Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .

Merhaba,
2.üyeliği bdv'de kimliği deşifre olmasın diye almıştır anlarım,ama siyasette neden peki.
Düşüncelerini saygılı bir şekilde ifade ederse,parti sevdasını aşırıya kaçmadan futbol takımı gibi fanatikleştirmesse 2.üyelik almasına ne gerek var.
Bizlerde burada yazıyoruz,bazen sinirlerimiz geriliyor ama bir parti içinde ölümüne savunmuyoruz burada..
Tuttuğum partinin hatası oluncada yerden yere vuruyorum.

bugün için konuşu

X bir profile girin ve arkadaş listesine bakın, cevabı göreceksiniz.

Bunca yıllık mhpliyim, akpeyle chpenin çok kahvesini içtim fekat mhpeden bir çöp dahi göremedim ya la
aynen mhp liyiz ama çok cimri çıktı bu mhp

akp nin bir şeyini almıyorum zaten geçen kapıya kalem filan bırakmışlar çöpe attım tabi ki

chp elime tutuşturursa alırım bak onda sakınca görmüyorum

Bu seçimde seçim arabası falan yasak mı ben hiç görmedim reklam panoları dışında broşür bile görmedim hatta bayrak bile asılı değil burada yoksa bana özel bir durum mu bu

aynı kişimi acaba. ben tarafsızım diyen 2 kişi akpye oy vermiş. zaten belliydide neden tarafsızı oynadılar bilemedim şimdi
2.yi bılemedım oky'm. bıldıklerımden 1 tanesıne sasırdım digerleri , dedikleri gibi vermişler.. 2. kim

Ben ona artık asla şaşırmam kuzum. Beni feci halde şaşırttı kendisi zaten.
" karakolda doğru söyler , mahkeme de şaşaaar"

Bu seçimde seçim arabası falan yasak mı ben hiç görmedim reklam panoları dışında broşür bile görmedim hatta bayrak bile asılı değil burada yoksa bana özel bir durum mu bu
sus ayol dilini ıssttırr.. tahtalara vur.. bebişinin popişini kaşı

Partiler bu konuda ortak karar aldılar diye biliyorum. Ohh kafamiz rahat :))

sus ayol dilini ıssttırr.. tahtalara vur.. bebişinin popişini kaşı

Ankara ve İstanbul'da böyle bir uygulama var, diğer iller de sanırım buna uyuyor...

http://www.trtturk.com/haber/siyasi-partilerden-ortak-secim-karari-154804.html

Partiler bu konuda ortak karar aldılar diye biliyorum. Ohh kafamiz rahat :))

Paralar suyunu cekti.Hepsi hunharca 7 haziran icin harcadi :)
Uygulama güzel de kahve icemiyorum lokum olaydı iyiydi gerçi ben önceki seçimlerde de birşey görmedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…