• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Tabi canim.. Zaten AKPye oy veren alkolikler de alkolik sayilmaz, di mi?:KK70:Reis ne eylerse, ne derse dogru odur. Ayni evde buyumus kardeslerden biri vatansever, digeri vatan haini olabilir girdigi siyasi partiye gore.. Biri Kurt, digeri ise PKKli olabilir, AKP gozlugunden bakinca oyle mi gorunuyor? :KK37:Ne guzelmis..:confused:

ADAYLAR.jpg

Ayrica ben haftada 3 gun calisiyorum, genellikle de gece vardiyasinda..

Namik sakık aday değil atti ve gol olmadi :70:

Ayrica bknz: ( http://www.musgundem.com/m/?id=712 )

Hah onu diyorum iste...:)
Bacaksız boyundan büyük havladığından tırsıyor olabilirler:KK70:
Ben Kapıya Dikkat Pitbull Var mı yazsam acaba:KK70:evden de çıka çıka bir avuç Papiş çıksa:KK70:
Şaka maka bu yaz bazı hırsızlık vakalarını önledi, teşekküre gelen Komşular oldu, gece dolaşan birine takmış Kafayı, senin bücür bir ona havlıyor diyorlar:KK59:

bizim burada akepe ve chp kadın kolları çok güzel çalışıyor.maalesef mhp kadın kollarında iş yok.bir uğrayıp ne yapıyorsunuz demek istiyorum,hatta çalışmak istiyorum ama eşim siyasetten hiç hoşlanmıyor.içlerine girsem eminim iyi yönlendiririm.

Ben Kapıya Dikkat Pitbull Var mı yazsam acaba:KK70:evden de çıka çıka bir avuç Papiş çıksa:KK70:
Şaka maka bu yaz bazı hırsızlık vakalarını önledi, teşekküre gelen Komşular oldu, gece dolaşan birine takmış Kafayı, senin bücür bir ona havlıyor diyorlar:KK59:
Papişi hafife alan fena yanilir diyosun... :KK45:
Bücür Papişe bak sen...:)

bizim burada akepe ve chp kadın kolları çok güzel çalışıyor.maalesef mhp kadın kollarında iş yok.bir uğrayıp ne yapıyorsunuz demek istiyorum,hatta çalışmak istiyorum ama eşim siyasetten hiç hoşlanmıyor.içlerine girsem eminim iyi yönlendiririm.
Oğlum önceki seçimde akp seçim arabasına bozkurt işareti yapmıştı abla oğlum bile daha çok çalışıyor onlardan :KK70:bende gidip bir çaylarını iceyim nasılsınız durumlar nasıl diye sorayım diyorum:KK3:

Oy senin köpeğin mi var mune :) ya yerin ki ben onu:KK66:)) bekar iken annem hatvan istemedi evlendim eşimin tek şartıydı evde hayvan istemiyorum diye, bende komşuya dalıyorum kocaman bi oğluşu var herkes korkuyor ondan çok sevimli :KK66:

:KK70::KK70:
efide efide senle benim başımız kel sanırım, bana da hiçbir seçim birşey gelmez :KK14:
Evlere mi gelip dağıtıyorlar? Ben kapıya gelmelerini istemiyordum, artık hiç yaklaştırmam, kuru kuru Seçmen ziyareti mi olurmuş:KK67: zaten bana pek gelmezler, bu kadının kapısı çalınmaz sinyali veriyorum sanırım:KK70::KK70:
Ne yalan söyliyim burdan sinyal veriyorum Torku kids çokolata :) getirirlerse oyumda kayma olmaz ama aramızda bi tatlılık olur :)

Bence haklisiniz yane.. Size oy verdiginiz ve cilginlar gibi savundugunuz AKPdeki HDPlilerin kardesleri yeter de artar bile.. Biri sizdeyken, kardeslerin digerini de baskalari dusunsun di mi?:KK70:Biraz "a" dan fazlasi oldu ama..:KK53:
Ne güldüm hdp ile siyaset yapmak onları sevmeyi gerektirmiyor ne yapalım aldıkları oylarla meclise girenleri gözümüzü kapatıp yok mu sayalım. mecliste çıkar uzlaşma yolu aramaktan başka yol var ben bilmiyorum galiba.
Ayrıca kürt siyaseti yapıyorsun biri sizdeyken ne demek hepsi aynı görüştemi bugun birsürü kürt var feysimde hepsi hdp düşmanı .

Ay nicke bakılınca anlaşılıyor çoğunlukla hangi partili olduğu ne acaip :D ama beni yanıltan bir iki kişi oldu şimdi oylara bakınca şaşırdım aaaaa dedim

Oylamaya katıldım.
Bir öncekinden katılmıştım. Değiştirmedim.
Neden açık oylama oldu sorun mu çıktı?
M marlynmonroe

CHP nin kahvesini yudumluyorum hmmm cidden güzelmiş bakalım düşüncemi son anda değiştirebilecek mi:KK50:
Damla sakızlı olsa daha iyi olurdu ama :KK59:
Belki yarın MHP veya AKP damla sakızlı getirir :oops:

dolaylı olarak oylarda sahte profiller ile oy kullanıldığı iddiası geldi.

Back