• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Akp den öncesinide biliyorum.yokluk sefillik insan yerine konulmayışımız hastanelerde azarlanmamız ilaç kuyruğunda akşamı etmemiz .çocuklarımıza bayramlık alabilirsek şükredErdik. Şimdi hergün kıyafet alabiliyoruz. Ben bir işçi kızıyım babam karnı mızı doyuramıyom diye ağlardı şimdiki işçilerin evi son model eşyalarla dolu bir değil iki arabası var .nankörlük yapamam diğer partilerin döneminide gördüm.şimdide bol keseden atıyorlar vatanımı seviyorum ve beni milletimi soyu Türk olmayan birilerinin elinde oyuncak olmasını istemiyorum bu yüzden de sonuna kadar akp

Çok özür dilerim sevgili hanımlar, ciddi ciddi birşey soracağım.
Yağ, ekmek, tüp kuyrukları kaç yılındaydı? Ürünlerin karaborsa satıldığı zamanlar hangi yıldı?
Anne, babalarınız değil, sizin yağ, tüp kuyruğu bekleme anılarınızı istiyorum.
Benim çocukluğuma denk geliyo az tüp beklemedim

Peki dediğiniz gibi olsun.Ben de karşıyım buna bilginiz olsun.İnsan dininin gereklerini özgürce yaşabilmeli.Bugünse aynısı karşı tarafa yapılıyor hatta çok daha kötüsü.Emin olun ki sizin bahsettiğiniz dönemde ve onun öncesinde tüm insanlara aşırı baskı uygulanmış olsaydı bu parti kitlesi şimdiye bu kadar büyüyüp yol alamazdı.Peki siz nasıl kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyin başkasına yapılmasına onay veriyorsunuz ? Sonuçta bunu sizin annenize yapanlar biz değildik değil mi?
Şimdiye bakınca aslında onları haklı çıkarmış oluyorsunuz biliyor musunuz? Devleti tek bir adamın eline teslim ediyorsunuz ne yaptığınızın farkında değilsiznz sanırım...Sizin ağzınıza bir parmak bal çalıp istedikleri gibi at koşturuyorlar.Ama siz derseniz ki ben dinimi yaşıyabileyimde ortalık yansın neler döndüğü beni ilgilendirmiyor.Bu da oldukça ironik...
once benim mesajlarimi okuyun sonra bu benzetmeleri yaparsiniz.
hayir efendim daha kotusu yapilmiyor. bana orneklerle gelin.
ki ben zaten sirf dinimi rahat yasayayim diye bu partiye hic oy vermedim.
versem de kinanamazdim kendi secimim olurdu.
bu parti nasil yukseldi diyorsunuz?
kapatma davalarini, e muhtirayi, abdullah gulun cumhurbaskani secilmemesi icin(basortulu first lady korkusu) olanlari falan hep unuttunuz sanirim.
bas ortusunun universitede serbest birakilip chp tarafindan kararin geri alindigini falan.
akp bunlari ozgur birakti diye bunlar hep ozgurmus gibi geliyor size.
basortusu takarken goren ogretmenlerimden aldigim kirik notlari isittigim hakaretleri ve sinif icinde rendcide edildigimi ben bilirim.
YINE DE BEN ESITLIK taraftariyim.
malesef ki oyle bir parti yok!
bu sebeple simdiye kadar hic oy vermedim.

İkinci Dünya Savaşı yıllarındaydı bunlar.
Ama bazı zekası bilalinkine benzeyenler sanki 1990lı yıllarda ekmek kuyruğundaymışız gibi yazıyor.

İşte bunlar gidip hırsıza oy veriyor. Sonra da "kabataş'ta türbanlı bacıma saldırdılar" yalanina inanıyor. Yalancıya oy veriyor.
hahahaha ikinci dünya savaşına çok güldüm:D:D çok haklısın kendisi çok yaşlı sanırım hatta ölümsüz düyebilirim

Akp den öncesinide biliyorum.yokluk sefillik insan yerine konulmayışımız hastanelerde azarlanmamız ilaç kuyruğunda akşamı etmemiz .çocuklarımıza bayramlık alabilirsek şükredErdik. Şimdi hergün kıyafet alabiliyoruz. Ben bir işçi kızıyım babam karnı mızı doyuramıyom diye ağlardı şimdiki işçilerin evi son model eşyalarla dolu bir değil iki arabası var .nankörlük yapamam diğer partilerin döneminide gördüm.şimdide bol keseden atıyorlar vatanımı seviyorum ve beni milletimi soyu Türk olmayan birilerinin elinde oyuncak olmasını istemiyorum bu yüzden de sonuna kadar akp
kusura bakmayın ama ben hiç evi son model eşyalarla dolu ve arabası olan bir işçi görmedim.

Allah askina konuyu başörtüsüne getirmeyin.

Abla diyonuz diyonuz öyle diyorsunuz ben şahsen kendi adıma hatırlamaıyorum tamam yaşanmıştır ama o zamnalar yaşandı diye illaki şimdidemi yaşayalım yıl olmuş 2015 bunumu istiyor bu halk yani bende bunu çok merak ediyorum...
Bir yere varmaya çalışıyorum, partiler eleştirilirken veya karşılaştırma yapılırken 2002'de iktidar olmuş bir partiyle taaaa 1950-60'larda iktidar olanlar karşılaştırılıyor, fi tarihler, oysa burda şu an Seçmen olarak söz almış üyelerin yaş ortalaması 20 ila 40 arasıdır.
Yağ kuyruklarını bilmezler, sebeplerini de bilmezler, 2002'de AKP iktidarı CHP'den AP'den devralmadı, 2002'ye kadar tüp kuyruğu yaşanmış gibi anlatılıyor, oysa 80 darbesi sonrası 2 dönem ANAP iktidar oldu, sonrasında DYP, MHP, DSP RP gibi partiler iktidara geldi, AKP ve CHP kıyaslaması yapabilmek için AKP'nin iktidarı CHP'den devralmış olması gerekir.
Bu arada o kuyruklar çıkan global bir kriz yüzünden yaşanmıştır, sadece biz değil İngilizler Fransızlar, Amerikalılarda kuyruklarda beklediler, incelesinler o Dönemleri, mum Işığında çalışan İngiliz memurları, Amerika'daki benzin istasyonlarının halini.

Bir yere varmaya çalışıyorum, partiler eleştirilirken veya karşılaştırma yapılırken 2002'de iktidar olmuş bir partiyle taaaa 1950-60'larda iktidar olanlar karşılaştırılıyor, fi tarihler, oysa burda şu an Seçmen olarak söz almış üyelerin yaş ortalaması 20 ila 40 arasıdır.
Yağ kuyruklarını bilmezler, sebeplerini de bilmezler, 2002'de AKP iktidarı CHP'den AP'den devralmadı, 2002'ye kadar tüp kuyruğu yaşanmış gibi anlatılıyor, oysa 80 darbesi sonrası 2 dönem ANAP iktidar oldu, sonrasında DYP, MHP, DSP RP gibi partiler iktidara geldi, AKP ve CHP kıyaslaması yapabilmek için AKP'nin iktidarı CHP'den devralmış olması gerekir.
Bu arada o kuyruklar çıkan global bir kriz yüzünden yaşanmıştır, sadece biz değil İngilizler Fransızlar, Amerikalılarda kuyruklarda beklediler, incelesinler o Dönemleri, mum Işığında çalışan İngiliz memurları, Amerika'daki benzin istasyonlarının halini.

ama sen çok fena yaptın şimdi :)

Back