• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Aynen.
Valla ben de can sıkıntısından burdayım.Denk geldim her sayfayı okudum da okumadıysan hiç lüzumu yok okuyup ta sinir bozmaya.
işte her partiden var böyle ne dediğini bilmeyen hatta bazen ak partili görünüp aslında tamda onu karalamak için uğrasanlar olduğunu düşünüyorum facebooktada var

evet cen chp sevmeyen biriyim biliyorsun ancak ifade var ifade var çirkinleşmenin manası yok

Akp kazanmasın diye bile bile HDP ye oy vermek vatan hainliğidir namertliktir bu güzelim vatanıma düşmanlıktır. Onca şehidin kanının ellerinize bulaşmasıdır. Gün gelir o şehitler den biri kardeşiniz abiniz oğlunuz olabilir.Allah korusun

Diğer msjımı atlamışsın sanırım ben böyle olduğunu biliyorum ve soran arkadaşa ikinci msj da açıkladım neyse aynı şeyi düşünüyoruz ben olandan memnunum sorun yok

Bir yere varmaya çalışıyorum, partiler eleştirilirken veya karşılaştırma yapılırken 2002'de iktidar olmuş bir partiyle taaaa 1950-60'larda iktidar olanlar karşılaştırılıyor, fi tarihler, oysa burda şu an Seçmen olarak söz almış üyelerin yaş ortalaması 20 ila 40 arasıdır.
Yağ kuyruklarını bilmezler, sebeplerini de bilmezler, 2002'de AKP iktidarı CHP'den AP'den devralmadı, 2002'ye kadar tüp kuyruğu yaşanmış gibi anlatılıyor, oysa 80 darbesi sonrası 2 dönem ANAP iktidar oldu, sonrasında DYP, MHP, DSP RP gibi partiler iktidara geldi, AKP ve CHP kıyaslaması yapabilmek için AKP'nin iktidarı CHP'den devralmış olması gerekir.
Bu arada o kuyruklar çıkan global bir kriz yüzünden yaşanmıştır, sadece biz değil İngilizler Fransızlar, Amerikalılarda kuyruklarda beklediler, incelesinler o Dönemleri, mum Işığında çalışan İngiliz memurları, Amerika'daki benzin istasyonlarının halini.
O zaman sitede baya bizlerden büyük ablalarımız vardır onlar gelsinler anlatsınlar bizlere beni bilirisin ben daha dünkü çocuğum abla yani bizim türkler değil herkes yaşamış diyorsun her yerde yaşanmış bbunlar demekki tabi hala bazı yerlerde de yaşanmaktada ....

Diğer msjımı atlamışsın sanırım ben böyle olduğunu biliyorum ve soran arkadaşa ikinci msj da açıkladım neyse aynı şeyi düşünüyoruz ben olandan memnunum

Müslümanım diyip sarayda yaşayan birine oy vermeyeceğim kesin.

Açlıktan bebek ölen bir ülkede (annesi çocuğuna şekerli su iciriyordu hatırlarsınız), sarayda saltanat sürene oy vermek insanlıktan çıkmaktır.

Hani bir lokma bir hırka ?? Hani?

Akp kazanmasın diye bile bile HDP ye oy vermek vatan hainliğidir namertliktir bu güzelim vatanıma düşmanlıktır. Onca şehidin kanının ellerinize bulaşmasıdır. Gün gelir o şehitler den biri kardeşiniz abiniz oğlunuz olabilir.Allah korusun
akp'nin ne farkı var hanım abla onlar oturmuyormydu terörist başıyla? tonlarca mayın döşenirken her şeyden haber alan insanlar nasıl olduda onu görmedi aaaaa çok şaşırtıcı gözden kaçmıştır...

yanlış olan şu Asgari Ücreti özel sektör belirlemez. Devlet bir taban fiyat koyar ve o taban aşağı doğru esnemez, bunun aksine uymamak bir suçtur ve cezalandırılır. evet Devlet de kafasına göre belirlemez ancak o teoride olan söylemdir, pratikte olan Bakanlığın bir ücret belirlemesi ve bunu Komisyon üyelerinin görüşüne sunması, görüşmeler sonucu üç aşağı beş yukarı bir ücret belirlenmesidir.

Marilyn harikasiniz valla millet burda kafa göz dalmış birbirine ama sizin gündem başka :))) olması gereken bu tabii..

ya bu insanlarin gozleri kor olmus vatan gitcek elden kacinci yuzyildayiz yok onu yaptilar bunu yaptilar olan seyleri gormuyomusunuz bu insanlar kendi menfaatleri icin calistilar calismaya devam edicekler sayenizde millet uzayda neler le ugrasiyo birakinda olaun bu imkanlar bizim ulkemiz geride bile kaldi . zihniyet olarak geriye gidyoruz hatta

ama onların oğlu asla olmaz çünkü onların oğlu askerlik yapmıyor oh ne ala. bizdemi saraya taşınsak evlatlarımız onun gibi kaçsa

Yaparım Kazen, kulaktan dolma değil, elle tutulur siyaset konuşulsun.
peekiii abla zihniyet ne olacak

98 yılındaki zihniyet ile şimdi iktidar olmaya çalışan zihniyet aynı zihniyet değil mi ?

Back