iktidara gelmeyen partilere guveniniz nasil kalmiyo iktidar daki partiye kalmamis olbilir ama digerlerini denedinizmioy kullanmayı düşünmüyorum güvenim kalmadı bu partilere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iktidara gelmeyen partilere guveniniz nasil kalmiyo iktidar daki partiye kalmamis olbilir ama digerlerini denedinizmioy kullanmayı düşünmüyorum güvenim kalmadı bu partilere
işte her partiden var böyle ne dediğini bilmeyen hatta bazen ak partili görünüp aslında tamda onu karalamak için uğrasanlar olduğunu düşünüyorum facebooktada varAynen.
Valla ben de can sıkıntısından burdayım.Denk geldim her sayfayı okudum da okumadıysan hiç lüzumu yok okuyup ta sinir bozmaya.
Çok mu önemliBende sizi merak etmiştim nickinizi çok mu aradınız diye
O zaman sitede baya bizlerden büyük ablalarımız vardır onlar gelsinler anlatsınlar bizlere beni bilirisin ben daha dünkü çocuğum abla yani bizim türkler değil herkes yaşamış diyorsun her yerde yaşanmış bbunlar demekki tabi hala bazı yerlerde de yaşanmaktada ....Bir yere varmaya çalışıyorum, partiler eleştirilirken veya karşılaştırma yapılırken 2002'de iktidar olmuş bir partiyle taaaa 1950-60'larda iktidar olanlar karşılaştırılıyor, fi tarihler, oysa burda şu an Seçmen olarak söz almış üyelerin yaş ortalaması 20 ila 40 arasıdır.
Yağ kuyruklarını bilmezler, sebeplerini de bilmezler, 2002'de AKP iktidarı CHP'den AP'den devralmadı, 2002'ye kadar tüp kuyruğu yaşanmış gibi anlatılıyor, oysa 80 darbesi sonrası 2 dönem ANAP iktidar oldu, sonrasında DYP, MHP, DSP RP gibi partiler iktidara geldi, AKP ve CHP kıyaslaması yapabilmek için AKP'nin iktidarı CHP'den devralmış olması gerekir.
Bu arada o kuyruklar çıkan global bir kriz yüzünden yaşanmıştır, sadece biz değil İngilizler Fransızlar, Amerikalılarda kuyruklarda beklediler, incelesinler o Dönemleri, mum Işığında çalışan İngiliz memurları, Amerika'daki benzin istasyonlarının halini.
Yaparım Kazen, kulaktan dolma değil, elle tutulur siyaset konuşulsun.ama sen çok fena yaptın şimdi :)
Senden kaçmaz kazen bey bende merak ediyorum bunueğer doğum tarihinizi doğru yazdıysanız KK'ya, bu teknik olarak mümkün değil veya sizi 2 yaşınızda tüp almaya yollamışlar.
akp'nin ne farkı var hanım abla onlar oturmuyormydu terörist başıyla? tonlarca mayın döşenirken her şeyden haber alan insanlar nasıl olduda onu görmedi aaaaa çok şaşırtıcı gözden kaçmıştır...Akp kazanmasın diye bile bile HDP ye oy vermek vatan hainliğidir namertliktir bu güzelim vatanıma düşmanlıktır. Onca şehidin kanının ellerinize bulaşmasıdır. Gün gelir o şehitler den biri kardeşiniz abiniz oğlunuz olabilir.Allah korusun
yanlış olan şu Asgari Ücreti özel sektör belirlemez. Devlet bir taban fiyat koyar ve o taban aşağı doğru esnemez, bunun aksine uymamak bir suçtur ve cezalandırılır. evet Devlet de kafasına göre belirlemez ancak o teoride olan söylemdir, pratikte olan Bakanlığın bir ücret belirlemesi ve bunu Komisyon üyelerinin görüşüne sunması, görüşmeler sonucu üç aşağı beş yukarı bir ücret belirlenmesidir.
ama onların oğlu asla olmaz çünkü onların oğlu askerlik yapmıyor oh ne ala. bizdemi saraya taşınsak evlatlarımız onun gibi kaçsaAkp kazanmasın diye bile bile HDP ye oy vermek vatan hainliğidir namertliktir bu güzelim vatanıma düşmanlıktır. Onca şehidin kanının ellerinize bulaşmasıdır. Gün gelir o şehitler den biri kardeşiniz abiniz oğlunuz olabilir.Allah korusun
peekiii abla zihniyet ne olacakYaparım Kazen, kulaktan dolma değil, elle tutulur siyaset konuşulsun.
Yoooo sadece sordum önemlide değil rahatsızlık verdim sanırım sizeÇok mu önemli