- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu başlıktaki hiç bir yoruma ban yok sanırım ondan bu:)benımde cok tartısmalarım oldu
ama bu tarz kelımelerım olmadı hiç.
Senin o destekledigin partinin gandisi hirsizlik yaparak sskyi batirdi dahadami gormuyorsunuz ne chp ne mhp nede hdp (AKP) bunuda boyle bilin zaten akli olan insan diger 3 gerekdiz partiye oy vermez akp tek basina iktidar olacak cok yakinda goreceksiniz
kişiye hakarette yokmus.bu başlıktaki hiç bir yoruma ban yok sanırım ondan bu:)
Guldum bak buna. Dagdan inmis gelmis baris diyor. Sonra da inadina zilgit diyo. Yapma Allah askina. Dagda ki ne mi inanacaz.Ya korsunuz ya akilsiz ya da terorist. Sanirim hepsisiniz. Daha da cevap vermiyorum. Site kurallari geregi.
Kazen beni bu tartışmanın ortasına sen çektin ben kendi halimde takılıyordum banlamak yok umarım
Sen öyle bil, seni iknaya uğraşamayacağızOrtada bir ayrim yok ki. Ikisi de ayni topluluk
Birisi yenen kırmızı etlere, baklavalara müdahale etmeli diyosunValla gülmeyin ama ben Canan Karatayı mecliste görmek isterdim
Lise Matematik öğretmenim çok sağlam bir sosyalisttir, meclisi bırakın Eğitim bakanlığına layık gördüğüm bir kişi...
Valla Osman Pamukoglu'nu gormeyi cok isterim.Valla gülmeyin ama ben Canan Karatayı mecliste görmek isterdim
İkisi ayrımı bence aynı uzantısı yani demokratik kapısı diyelimHdp ile pkk ayrimini yapamiyosun sanırım sen
Cezalar gelse iyi olur aslındabu başlıktaki hiç bir yoruma ban yok sanırım ondan bu:)
Hıı tmm çok sevindim ozaman:)))bu bölümde site kuralları geçerli değil.
farkını anlatsana ya biz hiç bi fark göremiyoruz..
bizimmi politik anlayışımız eksik seninmi bilemedim..
şaka yapıyo olmalısın bence kürt vatandaşlarıda hiç iyi temsil edemiyo umarım onunda farkındasındır..
Akp seçmeni değilim ama koyun cahil diyerek kimseyi aşağılayamazsınız.
Onlar da size karşılık verince terblyesizleşme diyemezsiniz.
Herkesin bir oyu var ve herkes kendi penceresinden haklı oyunu kullanırken.
Lütfen ortamı germeyelim artık.
Aklın olan insan hırsız a oy vermzSenin o destekledigin partinin gandisi hirsizlik yaparak sskyi batirdi dahadami gormuyorsunuz ne chp ne mhp nede hdp (AKP) bunuda boyle bilin zaten akli olan insan diger 3 gerekdiz partiye oy vermez akp tek basina iktidar olacak cok yakinda goreceksiniz
nasıl batırmış SSK'yı bir anlatsanaSenin o destekledigin partinin gandisi hirsizlik yaparak sskyi batirdi dahadami gormuyorsunuz