaretle giriş yapıp oylarını öyle açıklıyorlar bayılıyorum size
Kesinlikle Ak parti tabi ki...
Inan şimdi baştan okuyup cevap veremeyecim sevgili mune olaya müdahil oldu zaten hem üzerine niye alindin kiHakaret mi Eleştiri mi amore_donna?
Türkmen Türkü ..
tek Türk lidere oyum ..
devlete devlet gerek. .
Görüşü değişmeyen ve bana uygun düşünce. .
Evet canım aynen öyle yolsuzlukların üzerine gidilecek çözüm süreci tamamen bitecek diye 4 madde koydu ve bunlardan taviz vermedi ya içim çok rahat bir şekilde bu kez mhp diyeceğim inşallahDgee partilere gore mhp nim gideri var
Evet canım aynen öyle yolsuzlukların üzerine gidilecek çözüm süreci tamamen bitecek diye 4 madde koydu ve bunlardan taviz vermedi ya içim çok rahat bir şekilde bu kez mhp diyeceğim inşallah
İnşallah cnmİyi olan kazansın. .
Artık şehitler ölmesin. .
Hergün şehit haberinden bıktık!
CHP liler, önce AKP'ye hakaret ederek CHP'ye oy vereceklerini söylüyorlar demişsin ya amore_donna,Inan şimdi baştan okuyup cevap veremeyecim sevgili mune olaya müdahil oldu zaten hem üzerine niye alindin ki
bize oy verin agziniza sicalim diyen bir parti olursa ona vermeyi dusunuyorum. durustluk onemli zira!
Bosver kardesm bu min bu nefret bitmez onlarda öbürleri geçse nolcak sanki maaşları mi yükseltecek hırsız diyorsunuz öbürleri calmicak mi çok mu durustler cok mu vicdanlilar daha dinine sahip ckamyo adamlar smdi ortada oy verilecek tek parti akp hiç bi parti zaten mükemmel olamaz herkesin isteklerini karşılayamazKendi hur irademle inat edip o sekildebveriyorum.
Benim akp ye inadina oy vermem niye bu kadar mesele oldu ya?
Akp basa gecmesin diye hdp ye oy verenleri de konussaniz ya
bize oy verin agziniza sicalim diyen bir parti olursa ona vermeyi dusunuyorum. durustluk onemli zira!