• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
of saçmalama ya . niye ifade edemeyip ikinci üyelik alayım ki. fetihceyi gebelik ve bir derdim varda kullanacaktım diğerini de burda. yasakmış o da . yazma tarihlerine de bakabilir mune hanım hadeganı burda kullandıktan sonra fetihceyle hiç girmedim. hatta burda oy vermiştim fetihceyle onu bile geri aldım , tarihine yine bakabilirler kazen hanım ve mune hanım. başka probleminiz varsa iletiniz.
Niye? Kendinden utaniyor musun?

Bana daha bir çöp veren olmadı neyim eksik bende vatandaşım:p
:KK70::KK70:
efide efide senle benim başımız kel sanırım, bana da hiçbir seçim birşey gelmez :KK14:
Evlere mi gelip dağıtıyorlar? Ben kapıya gelmelerini istemiyordum, artık hiç yaklaştırmam, kuru kuru Seçmen ziyareti mi olurmuş:KK67: zaten bana pek gelmezler, bu kadının kapısı çalınmaz sinyali veriyorum sanırım:KK70::KK70:

:KK70::KK70:
efide efide senle benim başımız kel sanırım, bana da hiçbir seçim birşey gelmez :KK14:
Evlere mi gelip dağıtıyorlar? Ben kapıya gelmelerini istemiyordum, artık hiç yaklaştırmam, kuru kuru Seçmen ziyareti mi olurmuş:KK67: zaten bana pek gelmezler, bu kadının kapısı çalınmaz sinyali veriyorum sanırım:KK70::KK70:
Evet Mune abla kapıya geliyorlar :))
Kapıyı çalıyor elindekileri veriyor, genel Başkan'ımızdan selam getirdik, desteğinizi bekliyoruz diyip gidiyorlar :)

hdp li birinin arkadaşım olduğunu hayal dahi edemiyorum. kabus.
bendende pkkcilar uzak dursun arkadasliklarinin a,sini duymak istemiyorum
Bence haklisiniz yane.. Size oy verdiginiz ve cilginlar gibi savundugunuz AKPdeki HDPlilerin kardesleri yeter de artar bile.. Biri sizdeyken, kardeslerin digerini de baskalari dusunsun di mi?:KK70:Biraz "a" dan fazlasi oldu ama..:KK53:

Evet Mune abla kapıya geliyorlar :))
Kapıyı çalıyor elindekileri veriyor, genel Başkan'ımızdan selam getirdik, desteğinizi bekliyoruz diyip gidiyorlar :)

Yaktım çıralarını bundan sonra:KK59: hadi kapıma gelmeye cesaret edemiyorlar, sokakta o kadar dolaşıyorum, insan çaktırmadan usulca yaklaşır paketi verir değil mi:KK70:
Elime bir broşür tutuşturup uzaklaşıyorlar:KK4:
Bundan sonra broşürlerinden uçak yapıp kendilerine iade edeceğim, insan bir çikolata, bir lokum falan getirir, tatlı yiyelim tatlı konuşalım der değil mi:KK14: bir yerde de Gül dağıtıyorlardı galiba, bana gele gele kaynana dili gelir, kör talihim:KK70::KK70:

sen benden de talihsiz çıktın hahah :)

MHP den bir kahve dışında bişey göremedim ama AKP hiç takmıyo beni. Sen böyle deyince şimdi MHP ve AKPden beklemeye başladım artık bişeyler. Bende isteremmm:kk77::kk77::kk77:
Tabi bu bahsettiklerim gecen seçimlerden... Bu secim öncesi ortalıklarda yoklar. Meydanlarda da göremiyorum o zevksiz secim sarkilariyla broşürleriyle falan... Aman olmasinlarda... :KK45:

Bence haklisiniz yane.. Size oy verdiginiz ve cilginlar gibi savundugunuz AKPdeki HDPlilerin kardesleri yeter de artar bile.. Biri sizdeyken, kardeslerin digerini de baskalari dusunsun di mi?:KK70:Biraz "a" dan fazlasi oldu ama..:KK53:
savundum AKPde kürt var ama pkk yok hdp gibi anladinmi, bebek katili AKP degil pkk
biyerde yazmissinki gündüzleri calisiyorum cene yaristirmiyorum ya bide calismasan vay halimize :KK70:

neyse engel diye birsey var kullanmanin zamani geldi

Çok mu kör noktada oturuyorsun acaba? Yoksa çiçek verilmeyecek kadın pardon seçmen değilsin Allah için:KK8::cool:
Yok öyle ulaşılmayacak bir yerde değilim, aksine burda tüm evleri geziyorlar, birtek bana gelmiyorlar:KK70:
Partiler senin gibi düşünmüyor demek ki:KK70:kadındaki sıfata bak, buna hangi çiçeği versen ziyan deyip gidiyorlardır:KK70::KK70::KK70:

Yok öyle ulaşılmayacak bir yerde değilim, aksine burda tüm evleri geziyorlar, birtek bana gelmiyorlar:KK70:
Partiler senin gibi düşünmüyor demek ki:KK70:kadındaki sıfata bak, buna hangi çiçeği versen ziyan deyip gidiyorlardır:KK70::KK70::KK70:

Aa aşkolsun ben seni hep çok güzel canlandırıyorum hayalimde :KK37: ki öylesindir eminim:KK30:
hem her kadın hakeder çiçeği
o zaman sizin evde birşey var abla es geçtiklerine göre:KK64:

Aa aşkolsun ben seni hep çok güzel canlandırıyorum hayalimde :KK37: ki öylesindir eminim:KK30:
hem her kadın hakeder çiçeği
o zaman sizin evde birşey var abla es geçtiklerine göre:KK64:
Oturduğum apartmanda bir benim kapı çalınmaz, çok katlı bir bina da değil ama ben en üst kattayım, üşeniyorlardır:KK70: ya da bizim Papiş'in havlamalarını duyup iri cüsseli zannederek gelemiyorlardır:KK70:

Bi söz vardı namerdin ekmeğini yiyecegime mertin tokatını mi yerim öyle bişeydi. Tam hatırlamıyorum seker kasiklarının üstünde yazardı, ne güzel demiş söyleyen.

Oturduğum apartmanda bir benim kapı çalınmaz, çok katlı bir bina da değil ama ben en üst kattayım, üşeniyorlardır:KK70: ya da bizim Papiş'in havlamalarını duyup iri cüsseli zannederek gelemiyorlardır:KK70:

Hah bak tamam bulduk çıbanın başını hep papişin yüzünden:KK20:
O zaman rahat uyuyabilirsin abla seninle alakası yokmuş:KK70:

Senin ufakliktan tirsiyorlardir belki... :))

Hah onu diyorum iste...:)

savundum AKPde kürt var ama pkk yok hdp gibi anladinmi, bebek katili AKP degil pkk
biyerde yazmissinki gündüzleri calisiyorum cene yaristirmiyorum ya bide calismasan vay halimize :KK70:

neyse engel diye birsey var kullanmanin zamani geldi
Tabi canim.. Zaten AKPye oy veren alkolikler de alkolik sayilmaz, di mi?:KK70:Reis ne eylerse, ne derse dogru odur. Ayni evde buyumus kardeslerden biri vatansever, digeri vatan haini olabilir girdigi siyasi partiye gore.. Biri Kurt, digeri ise PKKli olabilir, AKP gozlugunden bakinca oyle mi gorunuyor? :KK37:Ne guzelmis..:confused:

ADAYLAR.jpg

Ayrica ben haftada 3 gun calisiyorum, genellikle de gece vardiyasinda..

Back