• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Barış barış diye bagiran bi adam mı pkk oluyo şimdi .
Asıl terörist ülkenin başındaki tatlım
Guldum bak buna. Dagdan inmis gelmis baris diyor. Sonra da inadina zilgit diyo. Yapma Allah askina. Dagda ki ne mi inanacaz.Ya korsunuz ya akilsiz ya da terorist. Sanirim hepsisiniz. Daha da cevap vermiyorum. Site kurallari geregi.

cetemisiniz siz ya burada..genel anlamda koyun surusu diyorum,resmen bana kufur ediyorseviyesiz arkadasin,sende destek cikiyorsun.. cevap vermeyecegimmi sandiniz

Sen iyi misin? Nedir bu gerginliğin anlamadim. Gelip buraya koyun sürüsü diyen sensin üstüne bir de sinirlenen de sensin. Hadi yavrum bi yoga yap da çakralarin açılsın hadi

Tabiki Atatürk'ün kurduğu parti CHP'ye vereceğim oyumu. En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Allah'ıma çok şükür hırsızın yolsuzun yanında değilim, vicdan sahibi bir Türk vatandaşıyım. En Büyük TÜRKİYE
Senin o destekledigin partinin gandisi hirsizlik yaparak sskyi batirdi dahadami gormuyorsunuz ne chp ne mhp nede hdp (AKP) bunuda boyle bilin zaten akli olan insan diger 3 gerekdiz partiye oy vermez akp tek basina iktidar olacak cok yakinda goreceksiniz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Normalde Chp'ye oy vermeyi planlıyorum ancak seçime yaklaşırken Hdp'nin baraj altında kaldığını görürsem gider Hdp'ye oy veririm, daha önce de belirttiğim gibi. Akp'nin tek başına iktidar olması benim açımdan en kötü senaryo, stratejik ilerleyeceğim bu nedenle. İster vatan haini ilan edin, ister Pkk'lı deyin bence bunun adı akılcılık.
O senaryoda halinden memnun deilsin galiba ... Sana burda şu yazdıkların nankörce adice cümlelerin üzerine ağzının payını verebilecek o kadar cevval hanımlar olduğunu biliyorum ve görüyorun da ama sana inanki tenezzül etmiolardır benim gibi bişeyler açıklamaya.. anca mabatlarıyla gülüolardır bundan emin ol ükle takozu.

Sen iyi misin? Nedir bu gerginliğin anlamadim. Gelip buraya koyun sürüsü diyen sensin üstüne bir de sinirlenen de sensin. Hadi yavrum bi yoga yap da çakralarin açılsın hadi
Uff ugrasamiyacagim ya,zaten yanlis anlamissiniz

Kazen beni bu tartışmanın ortasına sen çektin ben kendi halimde takılıyordum banlamak yok umarım

Çok cazip gelecek bir tatildi , sırf oy vermek için 1400 km uzaktaki evime gitmiyorum.
Umarım bu sefer verilen oylar bir işe yarar.

Back