- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Ben yapamam canım biliyorsun arka sokaklardaki hüsnüyle suat olmayalım sonraBiz gönüllüler olarak bir araya gelip bişeyler mi yapsak yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapamam canım biliyorsun arka sokaklardaki hüsnüyle suat olmayalım sonraBiz gönüllüler olarak bir araya gelip bişeyler mi yapsak yoksa
ay bıtanesi beni şaşırttı ...Kimi hangi parti için düşündü isem öyle çıktı bu oylamada,kimse beni şaşırtmadi henüz.
bu konuda şöyle bir açıklama yapayım, kullanıcı siyasette veya BDV'de yazmak istiyor ise esas üyeliğini deşifre etmeden 2. üyelik alıp yazailir. Bu sadece BDV ve siyaset bölümü için geçerlidir ve mutlaka bize haber verilmelidir. Bahsi geçen kullanıcı yorum yazmadığım dediği tarihlerde 2 mesaj yazmış ve bize haber vermediği için diğer üyeliği deşifre edilerek iptal edilmiştir.
Ben yapamam canım biliyorsun arka sokaklardaki hüsnüyle suat olmayalım sonra
Merhaba,
2.üyeliği bdv'de kimliği deşifre olmasın diye almıştır anlarım,ama siyasette neden peki.
Düşüncelerini saygılı bir şekilde ifade ederse,parti sevdasını aşırıya kaçmadan futbol takımı gibi fanatikleştirmesse 2.üyelik almasına ne gerek var.
Bizlerde burada yazıyoruz,bazen sinirlerimiz geriliyor ama bir parti içinde ölümüne savunmuyoruz burada..
Tuttuğum partinin hatası oluncada yerden yere vuruyorum.
bugün için konuşu
X bir profile girin ve arkadaş listesine bakın, cevabı göreceksiniz.
aynen mhp liyiz ama çok cimri çıktı bu mhpBunca yıllık mhpliyim, akpeyle chpenin çok kahvesini içtim fekat mhpeden bir çöp dahi göremedim ya la
aynı kişimi acaba. ben tarafsızım diyen 2 kişi akpye oy vermiş. zaten belliydide neden tarafsızı oynadılar bilemedim şimdiay bıtanesi beni şaşırttı ...
Ben AKEPELİ DEĞİLLİİİİİM! diye kızardı bana hep
Ben ona artık asla şaşırmam kuzum. Beni feci halde şaşırttı kendisi zaten.ay bıtanesi beni şaşırttı ...
Ben AKEPELİ DEĞİLLİİİİİM! diye kızardı bana hep
Bu seçimde seçim arabası falan yasak mı ben hiç görmedim reklam panoları dışında broşür bile görmedim hatta bayrak bile asılı değil burada yoksa bana özel bir durum mu buaynen mhp liyiz ama çok cimri çıktı bu mhp
akp nin bir şeyini almıyorum zaten geçen kapıya kalem filan bırakmışlar çöpe attım tabi ki
chp elime tutuşturursa alırım bak onda sakınca görmüyorum
2.yi bılemedım oky'm. bıldıklerımden 1 tanesıne sasırdım digerleri , dedikleri gibi vermişler.. 2. kimaynı kişimi acaba. ben tarafsızım diyen 2 kişi akpye oy vermiş. zaten belliydide neden tarafsızı oynadılar bilemedim şimdi
" karakolda doğru söyler , mahkeme de şaşaaar"Ben ona artık asla şaşırmam kuzum. Beni feci halde şaşırttı kendisi zaten.
sus ayol dilini ıssttırr.. tahtalara vur.. bebişinin popişini kaşıBu seçimde seçim arabası falan yasak mı ben hiç görmedim reklam panoları dışında broşür bile görmedim hatta bayrak bile asılı değil burada yoksa bana özel bir durum mu bu
Bu seçimde seçim arabası falan yasak mı ben hiç görmedim reklam panoları dışında broşür bile görmedim hatta bayrak bile asılı değil burada yoksa bana özel bir durum mu bu
Çünkü taraf olmayan bertaraf olur şekerim.aynı kişimi acaba. ben tarafsızım diyen 2 kişi akpye oy vermiş. zaten belliydide neden tarafsızı oynadılar bilemedim şimdi
Bu seçimde seçim arabası falan yasak mı ben hiç görmedim reklam panoları dışında broşür bile görmedim hatta bayrak bile asılı değil burada yoksa bana özel bir durum mu bu
sus ayol dilini ıssttırr.. tahtalara vur.. bebişinin popişini kaşı
Ankara ve İstanbul'da böyle bir uygulama var, diğer iller de sanırım buna uyuyor...
http://www.trtturk.com/haber/siyasi-partilerden-ortak-secim-karari-154804.html
Partiler bu konuda ortak karar aldılar diye biliyorum. Ohh kafamiz rahat :))
Uygulama güzel de kahve icemiyorum lokum olaydı iyiydi gerçi ben önceki seçimlerde de birşey görmedim amaParalar suyunu cekti.Hepsi hunharca 7 haziran icin harcadi :)