• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
2 kere konuya girdim enngellendim rahat rahat ofade edemiyoruZKI kendimizi y engellenmiceksek yorum yapalim (kufur filan etmemistim )

Ben akp ye başından beri vermiyorum yine vermeyeceğim mhp de belki birsey yapamıyor sesini iyi bir şekilde duyuramıyor ama yinede oyum mhp ye olacak Erdoğan a güvenmiyorum

Tabiki mustafa kemal atatürk'ün partisi olan chp ye vereceğim. Bugün bu şekilde rahat yaşayabiliyorsak, istediğimizi giyip rahatça yuruyebiliyorsak araba kullanabiliyorsak erkeklerle eşit haklara sahipsek oy kullanabiliyorsak bunların hepsi Atatürk'ün sayesinde Cumhuriyet rejiminin sayesinde. Ben bir çağdaş Cumhuriyet kadını olarak mustafa kemal Atatürk'ün açtığı yolda ilim ve bilim eşliğinde ogrencilerimi yetistiriyorum tarihini öğretiyorum. Turkiye Cumhuriyeti nin yönetim şekli Cumhuriyettir ve bunu asla kimse değiştiremeyecektir En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Senin dediğin olsun ne desem anlamiyacaksin sonuç olarak[/QU
neden anlamıyom belki saygı duyarım...
bizim bilmediğimiz senin bildiğin farklı bir şey varsa lütfen anlat..
siyaset fikir farklılıklarını kabul ettirmektir..
gerçi mümkün değil HDp benim bildiğim kürt vatandaşları temsil etmekten daha farklı bir siyaset sergiliyo..
sonra doğu karışıyo hooop doğuda maf oldu terörden yazık değilmi oranın vatandaşı bile huzursuzz.. hangi barış?
bizim bilmediğimiz senin bildiğin bir şey varsa lütfen paylaş

Bir de suna dikkat ettim mesela bir chp li baraj engeli olmasa hepara veririm diyo yani sağ bir partiye,ben de dahilim buna ama bağımsız aday oldu paşa ben Batman'da yaşıyorum

Ama bir sağcı kessen sol bir partiye oy vermiyor derdinin dermanı olsa vermiyor arkadaş,ülkeyi 60 yıldır sağ partiler yönetiyor ortada işte hersey

Ama sana bazi seyleri savcılık ogretecek. Klavye kahramanligi yapmak kolay da kapina polis dayaninca aslında kolay olmadığını da anlayacaksin.
Ne bu tehditler herks özgürce düşüncesini soylw bilir . Hoşuna gitmiyosa gormezden gelmeyi dene

Farkındaysanıız artıık nereye bölüneceğimizii şaşırdıık ! Pkk,suriye,ortadoğu,içimizdekii çatışmalar ve daha neler neler.. Gün geçtikçe batıyoruz da batıyoruz. Aydınlık bir geleceği bırakın ben 2023 için Türkiye'nin geleceğini dahi göremiyorum. Kii ülke içindekii sorunlarımızda cabasıı. Bir ülkenin kalkınmasını sağlayacak,güçlendirecek en önemli şeyler askeri güçten ziyade bilimdir,ilimdir bence. Bu da ancak eğitimle sağlanır. Eğitimi günden güne ' nasıl daha kötüleştirebiliriz,nasıl daha cahil ve sorgulamaktan aciz bir nesil yetiştirebiliriz' mantığıyla her gün değiştiriyorlar. Dün sevgili bakanımız çıkmış açık uçlu sorulardan üniversite sınavıı diyor :stop: Bu bildiğiniz adaletsiz değil midiir !!

Ne demek nickim, sevmiyorum böyle elitist tavırları, küçük görmeleri...
Kimse bir partiye oy verdi diye profesör değil, bir diğeri de cahil, milliyetçi veyahut terörist değil.

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Keşke herkes senin gibi düşünse.

Back