• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Buraya 5 dakikadan fazla bakınca gözüm segirmeye başlıyor valla.
Nasıl bir inat bu anlamıyorum. Namaz kılıyor kuran okuyor diyorlar hala. Ya hu adam ülkenin anasını satmış hala ne diyorsunuz siz !
önemlı olan zaten sadece namazı kur'anı
ne amaçla ibadet, ibadetın gercek amacının ne oldugunun önemı yok ki..

Altın çağını yaşıyoruz hakikaten .
Hemde ne altın . Ülke güllük gulistanlik.
Annem haber actirmiyor mesela artık evde. O kadar iyi habere dayanamıyor kadin.
Yok kız sen yanlış gördüğündendir ne var ülkede oh ne güzel dert yok tasa yok şehit haberimi o hiç yok 400 vekil konuşumu açılmadı bile ne ülke satmasındsan bahsediyon sen...?

Çok özür dilerim sevgili hanımlar, ciddi ciddi birşey soracağım.
Yağ, ekmek, tüp kuyrukları kaç yılındaydı? Ürünlerin karaborsa satıldığı zamanlar hangi yıldı?
Anne, babalarınız değil, sizin yağ, tüp kuyruğu bekleme anılarınızı istiyorum.
Abla diyonuz diyonuz öyle diyorsunuz ben şahsen kendi adıma hatırlamaıyorum tamam yaşanmıştır ama o zamnalar yaşandı diye illaki şimdidemi yaşayalım yıl olmuş 2015 bunumu istiyor bu halk yani bende bunu çok merak ediyorum...

Ben kaba taslak yazdım insanları sıkmayım diye hangisi yanlış onu belirtirsen sevinirim
yanlış olan şu Asgari Ücreti özel sektör belirlemez. Devlet bir taban fiyat koyar ve o taban aşağı doğru esnemez, bunun aksine uymamak bir suçtur ve cezalandırılır. evet Devlet de kafasına göre belirlemez ancak o teoride olan söylemdir, pratikte olan Bakanlığın bir ücret belirlemesi ve bunu Komisyon üyelerinin görüşüne sunması, görüşmeler sonucu üç aşağı beş yukarı bir ücret belirlenmesidir.

Altın çağını yaşıyoruz hakikaten .
Hemde ne altın . Ülke güllük gulistanlik.
Annem haber actirmiyor mesela artık evde. O kadar iyi habere dayanamıyor kadin.
Annene çok geçmiş olsun aynısı bizim evde de mevcut mümkünde ben hiç açmamaya çalışıyorum haberleri

Çok özür dilerim sevgili hanımlar, ciddi ciddi birşey soracağım.
Yağ, ekmek, tüp kuyrukları kaç yılındaydı? Ürünlerin karaborsa satıldığı zamanlar hangi yıldı?
Anne, babalarınız değil, sizin yağ, tüp kuyruğu bekleme anılarınızı istiyorum.
İkinci Dünya Savaşı yıllarındaydı bunlar.
Ama bazı zekası bilalinkine benzeyenler sanki 1990lı yıllarda ekmek kuyruğundaymışız gibi yazıyor.

İşte bunlar gidip hırsıza oy veriyor. Sonra da "kabataş'ta türbanlı bacıma saldırdılar" yalanina inanıyor. Yalancıya oy veriyor.

Üyelere dalmak serbest, tabii kendinize yakıştırıyorsanız :KK14:
hmmm kendime değil ablacım onlara yakıştıracaklarım varda yok yok yapmayacam dayanacam duracam

................................

inşALLAH :KK66:

ülkemde insanlar aç,
ülkemde çocuklar okuyamıyor,
ülkemde her gün şehit haberi alıyorum,
ülkemde şehit babasına saygı yok,
ülkemde istiklal marşı bilmeyen adamlar var,
ülkemde analar ağlıyor,
ülkemde bissürü yol yapılıyor ama altına tonlarca mayın döşeniyor.
CANIM ÜLKEM
şimdi kime oy versem?

Back