• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Bir yere varmaya çalışıyorum, partiler eleştirilirken veya karşılaştırma yapılırken 2002'de iktidar olmuş bir partiyle taaaa 1950-60'larda iktidar olanlar karşılaştırılıyor, fi tarihler, oysa burda şu an Seçmen olarak söz almış üyelerin yaş ortalaması 20 ila 40 arasıdır.
Yağ kuyruklarını bilmezler, sebeplerini de bilmezler, 2002'de AKP iktidarı CHP'den AP'den devralmadı, 2002'ye kadar tüp kuyruğu yaşanmış gibi anlatılıyor, oysa 80 darbesi sonrası 2 dönem ANAP iktidar oldu, sonrasında DYP, MHP, DSP RP gibi partiler iktidara geldi, AKP ve CHP kıyaslaması yapabilmek için AKP'nin iktidarı CHP'den devralmış olması gerekir.
Bu arada o kuyruklar çıkan global bir kriz yüzünden yaşanmıştır, sadece biz değil İngilizler Fransızlar, Amerikalılarda kuyruklarda beklediler, incelesinler o Dönemleri, mum Işığında çalışan İngiliz memurları, Amerika'daki benzin istasyonlarının halini.
Yıldızlı beğeni şuraya iliştirelim *

ya şu kuyruk muhabbeti sıktı artık aynı mantıkla 29 Buhranı'nı yaşayan Amerikalıların Cumhuriyetçilere o zamandan beri asla oy vermemiş olması lazım ki o zamandan beri kaç başkan çıkardıklarını aramaya üşendim şimdi.

Allahım buraya cevap yazmaya çalışsan da olmaz .. Mümkün değil .. Sizin verdiğiniz partinin oyunu sorgulayacaklar aklınca aşalamaya çalıacaklar bilgisi olmadan araştırmadan bilmeden siyaset konuşmaya çalışıyorlar gündem ağızları yeter ki 1-2 laf versin evirip çevirip yaylar .

deminden beri yazip duruyorum, ha bu yazdiklarim niye akpye oy verecegimin degil,niye chpye oy vermeyecegimin cevabidir.
bos yere akp uzerinden atiflar yapmayin.

Ya ülkenin yarısının verdiği oyu siz nasıl sorgularsınız ülkenin ayrısı mı akılsız .. Bu nasıl bir düşünce. Herkes geri bir siz ileri . Yapmayın Allah aşkına !

Marilyn harikasiniz valla millet burda kafa göz dalmış birbirine ama sizin gündem başka :))) olması gereken bu tabii..
vallaha nickimikim7 içim şişti yahu, çeşme başına döndü forum, analar bacılar, koyunlar, ayyaşlar havada uçuşuyor. tamam ayrı fikirlerdeyiz de ayıp yahu. biz eğitimli kadınlar doğru düzgün siyaset tartışamayacaksak sokaktaki adam eline satır sopa alıp birilerini dövdüğünde ne olacak bu memleket dememek lazım.

eğer doğum tarihinizi doğru yazdıysanız KK'ya, bu teknik olarak mümkün değil veya sizi 2 yaşınızda tüp almaya yollamışlar.
Oraya ne yazdım hatırlamıyorum muhtemelen doğru yazmışımdır 1977 doğumluyum 2 değil 10 yaşlarımda çokkkk tüp bekledim bunda çok samimiyim

peekiii abla zihniyet ne olacak

98 yılındaki zihniyet ile şimdi iktidar olmaya çalışan zihniyet aynı zihniyet değil mi ?
Insanlar değişir lamelif, Cumhurbaşkanı'nın Belediye başkanı olduğu zamanki düşünceleriyle, şimdiki düşünceleri bir mi? Ki bilirsin rahmetli Erbakan hocanın talebesidir, o günkü söylemleriyle bugünküleri karşılaştır istersen.

O değil de savaş çıksa bilal askere gitcek mi? Gitmez. Sizin cocuklariniz gider. Bilal de yurtdisinda sefa sürer.
Hem Gitse bile Kendini vurur la o :)))

Atatürk Başkomutandı. Dahi bir Askerdi. Tayyip attan düştü. Ata bile binemiyor lan adam. Bir de Başkomutan sıfatıyla savaşa mı katılacak..ay guleyim bari. Ahahahahahaha

Akp den öncesinide biliyorum.yokluk sefillik insan yerine konulmayışımız hastanelerde azarlanmamız ilaç kuyruğunda akşamı etmemiz .çocuklarımıza bayramlık alabilirsek şükredErdik. Şimdi hergün kıyafet alabiliyoruz. Ben bir işçi kızıyım babam karnı mızı doyuramıyom diye ağlardı şimdiki işçilerin evi son model eşyalarla dolu bir değil iki arabası var .nankörlük yapamam diğer partilerin döneminide gördüm.şimdide bol keseden atıyorlar vatanımı seviyorum ve beni milletimi soyu Türk olmayan birilerinin elinde oyuncak olmasını istemiyorum bu yüzden de sonuna kadar akp

Atacaksanız da destekli atın lütfen.
Yok artık.

O değil de savaş çıksa bilal askere gitcek mi? Gitmez. Sizin cocuklariniz gider. Bilal de yurtdisinda sefa sürer.
Hem Gitse bile Kendini vurur la o :)))

Atatürk Başkomutandı. Dahi bir Askerdi. Tayyip attan düştü. Ata bile binemiyor lan adam. Bir de Başkomutan sıfatıyla savaşa mı katılacak..ay guleyim bari. Ahahahahahaha
ne yazıkki insanlar vatan sağolsun derken o babam sağolsun diyor... Düşünsene adamın oğlu şehit olmuş feryat ediyor ve bir karaktersiz ona gidip karaktersiz diyor. Vay halinize ya yazık vallaha yazık

Back