• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Senin o destekledigin partinin gandisi hirsizlik yaparak sskyi batirdi dahadami gormuyorsunuz ne chp ne mhp nede hdp (AKP) bunuda boyle bilin zaten akli olan insan diger 3 gerekdiz partiye oy vermez akp tek basina iktidar olacak cok yakinda goreceksiniz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Ayakkabı kutularını gördük rahat ol, savcı polis birakmadılar ortada olayı soruşturacak, Ergenekon için türkiyede herkes yargılanabilir diyen adam oğlunu ifadeye bile yollamadı bende tanımıyorum o zaman bu ülkenin mahkemelerini

1 oy ne yapar demeyin. 1 oy 1 oydur. Lütfen vatandaşlık görevimizi yerine grtirip oyumuzu kullanalım. Ülkemiz için geleceğimiz için gelecek nesillere yaşanabilir bir Türkiye bırakmak için...

Lise Matematik öğretmenim çok sağlam bir sosyalisttir, meclisi bırakın Eğitim bakanlığına layık gördüğüm bir kişi...

Bence de eğitim en büyük sıkıntı,kesinlikle eğitimde fırsat eşitliği sağlanmalı bunu da en iyi bir sosyalist yapar sanırım iyi olurmuş mecliste olsa

farkını anlatsana ya biz hiç bi fark göremiyoruz..
bizimmi politik anlayışımız eksik seninmi bilemedim..
şaka yapıyo olmalısın bence kürt vatandaşlarıda hiç iyi temsil edemiyo umarım onunda farkındasındır..

Senin dediğin olsun ne desem anlamiyacaksin sonuç olarak

Akp seçmeni değilim ama koyun cahil diyerek kimseyi aşağılayamazsınız.
Onlar da size karşılık verince terblyesizleşme diyemezsiniz.
Herkesin bir oyu var ve herkes kendi penceresinden haklı oyunu kullanırken.
Lütfen ortamı germeyelim artık.

Çok teşekkür ederim hayyal.

Herkes birbirine göre vatan haini, birbirimizin yüzüne bakacak halimiz kalmayacak 3 5 seneye kadar

Senin o destekledigin partinin gandisi hirsizlik yaparak sskyi batirdi dahadami gormuyorsunuz ne chp ne mhp nede hdp (AKP) bunuda boyle bilin zaten akli olan insan diger 3 gerekdiz partiye oy vermez akp tek basina iktidar olacak cok yakinda goreceksiniz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Aklın olan insan hırsız a oy vermz

Back