- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz sizin gibilere terorist diyoruz. O kadar
Osman Pamukoğlu da değişik bir sinerji katar bence
500 kişiyi ben belirliyor olsam var ya çok çılgın bir Meclis olurdu
cetemisiniz siz ya burada..genel anlamda koyun surusu diyorum,resmen bana kufur ediyorseviyesiz arkadasin,sende destek cikiyorsun.. cevap vermeyecegimmi sandinizArkadaşım ben tartisirken senin seviyene erisemem o yüzden ikile şurdan
Katılsında mesajları okuyormusun ?
Biri birine koyun der biri birine sana bir koyarım.
Bu mu KK kadınları ?
Ben utandım yazılanlardan da yazanlar utanmadı !
Ben bu konuları takip ediyorum fakat genelde yorum yazmıyorum.. Ne desem, ne yazsam da polemik çıkmasa diye düşünüyorum sürekli.. Biri bir şey yazsa da polemik çıkarsam diye bekleyenler var gibi..
Harbi başkana ver senBendende dicem ama ...Kararımı her seçim olduğu gibi oy pusulasının başında vericem sanırım
canim sen hangi partiyi destekliyorsun..ben chp,akp yi yuksek gordum 82 diye,ona yazdim..anlamadan dinlemeden kufur etmissinPeki pazartesi görüşelim
Akp adına hırsızlar,katiller yaftan için hafta bası bir selamlaşalım seninle
Ortada bir ayrim yok ki. Ikisi de ayni toplulukHdp ile pkk ayrimini yapamiyosun sanırım sen
Mantıklı :)Bence ak partinin yolsuzlukları ortaya çıktıktan sonra akpye vermek iyi değil. Ayrıca bir sürü sey geldi başımıza 12 senede bende mhp ve chp den başka parti göremiyorum malesef. Mhp iktidar olamayacağı için chp daha iyi gibi geliyor.
Patron sence mecliste olmasi gereken en renkli sima kim
Barış barış diye bagiran bi adam mı pkk oluyo şimdi .Ortada bir ayrim yok ki. Ikisi de ayni topluluk
söyleyecem admalar mecliste olmayı tercih etmezler.