- 30 Aralık 2009
- 22.959
- 89.741
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydar bas'in partisi niye yok :)
Ben meclise giren HDPlilerden degil, AKPdeki Sakik'lardan, Zeydan'lardan vb. bahsettim..Ne güldüm hdp ile siyaset yapmak onları sevmeyi gerektirmiyor ne yapalım aldıkları oylarla meclise girenleri gözümüzü kapatıp yok mu sayalım. mecliste çıkar uzlaşma yolu aramaktan başka yol var ben bilmiyorum galiba.
Ayrıca kürt siyaseti yapıyorsun biri sizdeyken ne demek hepsi aynı görüştemi bugun birsürü kürt var feysimde hepsi hdp düşmanı .
valla trol üyelik sizden çıktı cimcime, sizin oyuncu gol dedi. biz bişi demedikBuradaki oylamada bilene Ak partinin önde olmasını hazmedemiyorlar
valla trol üyelik sizden çıktı cimcime, sizin oyuncu gol dedi. biz bişi demedik
yok şu an için bişi demedim ben.Su andada mi trolluk var . Insallah dger verenlerinde habeeri olurda, trolluk.olmadigini anlaşılır
valla trol üyelik sizden çıktı cimcime, sizin oyuncu gol dedi. biz bişi demedik
Oğlum önceki seçimde akp seçim arabasına bozkurt işareti yapmıştı abla oğlum bile daha çok çalışıyor onlardan bende gidip bir çaylarını iceyim nasılsınız durumlar nasıl diye sorayım diyorum
pek bir naifsin epeydir mrb etmediydik bu sebeplen mrb.Ben meclise giren HDPlilerden degil, AKPdeki Sakik'lardan, Zeydan'lardan vb. bahsettim..
Haydar Baş seçim kampanyası için kapı kapı gezip kahve dağıtıyor muHaydar bas'in partisi niye yok :)
5000 tl verecek bence oy verelim :)))Haydar Baş seçim kampanyası için kapı kapı gezip kahve dağıtıyor mu
Diğer partiler dağıtıyormuş, arkadaşlar içip içip hava atıyorlar burda, biz kağıt mendil bile görmüyoruz
Haydar Baş kahve getirirse oyumu ona veririm şeker de olabilir, olmadı magnet'e de razıyım ama çikolata dağıtırsa partisi için oy bile toplarım
Iyi paraymış Prezentabl, çalışsak alamayız, bak 2 oy kaptı bile5000 tl verecek bence oy verelim :)))
Iyi paraymış Prezentabl, çalışsak alamayız, bak 2 oy kaptı bile