- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
20 yasindasiniz yanlis yazmadiysaniz.bizim buyuklerimizde hep gitmis bitek kurani sizmi ogreniyosunuz ama jandarma filan gelmemis bende gittim kucukken yine gelmedi :)
siz kucukken iktidarda akp vardi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 yasindasiniz yanlis yazmadiysaniz.bizim buyuklerimizde hep gitmis bitek kurani sizmi ogreniyosunuz ama jandarma filan gelmemis bende gittim kucukken yine gelmedi :)
Müslümanlıkta tanrı diye bişey yok benim Allahım var Kuranı Kerim Arapça indirilmiş bunu değiştirmek kimin haddineTanrı Allahın Türkçesidir, ayrıca biz arap değiliz
Ne olmuş buralara yaEses07 sende gel kız oyunu lütfen kullan kullanmadıysan canım
Selam kızlar nasıl gidiyor siyaset işleri![]()
tamam sizde haklisinizda sole bi konu acayim onlar her sucu islerken hicbise olmuyo biz burda yorum yapinca dogrulari soleyince nden savcilik makamona gidiyo onlar dokunulmazlar biz halk vay halimize ozgurlugumuz bence bu bizim ozgurlugumuzu aliyolar elimizdenSiyasi lider veya partilere hakaret, karalama ceza sebebidir bu bölümde, üyelerin birbirine söyledikleriyse ban sebebi olmaktan çıktı ama sadece bu bölümde böyle, kişisel hakaretlerde Savcılık makamına gidilir, dilekçe verilir.
Ama siyasi partiler, parti liderleri, Cumhurbaşkanı, Başbakan, Atatürk, TBMM,devletin kurum ve kuruluşlarına hakaret, Aşağılama, karalama yasalara göre suç, bu yüzden burda da yasak![]()
Orasını ben bilemem, yasalar ne derse o.tamam sizde haklisinizda sole bi konu acayim onlar her sucu islerken hicbise olmuyo biz burda yorum yapinca dogrulari soleyince nden savcilik makamona gidiyo onlar dokunulmazlar biz halk vay halimize ozgurlugumuz bence bu bizim ozgurlugumuzu aliyolar elimizden
bi devlet hastanesine gidiyorum 35 lira para vererek cikiyorum eczaneden ve daha fazla kacinci yuz yilda yasiyoruz arkadasim ayrica ulke nin okadar borcu varki bunlar nasil odencek kimse dusunmuyo ayrica ulke satildi nereye gitti bu paralar hoc dusundunmuburasi atatürke saygisizlik yapilcak bi yer diil.dikkatli konusalim lutfen. atamizi karistirmadan bugunki devlet adamlarini konusalim. kilicdaroglunun yaptiklarindan bahsedin.yada pardon yapamadiklarindan. bi de hükümetin bu turkiyeye kazandirdiklarindan.yollari sokak dolusu copleri herseyin kara borsadan satildigi o gunleri konusalim. tüp yok gaz yok ekmek yokkkk. hastanelerde kuyruk var cile var.ya simdi nasil turkiye.enflasyonmus issizlikmis hepsi tirı vırı.gercekci olun biraz. yillardir cocugumuz olsun diye tedavi goruyorum ve 5 kurus harcamiyorum. tüp bebek bile 3 denemeye cikti.ve daha sayamayacagim bir surü seyyyyy
İnşallah hayırlısı bakalım...Kullandım. .
Ülkemiz için iyi olann kazansın. .
Şu konularda işiniz çok zor Mune kolay gelsin tek tek ince eleyip sık dokumak . Herkese mesaj geliyor konu için konu konuyu açıyor tahrik oluyoruz ve baaaamm !Orasını ben bilemem, yasalar ne derse o.
Bakınız yasa: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...alara-gore-suc-kapsamina-giren-haller.658251/
Peki dediğiniz gibi olsun.Ben de karşıyım buna bilginiz olsun.İnsan dininin gereklerini özgürce yaşabilmeli.Bugünse aynısı karşı tarafa yapılıyor hatta çok daha kötüsü.Emin olun ki sizin bahsettiğiniz dönemde ve onun öncesinde tüm insanlara aşırı baskı uygulanmış olsaydı bu parti kitlesi şimdiye bu kadar büyüyüp yol alamazdı.Peki siz nasıl kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyin başkasına yapılmasına nasıl onay veriyorsunuz ? Sonuçta bunu sizin annenize yapanlar biz değildik değil mi?arkadasim biz 8-10 yasindayken jandarma geldi kuran kursumuza hem de imam di kursu veren. o sene izin cikmamisti kurs icin.
cuma sohbetlerine giden annemi karakola cektiler. siz neden bahsediyorsunuz?
sizde haklisiniz ben sadce fikrmi beyan ettimOrasını ben bilemem, yasalar ne derse o.
Bakınız yasa: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...alara-gore-suc-kapsamina-giren-haller.658251/
Ben kaba taslak yazdım insanları sıkmayım diye hangisi yanlış onu belirtirsen sevinirimyanlış biliyorsunuz Asgari Ücreti kimler beliryor biliyor musunuz:
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından 2 temsilci, TÜİK temsilcisi, Kalkınma Bakanlığı temsilcisi ve Hazine Müsteşarlığı temsilcisi,
-Bünyesinde en çok işçiyi bulunduran en üst işçi kuruluşunun değişik işkolları için seçeceği beş temsilci,
-Bünyesinde en çok işvereni bulunduran işveren kuruluşunun değişik işkolları için seçeceği beş temsilci
olmak üzere 15 üyeden oluşur.
lütfen sağdan soldan öğrendiğiniz yalan yanlış bilgilerle insanların aklını bulandırmayın.
o kadar çok istiyosan strateji yapmayı başka partiye ver terörist olduğunu bile bile gidip de hdp ye oy veren elbette haindir.Normalde Chp'ye oy vermeyi planlıyorum ancak seçime yaklaşırken Hdp'nin baraj altında kaldığını görürsem gider Hdp'ye oy veririm, daha önce de belirttiğim gibi. Akp'nin tek başına iktidar olması benim açımdan en kötü senaryo, stratejik ilerleyeceğim bu nedenle. İster vatan haini ilan edin, ister Pkk'lı deyin bence bunun adı akılcılık.
Ben yıllardır devlet hastanesinde 1 kuruş verdiğimi hatırlamıyorumbi devlet hastanesine gidiyorum 35 lira para vererek cikiyorum eczaneden ve daha fazla kacinci yuz yilda yasiyoruz arkadasim ayrica ulke nin okadar borcu varki bunlar nasil odencek kimse dusunmuyo ayrica ulke satildi nereye gitti bu paralar hoc dusundunmu
Yok kız sen yanlış gördüğündendir ne var ülkede oh ne güzel dert yok tasa yok şehit haberimi o hiç yok 400 vekil konuşumu açılmadı bile ne ülke satmasındsan bahsediyon sen...?Buraya 5 dakikadan fazla bakınca gözüm segirmeye başlıyor valla.
Nasıl bir inat bu anlamıyorum. Namaz kılıyor kuran okuyor diyorlar hala. Ya hu adam ülkenin anasını satmış hala ne diyorsunuz siz !