- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
Tabi canim.. Zaten AKPye oy veren alkolikler de alkolik sayilmaz, di mi?Reis ne eylerse, ne derse dogru odur. Ayni evde buyumus kardeslerden biri vatansever, digeri vatan haini olabilir girdigi siyasi partiye gore.. Biri Kurt, digeri ise PKKli olabilir, AKP gozlugunden bakinca oyle mi gorunuyor? Ne guzelmis..
Ayrica ben haftada 3 gun calisiyorum, genellikle de gece vardiyasinda..
Bacaksız boyundan büyük havladığından tırsıyor olabilirlerHah onu diyorum iste...:)
Papişi hafife alan fena yanilir diyosun...Bacaksız boyundan büyük havladığından tırsıyor olabilirler
Ben Kapıya Dikkat Pitbull Var mı yazsam acabaevden de çıka çıka bir avuç Papiş çıksa
Şaka maka bu yaz bazı hırsızlık vakalarını önledi, teşekküre gelen Komşular oldu, gece dolaşan birine takmış Kafayı, senin bücür bir ona havlıyor diyorlar
Digerleri mecliste diyorsun yani...
Oğlum önceki seçimde akp seçim arabasına bozkurt işareti yapmıştı abla oğlum bile daha çok çalışıyor onlardanbizim burada akepe ve chp kadın kolları çok güzel çalışıyor.maalesef mhp kadın kollarında iş yok.bir uğrayıp ne yapıyorsunuz demek istiyorum,hatta çalışmak istiyorum ama eşim siyasetten hiç hoşlanmıyor.içlerine girsem eminim iyi yönlendiririm.
Oy senin köpeğin mi var mune :) ya yerin ki ben onuBacaksız boyundan büyük havladığından tırsıyor olabilirler
Ben Kapıya Dikkat Pitbull Var mı yazsam acabaevden de çıka çıka bir avuç Papiş çıksa
Şaka maka bu yaz bazı hırsızlık vakalarını önledi, teşekküre gelen Komşular oldu, gece dolaşan birine takmış Kafayı, senin bücür bir ona havlıyor diyorlar
Ne yalan söyliyim burdan sinyal veriyorum Torku kids çokolata :) getirirlerse oyumda kayma olmaz ama aramızda bi tatlılık olur :)
efide senle benim başımız kel sanırım, bana da hiçbir seçim birşey gelmez
Evlere mi gelip dağıtıyorlar? Ben kapıya gelmelerini istemiyordum, artık hiç yaklaştırmam, kuru kuru Seçmen ziyareti mi olurmuşzaten bana pek gelmezler, bu kadının kapısı çalınmaz sinyali veriyorum sanırım
Ne güldüm hdp ile siyaset yapmak onları sevmeyi gerektirmiyor ne yapalım aldıkları oylarla meclise girenleri gözümüzü kapatıp yok mu sayalım. mecliste çıkar uzlaşma yolu aramaktan başka yol var ben bilmiyorum galiba.Bence haklisiniz yane.. Size oy verdiginiz ve cilginlar gibi savundugunuz AKPdeki HDPlilerin kardesleri yeter de artar bile.. Biri sizdeyken, kardeslerin digerini de baskalari dusunsun di mi?Biraz "a" dan fazlasi oldu ama..
oylara nerden bakıoz? ben bilmiomAy nicke bakılınca anlaşılıyor çoğunlukla hangi partili olduğu ne acaipama beni yanıltan bir iki kişi oldu şimdi oylara bakınca şaşırdım aaaaa dedim
oylara nerden bakıoz? ben bilmiom
tam sen yazmadan önce bulmuştum ben de :)Kaç oy aldıkları yazıyor ya oraya tıklıyorsun mesela akp de oylanma:30 yazıyor ustune tıkla
Oylamaya katıldım.
Bir öncekinden katılmıştım. Değiştirmedim.
Neden açık oylama oldu sorun mu çıktı?
M marlynmonroe
demiş Kazen.Bu arada anketi sıfırlayıp kimin neye oy kullandığını açık yapalım mı ? sahte oyların da önüne geçmiş oluruz. Şu an için sahte oy var mı yok mu bilemiyoruz ?
Mantıklı. . Güzel olmuş o zaman .demiş Kazen.
recaMantıklı. . Güzel olmuş o zaman .
Sağol canım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?