• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Bilmiyorum ki. Biz genel seçimden sonra adres değişikliği yaptık ondan herhalde. Seçmen listelerinin asildigi hatalarin duzeltildigi tarihlerde de annemlerin yanindaydik. Sistemden bakınca gördüm şimdi.
YSK dan bende kendime baktığımda göremedim. Geçen seçimde de görmemiştim ama seçmen kağıdım gelmişti sonradan. Sistemlerinde sorun vardır belki de.

Bu arada öbür oylamada MHP ye oyvereceğimi işaretlemiştim ben.Şuan kararsızım,karar verince burayıda oylayacağım.

YSK dan bende kendime baktığımda göremedim. Geçen seçimde de görmemiştim ama seçmen kağıdım gelmişti sonradan. Sistemlerinde sorun vardır belki de.

Acaba? söylediğin iyi oldu canım ya. Olmazsa esim muhtara gidip sorsun bi. Belki seçmen kagitlarimiz ondadir.

Kazen bey bu yazdıklarınızla alakalı bazı arkadaşlar şüpheye düşmüş sanırım.Başka olaylara çekmişler yazınızı.Dün birdost adlı üye size ve bazzı arkadaşlara saldırmış sanırım ve sizin bu mesajınıza bakıp o üyeyi izleyen tek kişininde ben olduğumdan dolayı ortada saçma sapan dedikodular dolaşmaya başlamış.Profiline baktım şimdi,ilk geldiğinde kadesayı izlemeye başlayıp esrarengiz bir measaj atmış,bende izlemeye alayım bakalım,kadesanın ne kirli çamaşırları çıkacak diye geyik yapmıştım.
Buyrun konu linki
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...le-atese-verildi.855723/page-19#post-42543630
Lütfen yöneticilerin mesajını evirip çevirip başka olaylara çekmeden ve birilerini suçlamadan önce bir iyice araştırsınlar.
şimdi hayyal beni aradı.. kadesayla alakalı zerre kadar şüphem yoktur. asla böyle bir şey yapmaz. hayyalde aynını düşünüyordur benle.. yemin etmem gerekirsede ederim,zerre kadar ne parkon nede kadesadan şüphelendim. ve bu konuyu hayyallede konuşmadım.şimdi telefonda deyince şaşırdım ve yazma gereği duydum. kadesa yapacağını düşündüğüm en son insan bile olamaz parkonda
yanlış anlamalar olmasın diye yazma gereği duydum.

şimdi hayyal beni aradı.. kadesayla alakalı zerre kadar şüphem yoktur. asla böyle bir şey yapmaz. hayyalde aynını düşünüyordur benle.. yemin etmem gerekirsede ederim,zerre kadar ne parkon nede kadesadan şüphelendim. ve bu konuyu hayyallede konuşmadım.şimdi telefonda deyince şaşırdım ve yazma gereği duydum. kadesa yapacağını düşündüğüm en son insan bile olamaz parkonda
Teşekkür ederim.
Bende şaşkınlık içinde kaldım sabah sabah.
Bu kadar belaltı vurabilecek bir insan imajı mı verdim diye çok bozuldum.
Neyse ,en azından bu şekilde yorumlayan birileri olmaz.

Teşekkür ederim.
Bende şaşkınlık içinde kaldım sabah sabah.
Bu kadar belaltı vurabilecek bir insan imajı mı verdim diye çok bozuldum.
Neyse ,en azından bu şekilde yorumlayan birileri olmaz.
aklıma bile gelmezsiniz ki bu kkda kimse gelmez.
ben trolllerden şüpheleniyyorum. konularda karşı karşı geldiğim akpli arkadaşlar bile aklıma gelmez değilki siz geleceksiniz

yanlış anlamalar olmasın diye yazma gereği duydum.
Okypete en son olanlardan sonra aklıma hersey gelir benim maalesef. Sonuçta o muhabbet iyi oldu en azından senin onun ya da başkasının aklında soru işareti var ise giderilsin. Bu üye ile benim ya da parkon un asla ilgisi yok olamazda. Zaten ikinci üyelik alma ihtiyacimizda hiç olmadı. Ne ise onu yazıyoruz hep.

Okypete en son olanlardan sonra aklıma hersey gelir benim maalesef. Sonuçta o muhabbet iyi oldu en azından senin onun ya da başkasının aklında soru işareti var ise giderilsin. Bu üye ile benim ya da parkon un asla ilgisi yok olamazda. Zaten ikinci üyelik alma ihtiyacimizda hiç olmadı. Ne ise onu yazıyoruz hep.
yok benim aklımda soru işareti yok.
hele siz hiç gelmezsinizgelmediniz de. mümkünmü bu ya.

aramızda sorunlar olsada sizi tanırım ben. bunu yapacak kişiliğiniz asla yoktur

o kimse artık, ortalık karıştırmak için gelen biri.

Gönlüm ofişte aslında da .:KK53:
Belkide oy kullanmam,bilmiyorum.Yoruldum artık.Bu ülkede başa kim gelirse gelsin bişeylerin düzeleceği yok.

Al benden de o kadar.. ne olacak yeni biri gelince? Millet paradan baska vaat sunmuyor ki hepsi yoksulluk sinirinin altinda.. ulke kaos icinde, ortada halk kalmazsa maasinda bir anlami olmaz zaten..

Al iste yil 2015 yaklasik 5 saattir elektrik yok.. kimi kime sikayet edeyim?

hayırdır neler oluyor.:KK64:

Back