• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Uygulama güzel de kahve icemiyorum lokum olaydı iyiydi gerçi ben önceki seçimlerde de birşey görmedim ama :KK70:

Ben de gormedim ama benim okuldaki cocuklara kalemlik,not defteri dagitmis akp yerel secimde.C.baskani da ilceyi ziyarete geldiginde 4 yilda hic bir degisiklik olmadigini gorup, saclarina iyi bakmissin ama ilceye iyi bakamamissin demis :) Cuneyt Arkin gibi havali,kir,joleli saclari var.Kalem kutusuna baktikca o laf aklima gelip guluyorum sinifta :)

Ben de gormedim ama benim okuldaki cocuklara kalemlik,not defteri dagitmis akp yerel secimde.C.baskani da ilceyi ziyarete geldiginde 4 yilda hic bir degisiklik olmadigini gorup, saclarina iyi bakmissin ama ilceye iyi bakamamissin demis :) Cuneyt Arkin gibi havali,kir,joleli saclari var.Kalem kutusuna baktikca o laf aklima gelip guluyorum sinifta :)
:KK70::KK70: ne gülüyorsun saçlarını kıskanmış adamın

Keşke bütün bölümlerdeki üyeler görse bu anketi,daha gerçekçi bir sonuç yakalardık

bugün için konuşu
X bir profile girin ve arkadaş listesine bakın, cevabı göreceksiniz.
Kazen bey bu yazdıklarınızla alakalı bazı arkadaşlar şüpheye düşmüş sanırım.Başka olaylara çekmişler yazınızı.Dün birdost adlı üye size ve bazzı arkadaşlara saldırmış sanırım ve sizin bu mesajınıza bakıp o üyeyi izleyen tek kişininde ben olduğumdan dolayı ortada saçma sapan dedikodular dolaşmaya başlamış.Profiline baktım şimdi,ilk geldiğinde kadesayı izlemeye başlayıp esrarengiz bir measaj atmış,bende izlemeye alayım bakalım,kadesanın ne kirli çamaşırları çıkacak diye geyik yapmıştım.
Buyrun konu linki
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...le-atese-verildi.855723/page-19#post-42543630
Lütfen yöneticilerin mesajını evirip çevirip başka olaylara çekmeden ve birilerini suçlamadan önce bir iyice araştırsınlar.

Kazen bey bu yazdık ların ızl a alakalı ba zı arkadaşlar şüpheye düşmüş sanırım.Başka olaylara çekmişler yazınızı.Dün birdost adlı üye size ve bazzı arkadaşlara saldırmış sanırım ve sizin bu mesajınıza bakıp o üyeyi izleyen tek kişininde ben olduğumdan dolayı ortada saçma sapan dedikodular dolaşmaya başlamış.Profiline baktım şimdi,ilk geldiğinde kadesayı izlemeye başlayıp esrarengiz bir measaj atmış,bende izlemeye alayım bakalım,kadesanın ne kirli çamaşırları çıkacak diye geyik yapmıştım.
Buyrun konu linki
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...le-atese-verildi.855723/page-19#post-42543630
Lütfen yöneticilerin mesajını evirip çevirip başka olaylara çekmeden ve birilerini suçlamadan önce bir iyice araştırsınlar.
Evet aynısını yazacaktım. Bu kişiyi ne ben ne parkon tanımıyoruz ve asla da ilgimiz yok lütfen bir daha bu konuda kimse msj atmasın.olan biten zaten parkon un verdiği linkte var.herkes okusun.

Kazen bey bu yazdıklarınızla alakalı bazı arkadaşlar şüpheye düşmüş sanırım.Başka olaylara çekmişler yazınızı.Dün birdost adlı üye size ve bazzı arkadaşlara saldırmış sanırım ve sizin bu mesajınıza bakıp o üyeyi izleyen tek kişininde ben olduğumdan dolayı ortada saçma sapan dedikodular dolaşmaya başlamış.Profiline baktım şimdi,ilk geldiğinde kadesayı izlemeye başlayıp esrarengiz bir measaj atmış,bende izlemeye alayım bakalım,kadesanın ne kirli çamaşırları çıkacak diye geyik yapmıştım.
Buyrun konu linki
Birde şunu ekleyeyim,öyle bir düşüncem olsa düşüncelerimi başka üyelik alıp yazacak kadar korkak mı görünüyorum ordan:KK70:Bu forumda herkes benim herkese çekinmeden düşüncelerimi yazabileceğimi biliyordur sanırım.

oyumu dün kullandim yurtdisinda oldugum icin. Hayirlisi olur insallah

Bilmiyorum ki. Biz genel seçimden sonra adres değişikliği yaptık ondan herhalde. Seçmen listelerinin asildigi hatalarin duzeltildigi tarihlerde de annemlerin yanindaydik. Sistemden bakınca gördüm şimdi.
Seçimden önce kayır yaptırabilirsin diye biliyorum nickim.Muhtarı bir ara sor bence.

Back