- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uygulama güzel de kahve icemiyorum lokum olaydı iyiydi gerçi ben önceki seçimlerde de birşey görmedim ama
ne gülüyorsun saçlarını kıskanmış adamınBen de gormedim ama benim okuldaki cocuklara kalemlik,not defteri dagitmis akp yerel secimde.C.baskani da ilceyi ziyarete geldiginde 4 yilda hic bir degisiklik olmadigini gorup, saclarina iyi bakmissin ama ilceye iyi bakamamissin demis :) Cuneyt Arkin gibi havali,kir,joleli saclari var.Kalem kutusuna baktikca o laf aklima gelip guluyorum sinifta :)
Kazen demez mi bu işte benim çıkarım ne?yap bir börek hem de yarismaya katılseçim bölgeleri ve seçim sistemi derhal açıklansın istiyorum Kazen duy sesimi!
29 kişiye %38 gelirken 32 kişiye %42 geliyor.
bu hesaba göre kim nereden kaç milletvekili çıkarıyor bilmek istiyorum!
hmmm benim çıkarım ne olacak? bi edilik verirse yaparımKazen demez mi bu işte benim çıkarım ne?yap bir börek hem de yarismaya katıl
Tamam bende arkandayım iste hadi. Arkadaşa katılıyorum Kazen kim kaç milletvekili alıyor onu da görelimhmmm benim çıkarım ne olacak? bi edilik verirse yaparım
Uygulama güzel de kahve icemiyorum lokum olaydı iyiydi gerçi ben önceki seçimlerde de birşey görmedim ama
Yok anacım ayda bir kesiyorum çok hızlı uzuyor hiçte kel değilim ne bu ayrımcılık böyle kalem bile vermediler bana anca telefondan mesaj atıyorlarBen de görmedim valla. Bizim başımız kel mi :)
Yok anacım ayda bir kesiyorum çok hızlı uzuyor hiçte kel değilim ne bu ayrımcılık böyle kalem bile vermediler bana anca telefondan mesaj atıyorlar
Kazen bey bu yazdıklarınızla alakalı bazı arkadaşlar şüpheye düşmüş sanırım.Başka olaylara çekmişler yazınızı.Dün birdost adlı üye size ve bazzı arkadaşlara saldırmış sanırım ve sizin bu mesajınıza bakıp o üyeyi izleyen tek kişininde ben olduğumdan dolayı ortada saçma sapan dedikodular dolaşmaya başlamış.Profiline baktım şimdi,ilk geldiğinde kadesayı izlemeye başlayıp esrarengiz bir measaj atmış,bende izlemeye alayım bakalım,kadesanın ne kirli çamaşırları çıkacak diye geyik yapmıştım.bugün için konuşu
X bir profile girin ve arkadaş listesine bakın, cevabı göreceksiniz.
Mesaj gitse kesin bir cevap yazarımSen de "uff snnane be slk.s" gibi tripli cevaplar ver belki anlarlar hatalarini :)))
Evet aynısını yazacaktım. Bu kişiyi ne ben ne parkon tanımıyoruz ve asla da ilgimiz yok lütfen bir daha bu konuda kimse msj atmasın.olan biten zaten parkon un verdiği linkte var.herkes okusun.Kazen bey bu yazdık ların ızl a alakalı ba zı arkadaşlar şüpheye düşmüş sanırım.Başka olaylara çekmişler yazınızı.Dün birdost adlı üye size ve bazzı arkadaşlara saldırmış sanırım ve sizin bu mesajınıza bakıp o üyeyi izleyen tek kişininde ben olduğumdan dolayı ortada saçma sapan dedikodular dolaşmaya başlamış.Profiline baktım şimdi,ilk geldiğinde kadesayı izlemeye başlayıp esrarengiz bir measaj atmış,bende izlemeye alayım bakalım,kadesanın ne kirli çamaşırları çıkacak diye geyik yapmıştım.
Buyrun konu linki
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...le-atese-verildi.855723/page-19#post-42543630
Lütfen yöneticilerin mesajını evirip çevirip başka olaylara çekmeden ve birilerini suçlamadan önce bir iyice araştırsınlar.
Birde şunu ekleyeyim,öyle bir düşüncem olsa düşüncelerimi başka üyelik alıp yazacak kadar korkak mı görünüyorum ordanBu forumda herkes benim herkese çekinmeden düşüncelerimi yazabileceğimi biliyordur sanırım.Kazen bey bu yazdıklarınızla alakalı bazı arkadaşlar şüpheye düşmüş sanırım.Başka olaylara çekmişler yazınızı.Dün birdost adlı üye size ve bazzı arkadaşlara saldırmış sanırım ve sizin bu mesajınıza bakıp o üyeyi izleyen tek kişininde ben olduğumdan dolayı ortada saçma sapan dedikodular dolaşmaya başlamış.Profiline baktım şimdi,ilk geldiğinde kadesayı izlemeye başlayıp esrarengiz bir measaj atmış,bende izlemeye alayım bakalım,kadesanın ne kirli çamaşırları çıkacak diye geyik yapmıştım.
Buyrun konu linki
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...le-atese-verildi.855723/page-19#post-42543630
Lütfen yöneticilerin mesajını evirip çevirip başka olaylara çekmeden ve birilerini suçlamadan önce bir iyice araştırsınlar.
Neden yok ki?Maalesef seçmen listesinde adim yok. Oyumu geri alıyorum.
Neden yok ki?
Seçimden önce kayır yaptırabilirsin diye biliyorum nickim.Muhtarı bir ara sor bence.Bilmiyorum ki. Biz genel seçimden sonra adres değişikliği yaptık ondan herhalde. Seçmen listelerinin asildigi hatalarin duzeltildigi tarihlerde de annemlerin yanindaydik. Sistemden bakınca gördüm şimdi.