• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Oraya ne yazdım hatırlamıyorum muhtemelen doğru yazmışımdır 1977 doğumluyum 2 değil 10 yaşlarımda çokkkk tüp bekledim bunda çok samimiyim

Tüpçü toptancıya sipariş vermeyi unutmuştur. Ondandir o.

Yoksa paranla gayet tüp alırdın seksenlerde doksanlarda.

Oraya ne yazdım hatırlamıyorum muhtemelen doğru yazmışımdır 1977 doğumluyum 2 değil 10 yaşlarımda çokkkk tüp bekledim bunda çok samimiyim
77 doğumluysanız 1983-84'te Turgut ÖZAL başbakan oldu, yurtdışından jean pantolon, malboro sigara bile geliyordu, serbestti, 87'de tüp kuyruğu yoktu, 72'liyim hatırlıyorum.

vallaha nickimikim7 içim şişti yahu, çeşme başına döndü forum, analar bacılar, koyunlar, ayyaşlar havada uçuşuyor. tamam ayrı fikirlerdeyiz de ayıp yahu. biz eğitimli kadınlar doğru düzgün siyaset tartışamayacaksak sokaktaki adam eline satır sopa alıp birilerini dövdüğünde ne olacak bu memleket dememek lazım.

Valla çok haklısın. Herşeyi geçtim kadınlar daha naif olmali. Derdini hakaret etmeden de anlatabilmeli. Hepimi anneyiz ya da anne adayiyiz. Önce kendimizi yetistirmezsek cocuklarimizi nasıl yetiştiririz? Ya da yetistirsigimiz çocuktan hayir gelir mi

Insanlar değişir lamelif, Cumhurbaşkanı'nın Belediye başkanı olduğu zamanki düşünceleriyle, şimdiki düşünceleri bir mi? bilirsiin rahmetli Erbakan hocanın talebesidir, o günkü söylemleriyle bugünküleri karşılaştır istersen.
buna inanmayı ne çok isterdim hala söylemlerinde islam düşmanlığını sezmesem

ilk icraatlerinin ne olacağını bilmesem

en basiti benim ben şu an hala kpss ile uğrasıyorsam

5 senelik öğretmen olacakken olamamışsam

sebebi bu zihniyetler

ben hep diyorum abla illede ak parti değil

ama yinede ak parti

Malesef herkesin kendi doğruları var kimse kimseyi ikna edemiyor.benim oyum akp ye .bugün tv de çıkıp birşey söyleyip ertesi gün tv ye çıkıp dün söylediğini unutup başka söyleyen birine oy veremem.çünki kendide inanmıyor söylediklerine. Söylediği herşey yalandan ibaret olduğu için.o partinin acil başkanını değiştirmesi gerekiyor

buna inanmayı ne çok isterdim hala söylemlerinde islam düşmanlığını sezmesem

ilk icraatlerinin ne olacağını bilmesem

en basiti benim ben şu an hala kpss ile uğrasıyorsam

5 senelik öğretmen olacakken olamamışsam

sebebi bu zihniyetler

ben hep diyorum abla illede ak parti değil

ama yinede ak parti
Bu arada belirteyim, ben herhangi bir partili değilim, bilmeyenler vardır, epey yeni üye katılmış Aramıza çünkü.
Kim iyi Çalışacak diye düşünürsem ona veririm oyumu.
Burdaki maksadım, hakaret ederek partileri, seçmenleri Aşağılama yerine nitelikli ve elle tutulur siyasi yorumlar görmek istemem.

77 doğumluysanız 1983-84'te Turgut ÖZAL başbakan oldu, yurtdışından jean pantolon, malboro sigara bile geliyordu, serbestti, 87'de tüp kuyruğu yoktu, 72'liyim hatırlıyorum.

Bence bu yağ tüp kuyruğu bir 50 sene daha tartışılır. Çünkü her secimden once ayni tazelikle yaşanıyor bu tartışma.

Benim fikrimce bayatladi artık 'kuyrukta bekleme' siyaseti.

sahte hesap patlaması olmuş görmeyeli. anketi bile batırıyor insanlar ya nelerle uğraşıyorlar hayret...

Back