• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Sadece eğitim ne hale geldi yaa yazık acıyorum bebelere, çocuğumu yedirmicem bu sisteme yazı bile yazamıyo garipler, yazabilen sonradan kendi yazısını okuyamıyo, LYS sbs teok falan bar ne ben yetisemiuorum artık sisteme

Ne bu tehditler herks özgürce düşüncesini soylw bilir . Hoşuna gitmiyosa gormezden gelmeyi dene

Senin sanırım yasalardan haberin yok. Kimsenin herhangi birine terörist demeye hakki yok. Sen bu sitede hakarete varan yorumlar yapanin kapisina polis dayandigini duymadin mi? Daha geçenlerde kazen bahsetti savciligin bir çok uyenin adresini istediginden.

Ayrıca hep görmezlikten geliyordum ama bu sefer öyle olmayacak.

Bir de suna dikkat ettim mesela bir chp li baraj engeli olmasa hepara veririm diyo yani sağ bir partiye,ben de dahilim buna ama bağımsız aday oldu paşa ben Batman'da yaşıyorum

Ama bir sağcı kessen sol bir partiye oy vermiyor derdinin dermanı olsa vermiyor arkadaş,ülkeyi 60 yıldır sağ partiler yönetiyor ortada işte hersey

Osman Pamukoğlu hayran olduğum bir adam.
Adam gibi adam.
Aslında sayımız hiç az değil ama şu baraj olayı korkusu bizi yıldıran.
Bir gün inşallah %10 Baraj kalkınca gönül rahatlığı ile paşama oyumu kullancam. En Büyük TÜRKİYE

KK anketinin şu haliyle haziran seçiminden hiç farkı yok aynı anket şirketlerinin de bu yönde olduğu gibi.
Olan boşa harcanan 2 milyon liraya(yanlış hatırlamıyorsam) olacak....

Senin sanırım yasalardan haberin yok. Kimsenin herhangi birine terörist demeye hakki yok. Sen bu sitede hakarete varan yorumlar yapanin kapisina polis dayandigini duymadin mi? Daha geçenlerde kazen bahsetti savciligin bir çok uyenin adresini istediginden.
Kazen kim ?

Tabi ki MHP soru mu bu şimdi ?
1 Kasımda TBMM de temizlik var
Son olarak MHP yi üçüncü sıraya taşımalısınız.
Bir anket yapıyorsunuz SONUCA UYGUN SIRALAYIN
MHP SİZİN ANKETİNİZDE ÜÇÜNCÜ 1 KASIM DA DA BİRİNCİ OLACAK ALLAH'IN İZNİYLE

burda herkese hakaret ediliyo ama anlamadigim neden tayyip beye hakaret edildiginde engelleme oluyo bunu cevaplarmisiniz

Akplilerin HDP için terörist demesi de çok ilginç hee, dağdan ovaya inin siyaset yapın çağrısı kimden geldi, akabinde Habur rezilliği, ne zaman oldu bu işler Oslo görüşmeleri falan, sayın Öcalan falan kimin lafı, şaka mısınız

Tabi ki MHP soru mu bu şimdi ?
1 Kasımda TBMM de temizlik var
Son olarak MHP yi üçüncü sıraya taşımalısınız.
Bir anket yapıyorsunuz SONUCA UYGUN SIRALAYIN
MHP SİZİN ANKETİNİZDE ÜÇÜNCÜ 1 KASIM DA DA BİRİNCİ OLACAK ALLAH'IN İZNİYLE

İlk sayfayı okuma fırsatınız olmadı sanırım...

"Parti isimleri alfabetik sıra ile ve sadece 7 Haziran'da barajı geçen partilerden oluşmaktadır."

Biri bana neden akp bunca zaman asgari ücreti 1400 tl yapmadı madem bi anlatsın,tek başına iktidardı, engel neydi, ekonomi süper de diyorlardı

Sitenin yöneticisi. Neyse ya bir sinirle şikayet edeceğim dedim ama ogrencisin sen. Daha 19 yasindasin

Bak ne dusunuyorsan düşün ama her dusundugunu sanalda yazma. Özgürlükbir yere kadar. Ben sşikayet etmesem bile araştırma sirketleri inceleme yapip bildiriyor savcıliga.

Yorum Yaparken terörist hırsız katil gibi kelimeler kullanma. Bunu senin için söylüyorum. Elestirini yap ama hakaret ederek değil

Back