• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Ne güldüm hdp ile siyaset yapmak onları sevmeyi gerektirmiyor ne yapalım aldıkları oylarla meclise girenleri gözümüzü kapatıp yok mu sayalım. mecliste çıkar uzlaşma yolu aramaktan başka yol var ben bilmiyorum galiba.
Ayrıca kürt siyaseti yapıyorsun biri sizdeyken ne demek hepsi aynı görüştemi bugun birsürü kürt var feysimde hepsi hdp düşmanı .
Ben meclise giren HDPlilerden degil, AKPdeki Sakik'lardan, Zeydan'lardan vb. bahsettim..:KK66:

Kimi hangi parti için düşündü isem öyle çıktı bu oylamada,kimse beni şaşırtmadi henüz.

Zaten kimin hangi partiye oy verdiği tüm yorumlardan anlaşılıyordu.
Ayrıca önceki oylama sıfırlanmadan önce arada 2-3 oy vardı başa baştı.
Şimdiki oylamaya bakmıyorum bile o yüzden. :KK69:

Su andada mi trolluk var :KK70: . Insallah dger verenlerinde habeeri olurda, trolluk.olmadigini anlaşılır :KK48:
yok şu an için bişi demedim ben.
önceden de çift üyelikle verildi mi bilmem, kimsenin günahını almak istemem. sadece 2. üyelik olunca insanın aklına gelmiyor değil.

Oğlum önceki seçimde akp seçim arabasına bozkurt işareti yapmıştı abla oğlum bile daha çok çalışıyor onlardan :KK70:bende gidip bir çaylarını iceyim nasılsınız durumlar nasıl diye sorayım diyorum:KK3:

Biz gönüllüler olarak bir araya gelip bişeyler mi yapsak yoksa:KK69:

Haydar bas'in partisi niye yok :)
Haydar Baş seçim kampanyası için kapı kapı gezip kahve dağıtıyor mu:KK14:
Diğer partiler dağıtıyormuş, arkadaşlar içip içip hava atıyorlar burda, biz kağıt mendil bile görmüyoruz:KK42:
Haydar Baş kahve getirirse oyumu ona veririm:KK59: şeker de olabilir, olmadı magnet'e de razıyım ama çikolata dağıtırsa partisi için oy bile toplarım:KK70::KK70:

daha yeni kesfettim. oyum belli zaten bnm..boyle acik olmasi daha iyi olmus bnce...gerci burdaki tartismalardan herkes birbirini az cok tahmin ediyodu....

Haydar Baş seçim kampanyası için kapı kapı gezip kahve dağıtıyor mu:KK14:
Diğer partiler dağıtıyormuş, arkadaşlar içip içip hava atıyorlar burda, biz kağıt mendil bile görmüyoruz:KK42:
Haydar Baş kahve getirirse oyumu ona veririm:KK59: şeker de olabilir, olmadı magnet'e de razıyım ama çikolata dağıtırsa partisi için oy bile toplarım:KK70::KK70:
5000 tl verecek bence oy verelim :)))

Back